• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
kız noldu bugün kimse kimsenin yazdığını görmüyor ama herkes birbirine bişi diyo ben okuyorum ay görmedi ayy cevap vermedi hala diye kendimi harap ettim burda :52:

kız japonn nerden cıkardın bildik o yerli malı sözüü anaaa
bu yabancılara özenmeler nedirr
dolmaaaaaa japon yapıştırıcısıyla öperim seni :ssz::ssz:

evet biliyorum ama hep derler ya bi çin atasözü derki diye başlarlar söze :52:
Bende ona uyarlamak istedim :27::27:

kız noldu bugün kimse kimsenin yazdığını görmüyor ama herkes birbirine bişi diyo ben okuyorum ay görmedi ayy cevap vermedi hala diye kendimi harap ettim burda :52:

meraklı melagat seniiii yetişemedin demiiiiiiiiiiiii :52::52::52::52:

hee yaa beynim döndü bugün aglaya aglaya kusura bakma canım benimmm
karnımda agrıyor bir yandan :17::17:

noldu niye ağladın yine kocana o lafı yedirdinmi kız içimde kaldı sana elemanların yanında ettiği lafı hani bugün niye ağladın onuda ayrıdan soruyorum ve hepsine cevp istiyorum:27:

kv aram bozuldu canom telefonda bir yandan tartıstık borcumuz var nasıl ödicez diye düşünüyoruz bir yandan
karnım agrıyor birde hastalandım ya hassaslastım sanırsam :17:

üzülme cnm ya :(
geçer elbet ödenir :(
geçmiş olsun

kv aram bozuldu canom telefonda bir yandan tartıstık borcumuz var nasıl ödicez diye düşünüyoruz bir yandan
karnım agrıyor birde hastalandım ya hassaslastım sanırsam :17:

ooo sen yine mi ağladın kıyamam sana:38::38:
Bak ben geldim ama yüzün gülsün

Cok hizlisiniz ayol.
93den dustmmm. Suan 72.4

Dorugun annesi bu kizceler cok hizli... yetisemioreeeee

noldu niye ağladın yine kocana o lafı yedirdinmi kız içimde kaldı sana elemanların yanında ettiği lafı hani bugün niye ağladın onuda ayrıdan soruyorum ve hepsine cevp istiyorum:27:

yedirdimmm yedirmemm mi milletin yanında benden özür diledii herkez ona kücümseyerek baktı ozaman aaaa ben size onu niye anlatmadım unuttum yaa :1::1:

bu arada benim sorunum sorum kaynadı yılmadan bıkmadan cevap alana kadar yazacam :D ben kulanıcı adımı deiştirmek istiyorum bu konuda bilgisi olan varmııııııııııı napmam lazım sizce ya nickimi hani yeniden üye ol demeyin lütfen :27:

bu arada benim sorunum sorum kaynadı yılmadan bıkmadan cevap alana kadar yazacam :D ben kulanıcı adımı deiştirmek istiyorum bu konuda bilgisi olan varmııııııııııı napmam lazım sizce ya nickimi hani yeniden üye ol demeyin lütfen :27:

bende bımadan aynı cevabı yazacam değişmiyooooo :27:

Back
X