ne fenasınız eneemm...işteyiz şura biyerimiz şişcekkk..gerçi akşam yazılmış ama olsun şimdi gördüm naaabıymm
buyur beraber olsun kısçem
Eki Görüntüle 1169520
Yok cnım bnim alınganlık değildi yazdığım şey - ben de hepinizi çok seviyorummAlinganlik yapma beee seni herkez burda seviyorrr basta ben
...
öğlen öyle oluyor yaa en azından kendi adıma öyle - yemek telaşı falanGene sessizleri oynuyor bizim topikk butun kizlar dilini yutmus
...
afiyet olsun ohhhselam kızcem nasılsınnn
henüz bazlama & cay keyfi yenice bitti geldim
sana da afiyet olsun dedim ne güzel biri kek yer biri bazlamaben de burdayımmmm...
kızlar limonlu yeşil çayımın yanına havuçlu cevizli kek gibi geldininizz
canım istedi işteyim yiyemiyorummm
sadece cay içiyorum...
keeeekk keeekkkk
canım yaaane fenasınız eneemm...işteyiz şura biyerimiz şişcekkk..gerçi akşam yazılmış ama olsun şimdi gördüm naaabıymm
tatlım görmez olurmuyumm...çok duygulandımm..thanksss
ben geldim ya ondandır....
afiyet olsun canım - kek de fena olmazmış ama napalım biz diyet takılalımben de burdayımmmm...
kızlar limonlu yeşil çayımın yanına havuçlu cevizli kek gibi geldininizz
canım istedi işteyim yiyemiyorummm
sadece cay içiyorum...
keeeekk keeekkkk
Çok güzel görünüyorne fenasınız eneemm...işteyiz şura biyerimiz şişcekkk..gerçi akşam yazılmış ama olsun şimdi gördüm naaabıymm
buyur beraber olsun kısçem
Eki Görüntüle 1169520
afiyet olsun ohhh
sana da afiyet olsun dedim ne güzel biri kek yer biri bazlamavalla kızlar ben de öğlen yoğurtla müsli yedim bakalım 3 gündür dikkat ediyorum inşallah yarın tartıda karşılığını görürüm
orucunu bozdururum diyetinide
atla gel tatil yapalım Alanyaya
Eki Görüntüle 1169531
Çok güzel görünüyorkahve-çikolata ve meyvee
Çok güzel görünüyorkahve-çikolata ve meyvee
bennnn...ya ben ya bennnn....kahve çekti canımmmm...
hem karpuz da istiyommmm
bananeee....
Kız eses çok fenasınn
Sağol canım inşallah yolum düşerse gelirim Antalya'ya seminerlerimiz oluyor yıl içinde - en son Alanya olana ben gidemedim amaatla gel deidm ya
teklifim halen geçerli
ben daha karpuz mevsimini açmadımbennnn...ya ben ya bennnn....kahve çekti canımmmm...
hem karpuz da istiyommmm
bananeee....
Sağol canım inşallah yolum düşerse gelirim Antalya'ya seminerlerimiz oluyor yıl içinde - en son Alanya olana ben gidemedim ama
ben daha karpuz mevsimini açmadım
yok canım değilsin ben yazdıktan sonra gördüm - fenasın derken onca mükellef sofrayı görünce ağzımız sulanıyoraa davet ediorum fena mıyım
yok canım değilsin ben yazdıktan sonra gördüm - fenasın derken onca mükellef sofrayı görünce ağzımız sulanıyor
ben de açlıktan obez oldum :) az yiye yiye metabolizmayı bozmuşum şimdi toparlamaya çalışıyoruz iştepis boğazım yüzünden obez oldum yaa
ben de açlıktan obez oldum :) az yiye yiye metabolizmayı bozmuşum şimdi toparlamaya çalışıyoruz işte
Birkaç kilo fazlan var diye yediklerinden kısıyorsun sonra vücut her yediğini depoluyor - sonra dengesiz bir kilo alımı durumu söz konusu oluyor. Tabii ben bu süreçte bir de kortizon alıyordumaçlıktan obez nası oliiii:90::90::90::90::90::90::121::121::121::121::121::121::121:
Birkaç kilo fazlan var diye yediklerinden kısıyorsun sonra vücut her yediğini depoluyor - sonra dengesiz bir kilo alımı durumu söz konusu oluyor. Tabii ben bu süreçte bir de kortizon alıyordum
sağol tatlımkendine eyi bak kısçem .. :26:
geçmiş olsun sanaaa .. :2:
sağol tatlım
bakıyorum artık kendime - aç kalmıyorum
kızlar sevgilimin yakın bi arkadaşıyla msjlaşmasını okudum orda işte genel konuşuyolar falan sonra benimki bide evlilik derdi var işte öğrenci gibi yaşıyorum demiş,şimdiii kafaya takılcak bi şey değil bu çünkü öyle olsa beraber bi şeylere bakıp fikir yürütmeyiz yani ama öyle demesine de uyuz oldum laf mı çarpsam acaba okuduğumu belli etmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?