evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
ben yazdım sana ayrıcada listede senin hakkında şeyler yazdım bakmamıssın birde nazlanıyorsun bak hele kaç günden beri şiirsiz kaldık haberin varm senin

beni burda yalnız bıraktınız

küstüm ben sen günlerce gelmesen seni görünce böle bi hg demem yani

Bilemdedim ki ya cıkarmiyorum ama bulaniyo ole dahada berbat oluyo

oooo sen her insanın dediklerine bakarsın bir sürü insan dengeliysede dengesizde var canım benimm onlar için üyeliğini heba etme

Son düzenleme:
Ahh ezgicim ahhh bu durum geçici tatlım maalesef ama fotoğraflamak güzel fikirmiş ben yapmadım kız kafama tüküriim

ßůšr@

Gecici olmicak cunku kocamin ne annesi ne babasi var sadece 3muz olcaz ki dogumdan oncede boyleydi hakkini yiyemem ama erkek gine belli olmaz

hayy maşallahhh kız sözde baş tilki benimmm
istifa ediyomm kardeşimmm
baş tilki sen ol

Hahaha deli kiz

biyere gitmek yok banada zamanında saçma salak söylevde bulunmuslardı hatta dorugun annesi bilir oda yasamıstı bizi kovalamıslardı bir konudan bizde kendimize işte bu konuyu actık

oooo sen her insanın dediklerine bakarsın bir sürü insan dengeliysede dengesizde var canım benimm onlar için üyeliğini heba etme
Bundan sonra gizledim zaten zaten hamileligin getirmis oldugu bi stres var agzmdan koyu bise cikcak diye korkuyorum vall

biyere gitmek yok banada zamanında saçma salak söylevde bulunmuslardı hatta dorugun annesi bilir oda yasamıstı bizi kovalamıslardı bir konudan bizde kendimize işte bu konuyu actık

Tamam bas tilki gitmiyoru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…