• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
:1:BUYRUN TİLKİLER:1:
BAŞ TİLKİ =>:113:KRİZANTEM:113:

YAVRU TİLKİLER
:113:tulipa:113:

:113:deniz_1988:113:

:113:busraliaras:113:

:113:dorugunannesi:113:

:113:DoLmA:113:

:113:34ist:113:

:113:isyan123:113:

:113:lily86:113:

:113:ezgii2535:113:

:113:AYSHE9388:113:

:113:faat:113:

:113:Y_klbk:113:

:113:ecmel1987:113:

:113:balbocegi35:113:

:113:LiLyaNa_ :113:

:113: efuli_:113:

:113:eses07 :113:

:113:Hkmt_Krkya01 :113:

:113: bitirim :113:
[/CENTER]

Günaydın tatlım ben de burdayım baya geyik yapılmış geri kalmışım....

ßůšr@

Allah Allah yahu noldu size hepinizinmi işi var. akşama düşersiniz elime:47:

günaydıııınnnnn:21:
Gunaydin kuzum
Günaydın tatlım ben de burdayım baya geyik yapılmış geri kalmışım....

ßůšr@
Evet canim hepimiz calistigimiz icin aksamlari giriyoruz genellikle yaa ondan dun burasi patlama yasandi
Sen yoktun gene pc den girmedinde sana yazilan alintilanlari gormuyorsun canim benim
Allah Allah yahu noldu size hepinizinmi işi var. akşama düşersiniz elime:47:

Kizzz tehtide bakkkkk
Hele buna

Gunaydin kuzum

Evet canim hepimiz calistigimiz icin aksamlari giriyoruz genellikle yaa ondan dun burasi patlama yasandi
Sen yoktun gene pc den girmedinde sana yazilan alintilanlari gormuyorsun canim benim

Kizzz tehtide bakkkkk
Hele buna

kız 2 alıntı var san ben 8.30 a kadardı galiba burdaydım. o dündü ben bugun dioprum:26:

ben anladimki hayat beni yormuyor kocam beni yoruyor
Sorumsuz bir ise gonderirsin arkasindan 10 kere ararsin
Is yapmak istemez
Her seye cabuk parlar lafini sozunu bilmez
Beni kirar uzeerr
Sanirim ben pisman olsum yoruldum kizlar hemde cok yoruldumnhayat deil beni kocam yordu

Artik coknbunaldim kocamdan sogudum cok sorumsuz yada bunalimdqyim diye ole soluyorum ama gercekten yalan solemiyorum
Ondan nefret ediyorum
noluo canımmm...
kuzucum herşeyb o kadar üst üst geldiki siz karı koca sevgili olmayı unuttunuz..
konuştuğunuz paylaştığınız tek şey iş...
buda sizi iş arkadaşı ev arkadaşı durumuna getirdi..
bir süre bence sen işlerden uzak durmalısın kafayı dağıtmalısın canım..
yoksa ALLh korusun patlama noktasına gelirsin

noluo canımmm...
kuzucum herşeyb o kadar üst üst geldiki siz karı koca sevgili olmayı unuttunuz..
konuştuğunuz paylaştığınız tek şey iş...
buda sizi iş arkadaşı ev arkadaşı durumuna getirdi..
bir süre bence sen işlerden uzak durmalısın kafayı dağıtmalısın canım..
yoksa ALLh korusun patlama noktasına gelirsin

ben kocamdan sogudum isyan yada bunaldim onunla birak ugrasmayi konusmak dahi istemiyorum inan gormekte istemiyorum ondan hefret ediyorum
Onunla evlenmekle hayatimin hatasini yaptim ben

ben kocamdan sogudum isyan yada bunaldim onunla birak ugrasmayi konusmak dahi istemiyorum inan gormekte istemiyorum ondan hefret ediyorum
canım buda neee
ne oluyo yaa niye böyle konuşuyorsun ki?
bak ben neler neler yaşadım ama eşimi yinede seviyorum
allah hepimizin evine huzur versin inşallah
sende bunalmışsın anlaşılan ondan böyle konuşuyorsun sakin ol kuzum

yaa bosuna demiyorumm sayfalara bakın diyee nberrrrr :1::1::1:

Ee hepimiz evli barklı insan olunca kocalar gelince mecbur bırakıp yemek yeme bulasık yıkama telaşına düşüyoruz canım benim yoksa bize kalsa inan sabaha kadar burda sohbet ederiz :1::1:
Umarım en kısa zamanda tekrardan gündüzleri bize katılırsın inş
aslında gündüzleri tek tük yazısmalar oluyorda tam patlak veren saatler 5 le 9 arası oluyor hepimiz ozaman pc basında oluyoruz cünkü
ben ara ara gene yazmaya calısıyorum sabahtan böle gecmişi okuyorak
ama seni özledik haberin ola :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Kız bırak kocasıylan kavga etcek bizim yüzümüzden :1::1::1:

Ay ay ayy hele hele tülküee bakkk canım benim hepimizin topiği hakkında güzel düşüncelerin için cok teşekkürler
ne kadar güzel övüyon kız yerim seni ben :23::23::23:

Ben görmemişim canım benim

ah gece gelme gündüz gel sen oralarda ben buralarda bulusalım vay vayyyyyyyyyyyyy
şarkı ölemiydi bilmem ama gene gel yavremmmm :1::1::1::1:

yaaa bayan tilki demekki sende sayfalara tam bakamıyormuşssunki görememişssin benim çıkmadığımı :52::52:
Ben bugün giremiycem krizim yarın malüm sınav var şimdi şöyle bi meraba diyip çıkacam :10::10:

onunla evlenmekle hayatimin hatasini yaptim ben

:53::53::53::53::53::53:
Krizi ne oldu canım benim sen böyle şeyler demezdin ne olursa olsun

[sıze=3]bütün topik arkadaşlarım kocaman merabalar diyorum sizlere gününüz en güzelinden geçssin bugün bensiz geyiğinizi derdinizi paylaşın ben maalesef yyokum sınavım var bugünlük mazur görün :8::8:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
[/sıze]

Noldu krizantem'ciğim?

Son düzenleme:
kocan mı cemkirdi benimki gibi :1::1::1: Diye kadınlar kulübüne suikast düzenlicem
karımı aldılar elimden
bir gün şifremi örenip yazacakmıs buraya benim pprofilimden kötü kötü laflar beni kovdurtcakmıs :19::19::19:

Kız meraklı melagattt ben cıktım hemen sende tüy demi arkamdan accık okumada yaz senlen sohbet edemedik :1::1:

Konuya geldiğinizde gözlük takın 4 göz olun öle gelin :1::1::1:

Sonradan gördüm dolmam bilin dün sayfalar cok hızlıydı :1::1::1:

gözlük tak diyene bak yürü git :27:
Sen de görmüyosun işte hata bizlerde değil işte sayfalar bir anda dolunca nasıl görelim nasıl takip edelim :10::10:

teşekkür ediyorum ilgin için dün babamın doğum günüydü ve ben 2 yıl önce kaybettim babamı :14::14:
Duygusallığımın nedeni buydu :40:
Sütlacı çok severdi dün sütlaç yapıp sevdiklerimize dağıttık ağzında bulunmuş oldu ve dua etmiş oldular babamı anmış olduk kısmende olsa..
Haklısın evlilik denince işin içine aileler de girdiğinde bu tür problemler yaşanamıyor fakat annem hep şunu der eş iyiyse gerisi yalan..
Eşin iyi olmasıyla anlayışlı olmasıyla bi takım şeyler daha kolay çözülebiliyor..
Allah herkesin kalbine merhamet versin diyim ne diyim..
Ve dediğin gibi eş seviliyorsa katlanmak zorunda kalıyosun allah yardım etsin ve ağzınızın tadını bozmasın ve pürüz çıkaranları uzak etsin

öylemi başın sağolsunn canım üzüldüm.
evet eş iyiyse gerişi yalan tabiki karşıdaki anne sonuçta
ne kadar laf söleyip ne kadar karşı çıkabilir gene nazı bizlere
geçer öyle böyle katlanıorum annesine he he deyip geçioruz
ilgi bekleyen biri artık öyle yapıoz arada.eşimle çok şükür 2mize ait sıkıntı yok
annesini artık idare edip devam ediyoruz rabbim kimsenn ağzının tadını bozmasın..

ayy çok geri kalmışım okuyamıorum ya :50::50:
kime nolduu kimler sıkıntılı bakayım.bizim dün dğün vardı
çok oynamışım bugün çok yorgunum gittiğim gibi eve uyucam bakalım eşimin d.günü ile
ilgili bişi olmazsa tabi.düğün var tabi bugünde gidemioruz sölediğim şeyde devam yani karar değişmedi:50::50:
napayaım eşimle boğaz boğazamı gireyim ne desem götürmüoo.

:1::1::1: Dolma benim bu halim ne olucak yaaa elamanlar bu sabah gene gec gelecek sanırsam saat kaç oldu hala gelmedilerr

geç gelecek sanırım dediğine göre izin alınıpta geç kalınma değil..
Canım krizim ne diyeyim sen ticaretin içindesin sana daha iyi bilirsin ama daha önce dediğim gibi elemanlarla uğraşmak her yiğidin harcı değilki bi tek sana özgü değilki bu kaytarmak için fırsat kolla bunlar..
Napıcan işte gerek uyarı gerek kızma o şekilde idare edebildiğin kadar idare edecen

Back
X