• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Ayy size yetisene ask olsun wallaa. Tabletmde uyuz zaten.
Oglisim uyandi. Karnini doyurimm. Snra ugrarimmm.
İyi aksamlar kizlaaar.

zaten eskisi gibi gene asker dususuna dizildiler
evdede temizlik yapma sözü var daha :ssz::ssz::ssz:

ohh ohhhh :21:benim kocam bir kere öle bişi yaptıda anasına sinirlendi benim o sırada sölediğim şeye ne biliyim yaa diye tersledi beni aaaoooovvvv gözlerimden ateş püskürttüm ama öle bi bakışı vardıki ağzından çıkan o lafları geri sokmaya çabaladı resmen yakalayamadı hepsine birden şarlamıştım bit kadar beyninizle bir işi haledemediniz stres mi yaptı oda gibi bişi demiştim :27:banyo fayanslarınıda ovdur ciflesin iyice:27:

Ayy size yetisene ask olsun wallaa. Tabletmde uyuz zaten.
Oglisim uyandi. Karnini doyurimm. Snra ugrarimmm.
İyi aksamlar kizlaaar.

:1: burası böyle hakiki geyik kafa dagıtıyoruz:34: bu arada ben seni takip ediorum oğluşun hastaydı bugün dimi:26: Allah şifasını versin yavrunun. bende çıkıyorum yarın grşrz

hee yaa agladım dolma beni bırakıp gitti diiyeee kız niye cıktım demiyon bu nerde diye arkana düştüm geliyodum hee :20::20::20:

yok kız çıkmadım çemkirme hemen çemkirme bugün şamar oğlanına döndüm ya :52::52:
Esasında onlineydim yeşilimi görmedinmi ama yazamadım biraz işim vardı aybalam sakin ol lütfiiinnn :9::9:

az daha durursam benimkiler yorgan kemirecek:52: aile saadetim bozulacak:52::52: bende kaçtım hatunlar yarın görüşürüz adios amigos:27:

:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
Ne biliyon?

alıntısız bana meraba dmişin ben görmemişim oradan çıktı konu ama çözüldü neyse artık krizinin dediği gibi gözümüzü dört açmamız gerek diğer yazılarıda taki etmemiz gerek :29::29::13::13::13:

Back
X