Askerlik gökten zembille inmedi ya onu halletmeden evlenmeseydiniz keşke. Kredisi var onun neden çekmiyorsunuz? Arabayı satmazdım bunun için. Hazıra konmuş sizin düğün takınızla 1 aylık tatiline gidiyor ne uyanık.Kızlar merhaba,
Gün geçmiyor ki dertler bitsin. Eşim bedelli askerliğe gidecek. Ve bunun için düğünden sonra takılan takılarla aldığımız arabamızı satacağız. O kadar içim yanıyor ki . Biliyorum varlıkta yoklukta bunun bilincindeyim ama üzülmekten kendimi alıkoyamoyorum. Ev sahibimiz evden çıkardı yeni eve taşındık bir sürü masraf oldu hiç yoktan ve kiramız daha da yükseldi. İkimizde çalışıyoruz şu an eşim askerliğe 6 ay gidemez. Daha yeni terfi aldı. Ev taşınma askerlik süreçleri derken yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. Aramız gergin ben sürekli huzursuzum. Sanki her şey ile tek başıma mücadele ediyor gibiyim. Negatif enerjiden kurtulamıyorum. Sürekli
Maddiyat ile ilgili problemler yaşıyoruz. Sizlerle dertleşmek istedim.
Ben de böyle düşünüyorum. Düğünde takılanlar sizin oluyor yani kadının. Hani ortak bir şey alınsa mesela siz araba almışsınız bu mantıklı. Ama onu satıp direkt kocanızı ilgilendiren bir şeye harcanması mana hiç adaletli gelmedi. Sonrasında size yine altınlarınızı yapacağını da düşünmüyorumAskerlik gökten zembille inmedi ya onu halletmeden evlenmeseydiniz keşke. Kredisi var onun neden çekmiyorsunuz? Arabayı satmazdım bunun için. Hazıra konmuş sizin düğün takınızla 1 aylık tatiline gidiyor ne uyanık.
biraz hazıra konmuş eşiniz altınlarla önce araba sonra satıp bedelli elde var sıfır kredi de çekse gene birlikte ödeyeecktınız öncesinde biriktirseydi keşke
Askerlik yapılacağı belli değil miydi? Konuşmadınız mı nasıl ödenecek ne yapacaksınız? Konuşmadıysanız eşiniz buna göre evlenmiş geçmiş olsun. Keşke önce askerliğini yapmasını bekleseydiniz
18 ay çatır çatır askerliğini yapıp geliyordu adamlar, şimdi 6 ay dayanamıyorlar, bazı kadınlar da kalkıp "erkek ev toplayıp bebeklerinin altını alınca dişileşiyor yeaa" diye yırtınıyor.Kızlar merhaba,
Gün geçmiyor ki dertler bitsin. Eşim bedelli askerliğe gidecek. Ve bunun için düğünden sonra takılan takılarla aldığımız arabamızı satacağız. O kadar içim yanıyor ki . Biliyorum varlıkta yoklukta bunun bilincindeyim ama üzülmekten kendimi alıkoyamoyorum. Ev sahibimiz evden çıkardı yeni eve taşındık bir sürü masraf oldu hiç yoktan ve kiramız daha da yükseldi. İkimizde çalışıyoruz şu an eşim askerliğe 6 ay gidemez. Daha yeni terfi aldı. Ev taşınma askerlik süreçleri derken yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. Aramız gergin ben sürekli huzursuzum. Sanki her şey ile tek başıma mücadele ediyor gibiyim. Negatif enerjiden kurtulamıyorum. Sürekli
Tamam günümüzde 18 ay olması gerekli olmayabilir ama askerlik yapmalı erkekler. Askerlik yapanla yapmayan aynı olmuyor bence. Eziyet olsun diye değil ama askerlik yapan adamda ayrı bir sorumluluk ve erillik oluyor bence.18 ay çatır çatır askerliğini yapıp geliyordu adamlar, şimdi 6 ay dayanamıyorlar, bazı kadınlar da kalkıp "erkek ev toplayıp bebeklerinin altını alınca dişileşiyor yeaa" diye yırtınıyor.
Bedelli askerlik çıktı erkekler prenses oldu. Dünya etraflarında dönüyor kadınlar da yanlarında onlara uymak zorunda olan bir yan ürün gibi..
Bencillik değil, kesinlikle hakkınız ama karşınızdaki zihniyete anlamazsınız bunu. Sizde farkındasınız ondan bu kadar stres altındasınız. Bir şey deseniz hem kocanız hem ailesi üstünüze cullanacak bencilsin, düşüncesizsin falan filan iyice kötü hissettirecek sizi.Konuşmaz olur muyum hem de defalarca konuştum bana hep halledeceğini söyledi ama şimdi zaman sıkıştırdığı için elinde de olmadığı için araba satılacak. Beni de düşündüren şey takılarla alındı ben bir tane bile takı ayırmadım kendim için. Arabamız olsun dedim. Sonra böyle düşününce bencillik mi yapıyorum sizce?
Ya ailesi de durumu biliyor ama hiçbir değişiklik olmadı. Borçla halledilecekti ama yine ben de ödeyecektim borcu zaten şartlar bu kadar zorken çözümsüz kaldım bendeBencillik değil, kesinlikle hakkınız ama karşınızdaki zihniyete anlamazsınız bunu. Sizde farkındasınız ondan bu kadar stres altındasınız. Bir şey deseniz hem kocanız hem ailesi üstünüze cullanacak bencilsin, düşüncesizsin falan filan iyice kötü hissettirecek sizi.
Hayır bencillik yapmıyorsun adam seni dolandırıyor bildiğin sakın o arabayı bu iş için satmayın. Halletseydi beyefendiKonuşmaz olur muyum hem de defalarca konuştum bana hep halledeceğini söyledi ama şimdi zaman sıkıştırdığı için elinde de olmadığı için araba satılacak. Beni de düşündüren şey takılarla alındı ben bir tane bile takı ayırmadım kendim için. Arabamız olsun dedim. Sonra böyle düşününce bencillik mi yapıyorum sizce?
Bunu sen seçtin, böyle olacağınıda biliyordunuz. Boş yere kendinizi üzmeyin. Askerliğe bedelli gireceği her türlü belliydi. Para biriktirmeye çalışabilirdiniz.Kızlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?