• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
selam napıyosunuz kızlaar benim sabah kahvaltıya ayrı akşam yemeğe ayrı misafirim var birde 10 misafire bedel kızım öldüm yaa genede girdim ama buraya şimdi kocam yemek hazırlığı yapıyo ben kahvel molası verdim:27:

selam napıyosunuz kızlaar benim sabah kahvaltıya ayrı akşam yemeğe ayrı misafirim var birde 10 misafire bedel kızım öldüm yaa genede girdim ama buraya şimdi kocam yemek hazırlığı yapıyo ben kahvel molası verdim:27:

wuuu:1: bayılıyorum böle hatunlara kendimi görüyorum:ssz:. sen kahve iç eşin yemek hazırlasın maşllh:34:

yaw pc donuyor yeni bildirimi göstermiyor. bende kimse yazmamış die cvp yazmıyorum:47:
ama birbirlerinizin yorumlarını okumuyorsunuz bu gözümden kacmıyor değil
hoppala yine ne oldu ya yedik fırçayı :19:
Ben senin yazdıklarını hep okuyorum hepte cvp veriyorum noldu şimdik
bir arka sayfaya bakın bakim ben ne yazmısım

oooo maşallahh hatuna bak beee utandım valla heee benden ev kadını olmaz anacım :17::17::17:

bişi soracam kızlar ben adımı deiştirmek istiyorum yani nick imi napmam lazım bilen varmı

Sayfaların maşallahı var :)
Krizantem hallettik evet krizli geçti iki gün.
İçimi döktüm saydım her bir aile ferdine geçmişi açtım açtım, özür diledi sonra barıştık..

Sen ne yaptın?
Bu arada iyi akşamlar herkese:34:

ama birbirlerinizin yorumlarını okumuyorsunuz bu gözümden kacmıyor değil

bir arka sayfaya bakın bakim ben ne yazmısım

oooo maşallahh hatuna bak beee utandım valla heee benden ev kadını olmaz anacım :17::17::17:

ben sayfaları takip etmiyorum edemiyorum daha doğrusu onun için alıntılı yazmak daha iyi diyorum ya..
Alıntıya cvp verilmezse o zaman kasıt aranır yanlışmıyım

Back
X