valla okadar yoruluyorumku canim inan yolundami deilmi diye onu bile dusunecek vaktim olmuyo su anda 70 tane alintili cevabim vqr hic birisine yazamiyorum senin bana ozelden yazdiklarini goruyorum ama cevaplayamiyorum uzuluyorum yaa inan seni cok ozledim kizma bana sakin
ayy kıyamam yainşllh olur kuzum. sakın ümidini kesme.senelrce tedavi görüp bırakıp sonra kendiliğinden hamile kalan arkadaşlarım var. seninde olucak inşlh.
hım napsın eşin bi umut işte
beni unuttun dolma küstümmmm
inanmıycaksın ama yazarken aklımdan geçtin ayşede yazıyım dedim seni ne zamandır girmiyosun göremiyorum seni yani hem yazdım göndermiş oldum ..
niyetliyim yalanım yok valla
başka bişey geçireydim aklımdan keşke
nasılsın ayşecim
sana özel yazıyorum berat kandilin kutlu olsun en mutlu günler senin olsun
bu kandil gününde birbirimize dua edelim canım ALLAH hepimizin içindeki duaları kabul etsin inşallah
amaninnn ne güzel topicmiş burası böyleee
saol cnm sennde mubarek olsun
amin cnm inş.
hepimz bi ün anne olucaz inanıyorum
sağol canım bi kaç gündür evde değildim o yuzden giremedim seninde kandilin mübarek olsun Rabbim içinden geçen tüm duaları kabul etsin inşllah
ayseler hep güzeldirsenden güzel olmasın öledir canım
teşekkürler avatarını yesinler senin
amin canım bakalım bu ay randevu alayım doğru doktora beklemekle olmuyo
çok mersi aynen seninde öyle dileklerinin dualarının kabul olduğu bi gün olsun
neler yaptın nerelerdeydin nerelerde kaldın öyle
saol kuzum hepimize böyle şirin bebişler versn rabbim
ayseler hep güzeldir
aynen cnm bnde bu ay sonnda gitcem işde ilk defa
nerde yaşıyosn cnm sen?
eşimin anneannesine gittik canım 90 yaşındalar ona temiziyehımm bide bugün üzgünüm yukardaki yazışmalarıoku anlarsın kuzum
o anlamını bilmiodum ama çok güzelmişşş. yaşam,dirlik demek ayse,rahat yaşamayı seven anlamına da geliyo.54:demi zaten anlamı güzel namuslu kadın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?