• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Lly yok nazli degil' eskiden gdemezsn derdm her gttgi yere tartisirdk. Esimde degisk bi huy aldi anlamiorm gtme de demiorm .. aman takmiorm cnm ya
Ben diyet gunlugune cok takiliyorm demek istedim. Kilo vermek icin.
Diyetlerde takıldığını biliyorum canım :34:

amanın hızınıza yetişemiyomm hatunlar..
maşallah Allah muhabbetinizi artırsınn..
ben de bdv'da eşle ilgili yorumlarda eşimi çekiştirip rahatlıyodum sonra bura aklıma geldii..ee napıyonuz bakalımm :))
Gel sen de katıl muhabbete başka yerlere de elbet yaz ama gel yaz içini dök burada herkes evliliğinde yaşadıklarını yazı rahatlıyor birçok kişi taktik bile veriyor kendi hayatından örneklerle (evli olanlar yani)
Ben de bugun ben yokken ne konuşmuşlar diye bakıyordum ama pek okuyamadım işlerden, bir de bdvde bir topiğe takıldım kaldım:26:
sende durumlar nasıl??

ewet cnm kayserideyim ben erkiletteyim sen neredesin?

günaydın bu arada kızlar :9::9::9::9::9::9::9::9:
Merhaba hoşgeldin aramıza:3:

yoklama mı :18::18::18::18::18:
yettim gariiiii :10::10:
krizi canım nasılsın sen hep erken güne başlardın geç uynamakla iyi etmişssin dinlenmiş oldun :32:
Selam Dolma nasılsın görüşmeyeli???

Lily canim bunu sana yaxiyorum kocamla hala kavgaliyix gene kavga ediyorux hatta 5:dak once gene kavga ettik offff cok sogudum bu kavgalardan oda benden dogudu sanirim bole skknken beni sevmiyor diyorum bende onu sevmiyomus gibi hissediyoum korkuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım biraz gerginlikten bunalmışsınız sanırım bir de devamlı birliktesiniz az biraz uzaklaş desem işler de yoğundur biraz karışık bir durum sanki:44:

Ben merkezdeyim canm...
Sivas caddesinde oturuyorum...

ßůšr@
ooooo Kayserililer topiğimizde kavuştur krizantem gör bunları:1:
sen nasılsın Büşracım?

slmm kızlar aramıza yeni katılan varmı bilmiourm
ama varsa hoşgeldiler.
nasılsınız ne var ne yok bakalım kimseyle ilgilenemiorum da
giremiorum çünkü çoğu kez anlettım nedeni ni inş.bende
yakından takip etmeye başlıcam herkesi öptüm hepinizi:54::54:
görüşücez inşşşş.
Merhaba nasılsın görüşmeyeli? herhalde uzun zamandır sen de yoktun - işlerini hallet gel özletme kendini:34:

Gel sen de katıl muhabbete başka yerlere de elbet yaz ama gel yaz içini dök burada herkes evliliğinde yaşadıklarını yazı rahatlıyor birçok kişi taktik bile veriyor kendi hayatından örneklerle (evli olanlar yani)
Ben de bugun ben yokken ne konuşmuşlar diye bakıyordum ama pek okuyamadım işlerden, bir de bdvde bir topiğe takıldım kaldım:26:
sende durumlar nasıl??

canım biraz gerginlikten bunalmışsınız sanırım bir de devamlı birliktesiniz az biraz uzaklaş desem işler de yoğundur biraz karışık bir durum sanki:44:

sen nasılsın Büşracım?

Merhaba nasılsın görüşmeyeli? herhalde uzun zamandır sen de yoktun - işlerini hallet gel özletme kendini:34:
teşekkür ediyorum lillycim sen nasılsın neler yapıyosun,geçen ben de sana msj yazmıştim ama alıntısız yazınca gôrememiş olabilirsin :)

işte geldim burdayım ben bu işte ustayım dırırırımm:37: lilly zeki kadınsın vesselam daaaaa nie bekarsın anam sen hala:26:
Canım hayat telaşı diyelim... hep kariyer odaklı yaşadım okudum araştırdım kendimi geliştirmek için çabaladım nasip oldu geçen yıl atandım hatta geç bile oldu 27 yaşında atandım - daha ancak kendi ayaklarım üzerinde durmaya başladım biraz bunun keyfini çıkarmak istiyorum çünkü ömrüm boyunca hiç kendime zaman ayırmadım yani nasip kısmet diyelim. Zaten kimse de çıkmadı karşıma...:50:
İltifatın için de teşekkür ederim :16::38::29:
Kacak yer ariyordum zaten sende tamm ustune dedin heee :-)

Cpkkk daha duymamzlik yaptim dsha ne kadar yapcam bilmem

Kismeti kapali anacim

...
vay vay arkamdan dedikodumu mu yaptın kız:1::1:

selam olsun bebikler dertler derya olmuşş bende bir sandaaaal devrile devrileee boğulmuşum beeennnn dınanay dınanayy nayyyyy:27:
ah ah efkarlandık desene:ssz: sen de hoşgeldin sefalar getrdin efuli deryalanmış dertler ne?
aynen ben şuan neyden dolayı küs olduğumu unuttum onun bana karşı tavrına taktım öyle bir taktımki belki sorunumuz ayrılma nedeni deil çok basit sorun ama sırf öküzlüğünden dolayı özür dilemeyi bilmediği için gözüm hiç bişi görmüyor kardeşim gelecek bu akşam o gidene kadar vakti var yoksa gidecem ya bu 36 numara ayağıma kapanacak ya kapanacak yani okadar pis inat ettim yeter ya kafamda bi yarım damarım var onuda bu harcadı devrelerim yandı ya :27:
hahah gelsin kapansın o küçücük ayacıklarına tabiii:1: benim de ayaklar aynı da ordan kendime pay çıkardım valla ileride kullanırım anacım bu lafları:1:
şaka bir yana - erkekler odundur özür neyin bilmezler onlar hep haklıdır kendilerince - ama benim krizantemden ve bu topikten öğrendiğim birşey varsa o da o odunun kafasına vura vura birşeylerin farkına varmasını sağlamaktır:47:
Ahhhh yarildimmm ufff bunedirrr yaaa kirbacmiii yeminlen cepten girmesem paylasacagim yuz ifadelerini sen anla :-):-):-):-):-)

...
ay ben de o yorumu okuyunca koptum cidden sesli sesli kahkaha attım:52::52::52::52::52:
İyi akşamlar hanımlar..
Nasılsınız?

Krizantem çok sinirliydin en son daha iyi misin?
Ya bir şey sorcam buraya girdiğini biliyor. Yazdıklarını okumuyor mu eşin?
Ben gizli giriyorum valla yoksa ne yazıyorum ne yapar eder bulur,okur:ssz:
Senin koca çok meraklıymış be... Aman görmesin sen gizli takılmaya devam et:34:
Nasılsın görüşmeyeli?

krizanteeem neee çektik beeeeew

Diyesm geldi...
Köklerini kurutsak mi, yeniden mi klonlasaaak, :21::21::21:
Hammaddesi odun olunca anca yontacaksın anacım başka alternatifin yok gibi:27:

Yokk kiz okuzdur mokuzdur ama sonucta benim kocamdir :-):-):-)
Ne yapiyon seker hos geldin

...
ay aman kıyamaz da kocacığına:1:

ya gece buralardaydım bu mesajı bile göndermemişim düşün halimi:27:

teşekkür ediyorum lillycim sen nasılsın neler yapıyosun,geçen ben de sana msj yazmıştim ama alıntısız yazınca gôrememiş olabilirsin :)
Öncelikle günaydn :3:
Görmemişimdir dolmacım çünkü annemlerdeki pc çok yavaş donuyordu sayfayı takip edemedim

Günayyyyyyydııııınnnn herkese :3:
Evden çıkmadan bir yoklama çekeyim dedim her işi devletten beklememk lazım di mi :) krizantemden önce ben girdiğime göre bugun de ben alayım yoklamayı :34:
BAŞ TİLKİ =>:113:KRİZANTEM:113:

YAVRU TİLKİLER
:113:tulipa:113:

:113:deniz_1988:113:

:113:busraliaras:113:

:113:dorugunannesi:113:

:113:DoLmA:113:

:113:34ist:113:

:113:isyan123:113:

:113:lily86:113: :3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:

:113:ezgii2535:113:

:113:AYSHE9388:113:

:113:faat:113:

:113:Y_klbk:113:

:113:ecmel1987:113:

:113:balbocegi35:113:

:113:LiLyaNa_ :113:

:113: efuli_:113:

:113:eses07 :113:

:113:Hkmt_Krkya01 :113:

:113: bitirim :113:
[/QUOTE]

Günayyyyyyydııııınnnn herkese :3:
Evden çıkmadan bir yoklama çekeyim dedim her işi devletten beklememk lazım di mi :) krizantemden önce ben girdiğime göre bugun de ben alayım yoklamayı :34:
BAŞ TİLKİ =>:113:KRİZANTEM:113:

YAVRU TİLKİLER
:113:tulipa:113:

:113:deniz_1988:113:

:113:busraliaras:113:

:113:dorugunannesi:113:

:113:DoLmA:113:

:113:34ist:113:

:113:isyan123:113:

:113:lily86:113: :3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:

:113:ezgii2535:113:

:113:AYSHE9388:113:

:113:faat:113:

:113:Y_klbk:113:

:113:ecmel1987:113:

:113:balbocegi35:113:

:113:LiLyaNa_ :113:

:113: efuli_:113:

:113:eses07 :113:

:113:Hkmt_Krkya01 :113:

:113: bitirim :113:
[/QUOTE]

Ellerin saglik kuzumm benim cepten bi girdimm seni gordum bu gunum guzel gecer artik :-)
Benn burdayimmm ogretmenimm:-):-):-):-)

...

Son düzenleme:
son durum ne Denizcim??? ben konudan uzak kaldım ama merak ettim seni

anacım 1 hafta yok oldum 100 sayfa lak lak etmişiniz bu ne yaaa maşallah size:nazar:

kknın yarısı kvden dertli - ben en iyisi uzun bir süre evlenmeyi düşünmeyeyim hiç kv elti görümce çekemem valla kendi derdim kendime yetiyor:19:
taşınmaya karar verdik ev tadilatta canım
bi aksilik olmazsa pazar günü taşınacağız
inşallah sıkıntı yaşamayız:31::31:

sende durumlar nasıl??

sen nasılsın Büşracım?

mrb cnm h.b :):9::9::9::9:

günaydıııınnnn :)))
1.si çoklu alıntıyı nası yapıyonuz bacım?
2.si sabah sabah görümcemin arkamdan çevirdii naneleri öğrendim..morelimm bozukkk..
dinneyin de bi rahatlayamm :)))

Gunaydinnnnnnnn kizlaaaar..
Günaydın :3:

taşınmaya karar verdik ev tadilatta canım
bi aksilik olmazsa pazar günü taşınacağız
inşallah sıkıntı yaşamayız:31::31:
Hakkınızda hayırlısı olsun canım en azından kafan bir müddet rahat olur, kapını kapadıktan sonra kimse karışamaz emin ol, bekarkenki halinle evli halin birbirinden farklı oluyor

Merhaba sana da:3:

günaydıııınnnn :)))
1.si çoklu alıntıyı nası yapıyonuz bacım?
2.si sabah sabah görümcemin arkamdan çevirdii naneleri öğrendim..morelimm bozukkk..
dinneyin de bi rahatlayamm :)))
Günaydın bacım hoşgeldin anlat da rahatla bakiiiimmmm ben hazırım seni dinlemeye:1:
Çoklu alıntıyı ben de yeni öğrendim bilion mu bunca yıldır kkdayım üstelik:17: Şöyle yapıyorsun hani alıntı ile cevapla butonunun yanında tırnak işaretli küçük buton var ya ona tıkla diyelim on tane yoruma tıkladın cevap ver butonuna bastığında hepsi toplu olarak cevap ekranında çıkıyor:34: umarım doğru açıklayabilmişimdir

Günaydın :3:

Hakkınızda hayırlısı olsun canım en azından kafan bir müddet rahat olur, kapını kapadıktan sonra kimse karışamaz emin ol, bekarkenki halinle evli halin birbirinden farklı oluyor

Merhaba sana da:3:

Günaydın bacım hoşgeldin anlat da rahatla bakiiiimmmm ben hazırım seni dinlemeye:1:
Çoklu alıntıyı ben de yeni öğrendim bilion mu bunca yıldır kkdayım üstelik:17: Şöyle yapıyorsun hani alıntı ile cevapla butonunun yanında tırnak işaretli küçük buton var ya ona tıkla diyelim on tane yoruma tıkladın cevap ver butonuna bastığında hepsi toplu olarak cevap ekranında çıkıyor:34: umarım doğru açıklayabilmişimdir

nasılsın cnm napıyosn:9::9::9:

Back
X