evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
kız noldu bugün kimse kimsenin yazdığını görmüyor ama herkes birbirine bişi diyo ben okuyorum ay görmedi ayy cevap vermedi hala diye kendimi harap ettim burda

kız japonn nerden cıkardın bildik o yerli malı sözüü anaaa
bu yabancılara özenmeler nedirr
dolmaaaaaa japon yapıştırıcısıyla öperim seni

evet biliyorum ama hep derler ya bi çin atasözü derki diye başlarlar söze
Bende ona uyarlamak istedim

kız noldu bugün kimse kimsenin yazdığını görmüyor ama herkes birbirine bişi diyo ben okuyorum ay görmedi ayy cevap vermedi hala diye kendimi harap ettim burda

meraklı melagat seniiii yetişemedin demiiiiiiiiiiiii

hee yaa beynim döndü bugün aglaya aglaya kusura bakma canım benimmm
karnımda agrıyor bir yandan

noldu niye ağladın yine kocana o lafı yedirdinmi kız içimde kaldı sana elemanların yanında ettiği lafı hani bugün niye ağladın onuda ayrıdan soruyorum ve hepsine cevp istiyorum

kv aram bozuldu canom telefonda bir yandan tartıstık borcumuz var nasıl ödicez diye düşünüyoruz bir yandan
karnım agrıyor birde hastalandım ya hassaslastım sanırsam

üzülme cnm ya
geçer elbet ödenir
geçmiş olsun

kv aram bozuldu canom telefonda bir yandan tartıstık borcumuz var nasıl ödicez diye düşünüyoruz bir yandan
karnım agrıyor birde hastalandım ya hassaslastım sanırsam

ooo sen yine mi ağladın kıyamam sana
Bak ben geldim ama yüzün gülsün

Cok hizlisiniz ayol.
93den dustmmm. Suan 72.4

Dorugun annesi bu kizceler cok hizli... yetisemioreeeee

noldu niye ağladın yine kocana o lafı yedirdinmi kız içimde kaldı sana elemanların yanında ettiği lafı hani bugün niye ağladın onuda ayrıdan soruyorum ve hepsine cevp istiyorum

yedirdimmm yedirmemm mi milletin yanında benden özür diledii herkez ona kücümseyerek baktı ozaman aaaa ben size onu niye anlatmadım unuttum yaa

bu arada benim sorunum sorum kaynadı yılmadan bıkmadan cevap alana kadar yazacam ben kulanıcı adımı deiştirmek istiyorum bu konuda bilgisi olan varmııııııııııı napmam lazım sizce ya nickimi hani yeniden üye ol demeyin lütfen

bende bımadan aynı cevabı yazacam değişmiyooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…