evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
hoşbulduk canım
cumartesileri çalışmak ne saçma yaa
ama ilk defa bugün cumartesi çalışmaktan memnunum
ev o kadar feci bir halde ki o evde duramazdım zaten

sizde ne var ne yok

valla canım ben her zaman hafta sonuda dinlemeden calıstıgımdan dolayı isyanlardayım suan
ama evim toplu sükür bişey yok o yüzden içim rahat
yarın gene calısıcam
sen ne yaptın kuzum karar verdin mi

kızz gelinn kahwaltıı edelimmmm

abooooo eses nassıııllll karnım ac biliyon muuu
daha kahvaltı yapamadım yavvv
karnım gurulduyo birde
siz aksam yemek paylaştınızzz oda varr
hamile olsaydım ne olcekktiiii kim göndercekti bana onları haaa cevap verin bana

valla canım ben her zaman hafta sonuda dinlemeden calıstıgımdan dolayı isyanlardayım suan
ama evim toplu sükür bişey yok o yüzden içim rahat
yarın gene calısıcam
sen ne yaptın kuzum karar verdin mi
bende yarın eşimle gidicem
sınavda gözetmen olacakmış bahçede oturur onu beklerim çıkıncada dolaşırız biraz..
evet karar verdim taşınmayacağım
ev bakıyoruz hala

bende yarın eşimle gidicem
sınavda gözetmen olacakmış bahçede oturur onu beklerim çıkıncada dolaşırız biraz..
evet karar verdim taşınmayacağım
ev bakıyoruz hala

kuzum sizin ev sahibi cıkın diye sorun yaratmıyormuydu zaman verdimi canım benim
accık beklese ne olur sanki iki ara derede sizi sıkıştırıyorlar

dadlumm daha yataktayım ne kahwaltısı
dua kalkıp pc ye geceyim,telefondan zor oliii
haydiii atla gel cayı koyuyommm yawrummm

kuzum sizin ev sahibi cıkın diye sorun yaratmıyormuydu zaman verdimi canım benim
accık beklese ne olur sanki iki ara derede sizi sıkıştırıyorlar
sıkıştırıyor evet hatta sözleşme yapmıştık dün boşaltacağımıza dair
evrağı işleme koymaz inşallah
bakıyoruz bizde işte
eşim zaman verin demiş öyle yani

YAVRU TİLKİLER

:113:tulipa:113: bir varsın bir yoksun anacım hele geldi iki hoş beş edek halini hatrını örenek:26::26:

:113:deniz_1988:113: canım hakkı yazdnda umarım en ama en hayırlısı olur artık buraya yazdında kahkalarla cevaplar yazmanı istiyorum

:113:busraliaras:113: senden hala daha haber alamadık canım benim merak ediyorum seni koocanla sorunlarını naptınız

:113:dorugunannesi:113: kızzz şiir paylaşmıyorsun artık gelmiyorsun da olmuyorr ama cocuk mocuk ben anlamam kardeşim arada bizide gör

:113oLmA:113: ahhh sen yokmusun sennn gönlümü çelen kadınnn

:113:34ist:113: hamişimizzzzeee geldikkk sıraaa Allahh yüzüne baksında suu bebegii bir kucana al ozaman hayat sana daha anlamlı gelcek canım benim

:113:isyan123:113: anammm kimlere geldim benn hele sen bak slm verdin kaçtın cadıloz bu aralar cokkkk dinlen iş yapma sakın gözüm üstünde

:113:lily86:113: izmirlerde gezmelerde hatun bak bak bak bizi unutur tabii

:113:ezgii2535:113: evinizi tasıcanıza cok evindim inş hayıırlı ugurlu olur canım benim

:113:AYSHE9388:113: bak sen bu aralar cok sulu göz oldun onun bunun için aglıyorsun
bu hayattan sen degerli kimse yok unutma
:113:faat:113: gece kusu geceleri gelme sadece sohbete gündüzleri burda ol

:113:Y_klbk:113: haber alınamıyor sizden merakla bekliyoruz

:113:ecmel1987:113: hele yazında ne oldu hakkınızda bir kaç gelişmleri örenemedik

:113:balbocegi35:113: kızzz yüzük takcan daaa bizi unuttun orda burda sürtüyonnnn gözümden kaçmıyo değil heee accık buraya yaz

:113:LiLyaNa_ :113:sadece bir kere yazdın seni daha tanımam gerek

:113: efuli_:113: intihar edcem diye yazmıssın kk toplanır size gelir bak beni sinir etme

:113:eses07 :113: kahvaltyaaa cagardın ama hani cay
[/SIZE][/B][/CENTER]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…