Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tartışma senden dolayı çıktı ilk sen beni fişledin bitirim![]()
kız japonn nerden cıkardın bildik o yerli malı sözüü anaaa
bu yabancılara özenmeler nedirr
dolmaaaaaa japon yapıştırıcısıyla öperim seni![]()
hee yaa beynim döndü bugün aglaya aglaya kusura bakma canım benimmm
karnımda agrıyor bir yandan![]()
kız noldu bugün kimse kimsenin yazdığını görmüyor ama herkes birbirine bişi diyo ben okuyorum ay görmedi ayy cevap vermedi hala diye kendimi harap ettim burda![]()
kız noldu bugün kimse kimsenin yazdığını görmüyor ama herkes birbirine bişi diyo ben okuyorum ay görmedi ayy cevap vermedi hala diye kendimi harap ettim burda![]()
hee yaa beynim döndü bugün aglaya aglaya kusura bakma canım benimmm
karnımda agrıyor bir yandan![]()
tartışma senden dolayı çıktı ilk sen beni fişledin bitirim![]()
anaaa sen cıkmadın mı kız bir saat e sana bakıyom![]()
ne oldu ki gülüm![]()
neden ağladın![]()
azını burnunu kırarım onun![]()
evet biliyorum ama hep derler ya bi çin atasözü derki diye başlarlar söze
Bende ona uyarlamak istedim![]()
kv aram bozuldu canom telefonda bir yandan tartıstık borcumuz var nasıl ödicez diye düşünüyoruz bir yandan
karnım agrıyor birde hastalandım ya hassaslastım sanırsam![]()
kv aram bozuldu canom telefonda bir yandan tartıstık borcumuz var nasıl ödicez diye düşünüyoruz bir yandan
karnım agrıyor birde hastalandım ya hassaslastım sanırsam![]()
noldu niye ağladın yine kocana o lafı yedirdinmi kız içimde kaldı sana elemanların yanında ettiği lafı hani bugün niye ağladın onuda ayrıdan soruyorum ve hepsine cevp istiyorum![]()
geldim geldim gördümde
Ağız burun mu kırmak mı
Hööösssttttt ben bu oyunu bozarım uleeeeeyynnn beni sinir etmeyin
Bana tatar dolma derler![]()
bu arada benim sorunum sorum kaynadı yılmadan bıkmadan cevap alana kadar yazacamben kulanıcı adımı deiştirmek istiyorum bu konuda bilgisi olan varmııııııııııı napmam lazım sizce ya nickimi hani yeniden üye ol demeyin lütfen
![]()