bitirim sana nasılsın dedi sen görmedin canım![]()
direktmen bana yazmayınca görmediğim tabiki yoksa alıntıları cvpsız bırakmam zinhar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bitirim sana nasılsın dedi sen görmedin canım![]()
kzzz valla hemen yazıyorum ben:26: ben hepinize yeterim![]()
direktmen bana yazmayınca görmediğim tabiki yoksa alıntıları cvpsız bırakmam zinhar![]()
heee yaaa ne aglagix bix kuxum bee toparladim ben kendimi ama simdi
cıkıp cıkıp giriyosunuz başım döndü![]()
çok sevindim toparlandığına canım benim![]()
siz benim yazdığımı okumayın ama konu böle takip dilmez kızıcam hee
direktmen bana yazmayınca görmediğim tabiki yoksa alıntıları cvpsız bırakmam zinhar![]()
selam napıyosunuz kızlaar benim sabah kahvaltıya ayrı akşam yemeğe ayrı misafirim var birde 10 misafire bedel kızım öldüm yaa genede girdim ama buraya şimdi kocam yemek hazırlığı yapıyo ben kahvel molası verdim![]()
ama birbirlerinizin yorumlarını okumuyorsunuz bu gözümden kacmıyor değilyaw pc donuyor yeni bildirimi göstermiyor. bende kimse yazmamış die cvp yazmıyorum![]()
bir arka sayfaya bakın bakim ben ne yazmısımhoppala yine ne oldu ya yedik fırçayı
Ben senin yazdıklarını hep okuyorum hepte cvp veriyorum noldu şimdik
selam napıyosunuz kızlaar benim sabah kahvaltıya ayrı akşam yemeğe ayrı misafirim var birde 10 misafire bedel kızım öldüm yaa genede girdim ama buraya şimdi kocam yemek hazırlığı yapıyo ben kahvel molası verdim![]()
hani yalancı dolma diyolarya yemek ahada bu bizimki![]()
bişi soracam kızlar ben adımı deiştirmek istiyorum yani nick imi napmam lazım bilen varmı
Valla küserim şimdi ya bana msj atana bende msjını karşılıksız bırakmam bunda ne yalan var ama
ama birbirlerinizin yorumlarını okumuyorsunuz bu gözümden kacmıyor değil
bir arka sayfaya bakın bakim ben ne yazmısım
oooo maşallahh hatuna bak beee utandım valla heee benden ev kadını olmaz anacım![]()
bişi soracam kızlar ben adımı deiştirmek istiyorum yani nick imi napmam lazım bilen varmı