- Konu Sahibi SessizveDerinden
-
ağbinin seçtiği kişiyle ilgili konular tamam normal değil onu tartışmayacam ama senin kızkardeş olarak bukadar ağbinin hayatında söz sahibi olmanda normal değil koca adam kardeşim sendenmi akıl alıpta hayatına yöne verecek bu erkek ailelerinin anası kızkardeşi ağbisi neden paylaşamaz oğullarını anlamış değilim. maddi durumumuz iyi değil falan diyosun bırak onu büyüklerin düşünsün tavrın bana çok itici geldi ha yenge adayın durumuunu tartışmıyorum orasını sizde bizde bilmiyoruz iyimidir kötümüdür
Evlerine Yalnız istemeleri enresan sanki bi işler var ve abin nasıl olsa kolay kanıyor diyerek başkalarınında oraya giderek anlamamasını istememişler gibi :26:
Dikkat edin soruşturun gerekirse abinize söylemeden ailecek gizli gizli takip edin.
Abinizin kanmasını normal buldum aslında bu yaşına kadar ilgi görmemiş duygusal boşluk var ve ilk kez bi bayanla evlilik hakkında konuşuyor bu yüzden gözleri kör gibi.
Şimdi yargılamakta istemem 150 gr altın zaten çok değil bende öyle istedim ama hemen yapılsın mı istiyo ayriyetten bana şu kadar altın alacaksın diyo mu ? bunlar önemli.
Ayrıyetten altın konusunda bılgım yok.hemen ıstemıyor.nıkah kıyıldıktan sonra ıstıyor
aileyi araştırmadık biz.şöyle diyim abim dini bir gruba mensup. o gruptan olan bırı bu.aracı olanda abımın ortak arkadaşı.
aracılar görüşüyorlar yani.biz nekadar abime yok desekte o kendi bildiğini okumak istiyor..
Mrb.. kısaca sorunumu anlatmaya calısıcam..
Abim fazlasıyla dini bütün biri.kolundan doğuştan bir sakatlığı var.bu yüzden belkıde kısmet olmadığından 32 yasına kadar evlenemedi..
son olarak aracı vasıtasıyla 26 yasında dul, 1 cocugu olan (çocuk babada) biriyle görüşüyor.
kadının hali durumu bizden daha iyiymiş..
mehir olarak 150 gram altın istemiş, evini ayrı istemiş..
biz ailece zaten son senelerde baya borç oduyoruz.
ama abim bencilce davranıp kadının her dedıgıne olur dıyor.
abim 3 defa görüştü kız ve aılesıyle bızı ıstemedıler.
abimi yalnız istediler...
ve evine cok eşya ıstemıyormuş. vitrin sehpa falan..
biz ailece cok kuşkulandık ıcımıze sınmeyen bırşey.
ben bı bayan olarak evimin eşyaları ıyı olsun ısterım altından cok.
Sizce de kuşkulanmakta haklımıyız ?
ağbinin seçtiği kişiyle ilgili konular tamam normal değil onu tartışmayacam ama senin kızkardeş olarak bukadar ağbinin hayatında söz sahibi olmanda normal değil koca adam kardeşim sendenmi akıl alıpta hayatına yöne verecek bu erkek ailelerinin anası kızkardeşi ağbisi neden paylaşamaz oğullarını anlamış değilim. maddi durumumuz iyi değil falan diyosun bırak onu büyüklerin düşünsün tavrın bana çok itici geldi ha yenge adayın durumuunu tartışmıyorum orasını sizde bizde bilmiyoruz iyimidir kötümüdür
bence ısrarla araştırın, gelin adayı ile tanışın, ailesini tanıyın,
anlamadığım neden sizinle görüşmek istemiyorlar, yangından mal kaçırır gibi
bunun altında farklı birşey olabilir, şiddetle araştırın diyorum
kusura bakmayın da konuyu iyice saptırmışsınız yani,
lütfen konuya mutabık olun, burda bi kıskançlık söz konusu değil ,
arkadaş, gelin adayının gizliliğinden söz etmiş, tanımak istediğini ve endişelendiğini belirtmiş
Kimseyi çekemeyecek karakterde biri değilim..Yalnızca ayını yorganına göre uzatsın dıye dıyorum.
Şuan zaten 11 bin tl borcumuz var.o benı ılgılendırmez dıyor ve altın ıcınde annesinden babasından ıstıyor.sımdı anne baba borcunumu odıycek altın mı alıcak ? borç ustune borç olursa cok mu ıyı olur yanı ? bence sizin düşünceniz çok lakayik..
evine sehpa bıle ıstemeyen bırı okadar altını ıstıyorsa (bızım durumumuzu bıldıgı ve Allah korkusu olduğu halde) ben kıllanırım.sizi bilemem.
sizin gibi düşünüyorum.suan cok heveslenmıs durumda abım.dogruları goremıyor.
son görüşmede önce bızıde ıstedıler sonra tel geldi.yalnız gelsin dendi abim için.
bugnlerde babam söylenip duruyo neden bızı ıstemıyolar falan oyle iş olmaz dıyor.
abim aracılarla işi hallediyor bende anlamadım.abime dun bi laf ettim tersledi.karışmıycam artık.
Nasıl bir sorun olacağını düşünüyorsunuz ?
Altınları alıp kaçar filan diye mi ?
Madem gruba (sanırım tarikate) mensuplar,pek kaçmaz diye düşünüyorum.
Öte yandan gruba mensup olması,güvenilir olması anlamına elbette gelmez.
Onun haricinde ayrı ev istemesi,vitrin,sehpa istememesi bana tuhaf gelmedi.
Artık çoğu kişi evinde fazlalık istemiyor.
Aileyi karıştırmak istememesi de önceki evliliğinde aileden canı yandığından olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?