evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
hava coştu ya burada internette yavaş buralarda ama hepsini gönderdim
ayyy özendim sana çok marifetlisin yaaa
kız birde üstüne sen yapp karnım guruldadı
pek muhattap olmuyorum ama halen gıcıklığım geçmedi..

ablan sonucta kuzum benim napcan

ayyy özendim sana çok marifetlisin yaaa

kız birde üstüne sen yapp karnım guruldadı

ablan sonucta kuzum benim napcan

yaratmayı seviyorum bişeyi bişeye katarım sonuç benide şaşırtır annemin günlerine yardım ederim hep ama tek bi sorun var elim ağır biraz
Sen gelde zaten önceden hazırlık yapacağımdan elimin ağırlığı pek engel olmaz bana
Evet neticede ablam am şu pişkinliği ve vurdumduymazlığı çileden çıkarıyor beni ve bu arala hem regl olmak üzreyim hem babamın doğum günü senesi yaklaşıyor alınganım hassasım bi garibim kendimi kaptırtmak istemiyorum kaptırırsam kötü oluyorum burada kafamı dağıttım iyi oldu girerken biraz kötüydüm

sen bizim için cok degerlisin canım benimm yaa evet o dönemlerde biraz hassas oluyoruz
bende aynı durumdayım oldum olcama ama bir türlü tık yok

sölememm Hani şu ilk paylaştıgın varya birde arkadaki byaz top top olan onlar neyse valla acayip canım cekti hee
kız sen burdaki yemek yarısmalarına katılsana

ilk paylaştığım kedi dilli uydurmasyon bişeydi..
O top top olanda uydurmasyon bişeydi..
Esasında çikolata toplarından yapacaktım evde sarlle yoktu bende vanilyalı pudingle böyle bişey yaptım..
O toplardada çilek çilekli gofret muz çokoprens var onları top yapıp üstüne vanilyalı pudingi döktüm..
Ama sana çikolatalı top yaparım o daha enfes oluyor çok harika bi tat

valla sen ol yanımda diger hersey bahne

sen bizim için cok degerlisin canım benimm yaa evet o dönemlerde biraz hassas oluyoruz
bende aynı durumdayım oldum olcama ama bir türlü tık yok

ÇOK TEŞEKKÜRLER ÖYLE DÜŞÜNMENE ÇOK SEVİNDİM ÇOK MUTLU OLDUM
ALLAH EN KISA ZAMANDA OLDURUR İNŞALLAH BUDA NASIL Bİ DUA OLDU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…