- Emoji Skoru
- 274
- Puanlar
- 113
yine beni yemeler başladı sonu dolma sarmalarla biter bu konu
neler yapıyorsun ne zamandır denk gelemiyoruz
maddelere göre davranmamız gerekiyor rica ederim ne demek demeliyim
şekerim hayatım koca çocuklar misafirler market arasında geçiyor şimdilikç tatile gitmek istiyorum pilanda yapıyorum ama beni takan kim yine yatılı misafirden başımı alamıcam bu yazdasen anlat :26:
hakkını kaybettin hiç kiöseye dememiştim şimdiye kadar bunu
güzel olurdu valla - ben tek yaşıyorum ama ailemle yaşarken bile annemle biz klozeti silmek için çamaşır suyu+su ile camsil kutusuna dezenfektan yapıp kullanırdık yani kendi ailemizde bile hassasken eşler arası da olsa fena olmazşu ayrı banyo işinide isterdim hani :)
haklısın - ama ne kadar kötü olursam olayım teşekkürü eksik etmem bu benim kendime saygım olarak düşünürüm karşıdaki hak etmese bileevet kesinlikle herkese aynı omamalı zaten bunu farkedebiliyoruz..
ben genelde inceyimdir ama hayat öyle bi yapmışki etraf menfaatçilerle dolu onun için hakkedene yapıyorum maalesef
bn de tatil istiyorum valla... tatil diye izin aldık yorulduk geldik iş başı yine...ben de bi bekar olarak tatile gitmek istiyorum bak ortak sorun
sınavlar ve araya giren ramazandan dolayı erteleniyor tabiki
senin kaç çocuğun vardı ben 1 diye biliyordum yani doruğun annesi deyince öyle tahmin ettim
burayada yaz geldi cıvıl cıvıl her yer insanın gerçekten bi tatil yapası geliyor..
şimdi bi arkadaşım antalya kampında ohh var ya keyfini çıkar diyorum bende heveslendim valla
doruk senin bu maddelerin hepsi bizde var ,yapıyoruz ,süper evlilik mi bizimki şimdi
kız ayrı banyonuzmu var:)
maddelere göre davranacam bugün yarın icabına bakarım hak kaybetme filan yok öyle şey bana öyle bişeyden bahsedilmedi
bn de tatil istiyorum valla... tatil diye izin aldık yorulduk geldik iş başı yine...
bu arada 3 çocuk yaş 34 diye yazmış sanki bir yerde:44:
iki banyomuz var evde o sayılmaz mı
hem bi şık eksik olsun ne var :)))
geçti yavrum
maşallah allah nazarlardan saklasın
evet genelde ayrı banyolar ve tuvaletler ,ama tuvalet bazen aynısı da oluyor ,biri çocukların odasının yanında biri yatak odasında o yüzden çocuklar uyuyorken birimiz birine birimiz birine giriyor :))yani ayrı banyolarımı kullanıyorsunuz :) eşimde olsa bir erkeğin girdiği klozete otrmak tedirgin ediyorum beni
hahahyyy evet yanlışlık yok 3 yavrum var yaş 34
haaaayyyyyııırrr olaaammmmaaaaaazzz diyip hırsa geliyomuşum iyice psikoya bağlıyomuşum olayı
sakinnnnn ben agresif vir dolma ile olamam
ana ben de tek sanmıştım ,yaşları kaç , ben de 32 yaşında 3 çocuk annesi olucam inş.
cnm büyük kzım 14 hemşirelik 1. sınıfta, kçk kızım 10 4 sınıfta oğluşumda 16 aylık teyzesi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?