• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Günaydın bacım hoşgeldin anlat da rahatla bakiiiimmmm ben hazırım seni dinlemeye:1:
Çoklu alıntıyı ben de yeni öğrendim bilion mu bunca yıldır kkdayım üstelik:17: Şöyle yapıyorsun hani alıntı ile cevapla butonunun yanında tırnak işaretli küçük buton var ya ona tıkla diyelim on tane yoruma tıkladın cevap ver butonuna bastığında hepsi toplu olarak cevap ekranında çıkıyor:34: umarım doğru açıklayabilmişimdir

Sağol canım..:))
yaw benim bi görümcem var..yüzüne güler arkandan iş çevirir..
geçenlerde eşim gizli gizli telde onla konuşuyodu..
bu konuşmanın ardından eşim aylık şukadar gönderrim dedi..
bugün öğrendimki gizli kapaklı eşimden para istemiş..
bu kadın biz ikimiz de çalıştığımız için eşime duygu sömürüsü yapıp kandırıyo..
sürekli eşime gizli gizli durumunu acındırıyo..
kendisi köyde oturuyo..
biz şehirdeyiz..
ikide birde eşime bizim imkanımız yok, siz şöyle zenginsiniz deyip duruyo ve nedense onun kendi evi var biz kiradayız hala düğün borcumuz var ve bunu hiç görmüyo..
Benim kocayı da biliyon zaten yarım akıllı süpermen..herkese para dağıtma derdinde..
hangi akrabaya gitsek çuvalla hediye götürür..
sürekli akrabalarına acır, benim ihtiyacım var deyince de borcum var der...
hele şu borçlarımız bitsin, burnundan getircemmm:47::47::47::47:

Son düzenleme:
bnde ewdeyim birazdan temizlik yapcm bnde:9::9::9::9::9:
ah ah ev temizliği bitmiyor yaaaa:50:

İyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın? :)
Ben de iyiyim Allah'a şükür

Sağol canım..:))
yaw benim bi görümcem var..yüzüne güler arkandan iş çevirir..
geçenlerde eşim gizli gizli telde onla konuşuyodu..
bu konuşmanın ardından eşim aylık şukadar gönderrim dedi..
bugün öğrendimki gizli kapaklı eşimden para istemiş..
bu kadın biz ikimiz de çalıştığımız için eşime duygu sömürüsü yapıp kandırıyo..
sürekli eşime gizli gizli durumunu acındırıyo..
kendisi köyde oturuyo..
biz şehirdeyiz..
ikide birde eşime bizim imkanımız yok, siz şöyle zenginsiniz deyip duruyo ve nedense onun kendi evi var biz kiradayız hala düğün borcumuz var ve bunu hiç görmüyo..
Benim kocayı da biliyon zaten yarım akıllı süpermen..herkese para dağıtma derdinde..
hangi akrabaya gitsek çuvalla hediye götürür..
sürekli akrabalarına acır, benim ihtiyacım var deyince de borcum var der...
hele şu borçlarımız bitsin, burnundan getircemmm:47::47::47::47:
Canım eşin aslında seni ailesinden dışladığı için değil çok benimsediği kendiyle bütün olarak gördüğü için kendinden kısıp başkasına koşuyor ya senden de kısıyor - yani anlattığından çıkardığım bu yönde
Eşin seni seviyor, seni gerçekten kendinden bir parça gibi önemsiyor ve bu güzel birşey
sadece ifade şeklinde hatalar var bunu da belki senin ona fark ettirmek gerekiyordur eğer imkan bulup ilk sayfadan itibaren arkadaşların hikayelerini, tavsiyelerini okursan hani roman gibi belki yaptığın bir hareketi değiştirme konusunda sana ilham verebilir
senin çalışıyor olman bazı insanlardan daha zengin konumda olduğun manasına gelmez ama bu zihniyetle alakalı bir durum. benim de etrafımda var öyleleri de biliyorum yani
peki eşin onca eşya alırken ve kendinden kısarken borçları düşünmüyor mu?

ah ah ev temizliği bitmiyor yaaaa:50:

Ben de iyiyim Allah'a şükür

Canım eşin aslında seni ailesinden dışladığı için değil çok benimsediği kendiyle bütün olarak gördüğü için kendinden kısıp başkasına koşuyor ya senden de kısıyor - yani anlattığından çıkardığım bu yönde
Eşin seni seviyor, seni gerçekten kendinden bir parça gibi önemsiyor ve bu güzel birşey
sadece ifade şeklinde hatalar var bunu da belki senin ona fark ettirmek gerekiyordur eğer imkan bulup ilk sayfadan itibaren arkadaşların hikayelerini, tavsiyelerini okursan hani roman gibi belki yaptığın bir hareketi değiştirme konusunda sana ilham verebilir
senin çalışıyor olman bazı insanlardan daha zengin konumda olduğun manasına gelmez ama bu zihniyetle alakalı bir durum. benim de etrafımda var öyleleri de biliyorum yani

aynen cnm ya bitmiyo valla hergün yap yap dur:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

eşim o anda borcu düşünmüyo sonra cebinde para kalmayınca başlıyo sızlanmaya,içine kapanmaya, agrasifleşmeye..
ama gel görki maaşı alınca yine aynı..
sülalenin reisi modunda...
beni sevdiğini biliyorum canım, ama asla karı sözü dinliyo imajı çizmek istemiyo..
yani benden gizli saklı da olsa yapıyo..
geçmiş sayfaları okumaya başladım ama daha çok günlük muhabbetler gördüm acaba bana mı rast gelmedi ihtiyacım olan başlıklarki..

eşim o anda borcu düşünmüyo sonra cebinde para kalmayınca başlıyo sızlanmaya,içine kapanmaya, agrasifleşmeye..
ama gel görki maaşı alınca yine aynı..
sülalenin reisi modunda...
beni sevdiğini biliyorum canım, ama asla karı sözü dinliyo imajı çizmek istemiyo..
yani benden gizli saklı da olsa yapıyo..
geçmiş sayfaları okumaya başladım ama daha çok günlük muhabbetler gördüm acaba bana mı rast gelmedi ihtiyacım olan başlıklarki..
canım biz burada sohbet de ettik dertleri de okuduk sana olduğu gibi tavsiyeler de paylaştık yani hepsinden karışık yazışmalar yaptık :1:
eşine gelince bence senden gizli iş yapmamayı öğrenmesi gerekiyor ve bu görevi maalesef sen alacaksın üstüne
sen çalışıyorsun paranı verme, yetişemiyorsa de ki git ablandan iste geçen benden habersiz verdin git şundan iste - ona buna borç verirken ben çalıştığım halde benim paramdan verdiğin halde sormuyorsun o halde ben de para vermiyorum de - rest çekmeyi denedin mi?

evet denedim canım...uzuun bir süre küstük sonuç aynı....

evet denedim canım...uzuun bir süre küstük sonuç aynı....
aile terapistine gitmeyi düşündün mü? ya da ya kendine çekidüzen ver ya ben gidiyorum gibi restler çeksen böyle durumlarda senin lehine olan çok şey var avukat olan birine danışalım hatta - haklarını öğren boşanmak için değil ama eşini dize getirmek için:34:
sanırım eşin hala seninle ayrı bir aile olduğunun ve birlikte büyüdüğü ailesinin bir tık geride olması gerektiğinin farkında değil
ya evli olan arkadaşlar daha güzel çareler sunarlar gelince

1.5 yıllık ewliym cnm ya sen?
Benm 4e gircek cnim yaa ekimde biz eskidik bayaa...

Bugun kavga eetik gene aslinda belkide abuk subuk sebeblerden bilmiyorum busraa kafam cok ama cok karisik bugun dagitilacak adresler vardi dedimki bak avukata gidicex sunu yapicaz bunu yapicaz falan diye sonra dun tamam dedi bunlari siralarken bugun ben halilari kontrol ediyorum dedi muhtara gidicem 1saate kalmaz gelirim dedi gidis o gidis
Iki saat oldu acti nevar dedi bende nerde kaldin deim bagardi cagardi ne o ben ona hesap soramazmisim geldi butun isler kaldi bak neden bu kadar sorumsux

Canim benim yaa kafana takmamaya çalış hammaddesi belli bunların.
Ya ben sana başta dedim ya kuzum bişeyleri duzelttim saniyosun ama yok adam olmuyolar...sana dedim ya ne yasadiysan 2yilda carp 2yle o ben oluyorum işte zamanla bişeyleri kapatmk halletmek çok daha zor olucak ben de az tilkilik yapmadım bu zamana getirebilmek için şimdi peşimden koşuyo biliyo musun iki haftadır.
Unutur muyum ben ama yaşadıklarımı. Bi kez tartışmaya kalk yine aynı odun olur ama erkek bu yaa...hep sen ii olcaksin bunu düşünüyolar...
Canım yapabilirsen iş yerine gitme...
Yok yapamadın hiç bi see yok gibi davrancaksin bişe mi yaptı tartışma tut kendini konusmuyo mu sen konuş ama böyle mesafeli ciddi hic olmadığın kadar resmî ol...canım cicim falan yok sadece ismini kullan bu bi kac gun boole gider sabredicksin...
Yemekten sonra odana geç dinlen müzik dinle kendine bakim yap bi uğraş bul yanımda dur diye dolancaktir pas verme hiç yaninda da dursan o yok gibi davran sabredemeyip kendi gelcek ayagna konuşmak için...

hee ya çokvar burda kayserili :):9::9::9::9::9:

Bana hiç denk gelmdi yav...

ßůšr@

Offff al benden de okadarrr yaaa
Bende hep aglamalarina kandimmm ama simdi yokkk

...

Bunları ciddiye almamak gerekiyo canım yokmuş gibi davran yaa zmnla hakkaten yok yerine koyuosun zatn bu dedigmi unutma...
Tartışmak bile lütuf bunlara...tartışma tut kndini...
Gitti gelmio mu arama boşver kalan is sadce senin diil ki..
Zamnla sen bni nie aramiosun bile dicek emin ol...
Kendini çek ama böyle ciddiye almiyarak...tavır yapinca da önemsiyoruz gibi oluyo ya onemseme boşver...
Zor olck ama yap bunları. ...

ßůšr@

napıyım canım işteyim sen napıyorsun bakalım?

Alıntı yapiim dedim...
Canm bnim aynı yaa bebek ve ev...
Sen napiosun bulamaz oldk seni topikteee....
Artık kimse denk gelmiyo zatn sohbet etmeyi özledik bi arada...

ßůšr@

Alıntı yapiim dedim...
Canm bnim aynı yaa bebek ve ev...
Sen napiosun bulamaz oldk seni topikteee....
Artık kimse denk gelmiyo zatn sohbet etmeyi özledik bi arada...

ßůšr@
Canım valla ben işte 2 hafta önce cuma günü dr randevusuna gittim geçen hafta izinliydim yoruldum geldim
ben de özledim sohbetinizi - neler yazışmışsınız diye arada eski sayfalara bakıyorm da işte pek mümkün olmuyr evde de yetişebildiğim kadar işte...
bebişşş nasıl:emir_bebek: öp kuzucuğu benim için

of of burası ne olmus böle yaaa çalıştım bir gelim bakim dedim sayfalar tavan yapmıs 51 tane alıntım var hangisine yazıcamı sasırdım :1:

Back
X