napıyım canım işteyim sen napıyorsun bakalım?nasılsın cnm napıyosn![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napıyım canım işteyim sen napıyorsun bakalım?nasılsın cnm napıyosn![]()
napıyım canım işteyim sen napıyorsun bakalım?
Senin koca çok meraklıymış be... Aman görmesin sen gizli takılmaya devam et
Nasılsın görüşmeyeli?
Günaydın bacım hoşgeldin anlat da rahatla bakiiiimmmm ben hazırım seni dinlemeye
Çoklu alıntıyı ben de yeni öğrendim bilion mu bunca yıldır kkdayım üstelikŞöyle yapıyorsun hani alıntı ile cevapla butonunun yanında tırnak işaretli küçük buton var ya ona tıkla diyelim on tane yoruma tıkladın cevap ver butonuna bastığında hepsi toplu olarak cevap ekranında çıkıyor
umarım doğru açıklayabilmişimdir
ah ah ev temizliği bitmiyor yaaaabnde ewdeyim birazdan temizlik yapcm bnde![]()
Ben de iyiyim Allah'a şükürİyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın? :)
Canım eşin aslında seni ailesinden dışladığı için değil çok benimsediği kendiyle bütün olarak gördüğü için kendinden kısıp başkasına koşuyor ya senden de kısıyor - yani anlattığından çıkardığım bu yöndeSağol canım..:))
yaw benim bi görümcem var..yüzüne güler arkandan iş çevirir..
geçenlerde eşim gizli gizli telde onla konuşuyodu..
bu konuşmanın ardından eşim aylık şukadar gönderrim dedi..
bugün öğrendimki gizli kapaklı eşimden para istemiş..
bu kadın biz ikimiz de çalıştığımız için eşime duygu sömürüsü yapıp kandırıyo..
sürekli eşime gizli gizli durumunu acındırıyo..
kendisi köyde oturuyo..
biz şehirdeyiz..
ikide birde eşime bizim imkanımız yok, siz şöyle zenginsiniz deyip duruyo ve nedense onun kendi evi var biz kiradayız hala düğün borcumuz var ve bunu hiç görmüyo..
Benim kocayı da biliyon zaten yarım akıllı süpermen..herkese para dağıtma derdinde..
hangi akrabaya gitsek çuvalla hediye götürür..
sürekli akrabalarına acır, benim ihtiyacım var deyince de borcum var der...
hele şu borçlarımız bitsin, burnundan getircemmm![]()
ah ah ev temizliği bitmiyor yaaaa
Ben de iyiyim Allah'a şükür
Canım eşin aslında seni ailesinden dışladığı için değil çok benimsediği kendiyle bütün olarak gördüğü için kendinden kısıp başkasına koşuyor ya senden de kısıyor - yani anlattığından çıkardığım bu yönde
Eşin seni seviyor, seni gerçekten kendinden bir parça gibi önemsiyor ve bu güzel birşey
sadece ifade şeklinde hatalar var bunu da belki senin ona fark ettirmek gerekiyordur eğer imkan bulup ilk sayfadan itibaren arkadaşların hikayelerini, tavsiyelerini okursan hani roman gibi belki yaptığın bir hareketi değiştirme konusunda sana ilham verebilir
senin çalışıyor olman bazı insanlardan daha zengin konumda olduğun manasına gelmez ama bu zihniyetle alakalı bir durum. benim de etrafımda var öyleleri de biliyorum yani
peki eşin onca eşya alırken ve kendinden kısarken borçları düşünmüyor mu?
valla öyle hiç sevmem kendilerini ama yapmak zorundayız işte el mahkumaynen cnm ya bitmiyo valla hergün yap yap dur![]()
Canım eşin aslında seni ailesinden dışladığı için değil çok benimsediği kendiyle bütün olarak gördüğü için kendinden kısıp başkasına koşuyor ya senden de kısıyor - yani anlattığından çıkardığım bu yönde
Eşin seni seviyor, seni gerçekten kendinden bir parça gibi önemsiyor ve bu güzel birşey
sadece ifade şeklinde hatalar var bunu da belki senin ona fark ettirmek gerekiyordur eğer imkan bulup ilk sayfadan itibaren arkadaşların hikayelerini, tavsiyelerini okursan hani roman gibi belki yaptığın bir hareketi değiştirme konusunda sana ilham verebilir
senin çalışıyor olman bazı insanlardan daha zengin konumda olduğun manasına gelmez ama bu zihniyetle alakalı bir durum. benim de etrafımda var öyleleri de biliyorum yani
peki eşin onca eşya alırken ve kendinden kısarken borçları düşünmüyor mu?
canım biz burada sohbet de ettik dertleri de okuduk sana olduğu gibi tavsiyeler de paylaştık yani hepsinden karışık yazışmalar yaptıkeşim o anda borcu düşünmüyo sonra cebinde para kalmayınca başlıyo sızlanmaya,içine kapanmaya, agrasifleşmeye..
ama gel görki maaşı alınca yine aynı..
sülalenin reisi modunda...
beni sevdiğini biliyorum canım, ama asla karı sözü dinliyo imajı çizmek istemiyo..
yani benden gizli saklı da olsa yapıyo..
geçmiş sayfaları okumaya başladım ama daha çok günlük muhabbetler gördüm acaba bana mı rast gelmedi ihtiyacım olan başlıklarki..
aile terapistine gitmeyi düşündün mü? ya da ya kendine çekidüzen ver ya ben gidiyorum gibi restler çeksen böyle durumlarda senin lehine olan çok şey var avukat olan birine danışalım hatta - haklarını öğren boşanmak için değil ama eşini dize getirmek içinevet denedim canım...uzuun bir süre küstük sonuç aynı....
Benm 4e gircek cnim yaa ekimde biz eskidik bayaa...1.5 yıllık ewliym cnm ya sen?
Bugun kavga eetik gene aslinda belkide abuk subuk sebeblerden bilmiyorum busraa kafam cok ama cok karisik bugun dagitilacak adresler vardi dedimki bak avukata gidicex sunu yapicaz bunu yapicaz falan diye sonra dun tamam dedi bunlari siralarken bugun ben halilari kontrol ediyorum dedi muhtara gidicem 1saate kalmaz gelirim dedi gidis o gidis
Iki saat oldu acti nevar dedi bende nerde kaldin deim bagardi cagardi ne o ben ona hesap soramazmisim geldi butun isler kaldi bak neden bu kadar sorumsux
Canim benim yaa kafana takmamaya çalış hammaddesi belli bunların.
Ya ben sana başta dedim ya kuzum bişeyleri duzelttim saniyosun ama yok adam olmuyolar...sana dedim ya ne yasadiysan 2yilda carp 2yle o ben oluyorum işte zamanla bişeyleri kapatmk halletmek çok daha zor olucak ben de az tilkilik yapmadım bu zamana getirebilmek için şimdi peşimden koşuyo biliyo musun iki haftadır.
Unutur muyum ben ama yaşadıklarımı. Bi kez tartışmaya kalk yine aynı odun olur ama erkek bu yaa...hep sen ii olcaksin bunu düşünüyolar...
Canım yapabilirsen iş yerine gitme...
Yok yapamadın hiç bi see yok gibi davrancaksin bişe mi yaptı tartışma tut kendini konusmuyo mu sen konuş ama böyle mesafeli ciddi hic olmadığın kadar resmî ol...canım cicim falan yok sadece ismini kullan bu bi kac gun boole gider sabredicksin...
Yemekten sonra odana geç dinlen müzik dinle kendine bakim yap bi uğraş bul yanımda dur diye dolancaktir pas verme hiç yaninda da dursan o yok gibi davran sabredemeyip kendi gelcek ayagna konuşmak için...
hee ya çokvar burda kayserili :)![]()
Bana hiç denk gelmdi yav...
ßůšr@
Offff al benden de okadarrr yaaa
Bende hep aglamalarina kandimmm ama simdi yokkk
...
napıyım canım işteyim sen napıyorsun bakalım?
Gunaydin bayanlarrr
...
Canım valla ben işte 2 hafta önce cuma günü dr randevusuna gittim geçen hafta izinliydim yoruldum geldimAlıntı yapiim dedim...
Canm bnim aynı yaa bebek ve ev...
Sen napiosun bulamaz oldk seni topikteee....
Artık kimse denk gelmiyo zatn sohbet etmeyi özledik bi arada...
ßůr@
Merhaba hoşgeldinnerdesinn şekerimm gelemedin yahuuu...
bak albüme yiğnenine aldığımız cicileri ekledim..
ekle diodun ekledim bebeğimm
sağol canım amin inşşş..Merhaba hoşgeldin
Allah bebeğini hayırla kucağına almayı da nasip etsin![]()
sağol canım amin inşşş..
hoşbuldum zaten fırsat buldukça geliyorum buraya..