evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
dünkü kriz yüzünden oldu ne yapıyorsun dedi hatunun biride bana sarmıştı bende ne yapıyım kaşınanı kaşıyorum dedim poemik yaratanla beraber sırf bu cümleden dolayı benide banlamış mune sagolsun. haksızlığa gelemiyorum ne yapıyım kızın biri konu açmış bdv ye hatun gelmiş böyle konumu olur cıx beğenmedim başka konu bulamdınızmı konuşack yazmış bana. tanımam etmem alıntılama diyorum hala cvp yazıyorç ama sırf krize yazdığım cvpdan banlandım iyimi

Selam kızlar herkese hayırlı Cumalar
Şu an başım ağrıyor klima çarptı bir de üstüne laf yiyorum odanı değiştir diye valla canıma minnet aslında ne güzel tek başına odada keyfime bakarım ama işte kurumun bir ucundan bir ucuna git gel yapmak zor işlerim gereği... ama normalde başım ağrımaz benim ama bugun ön taraftan başlıyor yanlara doğru

dolmammmm dolmaların enzeytinyaglısı en çıtırı nerdesin sen

hayırlı cumalar sanada .
cnm geçmiş olsun. aman dikkat et bende geçen gün arabada açmıştım.allahdan çocuklar yoktu. 2 gün boğazım şiş mahvoldum. hele yzın hiç çekilmiyor.sıcak bişler iç bitki çayı falan.

kız göreemdim eski mesajlarına da baktım oysa ki... aldığın ban krizinin fotosu var ilk sayfada onu paylaştın diye mi ki öyle düşündüm bir an:44:

ya ben ege sıcağından gelmiş bir insanım ki biz bile klima açmazdık kapı pencere açıktı gelen serinlik yeterdi burada nem de yok ama herkes pişiyoruz yandık diyor hemen klimaya saldırıyor ben üşüdüm artı klima direkt karşımda olduğundan fena çarpıyor herkes saygı bekliyor kendine de kimse diğerine saygı göstereyim demiyor ben bunu gördüm

ben varımmm amma yok gibiyimm çok uykumm varrr
sen hamilesin kuzum benimm o yuzden her zaman burda ayticalisinnn

günaydın cnm. şeyyyy yine banlıydım giremedim neler yapdın
Kizimm accik rahat dursana beee anaaaaa
Canim aramiza yeni katilanlarin bana bir liste olraka ozelden atsana sayfalara baktim senin eski paylasimlari baktim canim sayfalarda ama goremedim sana zahmet kimlerdi aramiza yeni katilanlar bana yollarmisin canim benim
Benide dun evde carpti klima canim benim bogazlarim nasil agriyor biliyomusun dun habelede gordum sanirim bir kac kisi klimalari temisletmediklerinden dolayi olmusler mikropmu kapmislar ne

Ben bisi yapmadim kizimmmmmmm sucu bana hic atamaaa

...

cumamız mübarek olsun ..
hayırlı ramazanlar diliyorum herkese ..

Annaaaa kizz sen namaz kiliyonmu banada dua et bacim amaaa hayde beklommm hic eksit etme kuzum namazi cok aevindim duyunca

...

hamdolsun kılmaya çalışıyorum canım ..
ederim canımm tabiki ..
ramazanda geldi hamdolsun ... sükür kavusturana

hişttt nber yavru

inş canım benimm oyhhhhh bugün ne sıccakkkk beynim kaynıyor vallahaa

50 derece olcakmıs yarın burası ..

45 derece yazın Alanya yumurta pişer yolldaa

klimalar full çalışır burda eylül ekime kadar ..

kahwemi yaptım suyumuda aldım sakızımla geldim kıscem

hişttt nber yavru

iylik yawremmm...
dün gece çok komikti de başka bi topiğe o anılarımı yazıyodum..
dur sizle de paylaşıyım enemmm...
dün nikah yıldönümüydü bizim..normalde evlilik yıldönümünü kutlicaz 10 gün sonra o yüzden pek hazırlık yapmadımm...şunları yaşadık..
ben gecenin bi vakti beyaz mini sırt dekolteli elbisem ve beyaz topuklularım...hafif bi makyaj...
diyalog#
(malum gecenin bi vakti ikimizde tok burnumuza kadar, elimde kalpli süslenmiş dondurmayla girdim oturma odasına..kociş tv.ye gözünü dikmiş..)
ben: kocacimmm bugün nikah yıl dönümümüz..
o: oo her hafta bişey var, hangi birini kutlicaz.. (babalar günününden 2 hafta geçmiş malum)
ben: olsun zaten çok zahmet etmedim...sadece senin için süsslendimmm....
o: o ayakkabılar rahatsız etmiyomu seni?
ben: yoo çok rahat aşkım..
o: elbiseyi nerden buldun?
ben: geçen seneden kocacım..
(sonra diziye dalmıştır..)
bende onun yemediği dondurmayı yeyip uzandım yanına :)))
yarım saat sonra..
o: neyse hadi yatalım..
ben:........(tmm anlamında)
(yatak odasındayız, geçmiş yatmış yatağa..)
ben: okadar senin için süslendim..bi iltifat yok mu..güzel olmuş bari deseydin..
o: ihtiyacın mı var...beğenmesem kötü olmuş derdimm....(odunn))
ben: neyse ozaman hiç iltifat görmeyen elbisemden ayrılma vakti...
ışığı kapattım çıkardım elbiseyi mutsuz bi şekilde.....sonrasını anlatmayım...
yahu adam madem aynı sona gelcez niye moralimi bozuyon demiiii....

Son düzenleme:

ooo değme keyfine canım...biz de odamızda pinekliyoz işte devlet meamuruu....

Yaa inan canim izmirde ayni yanimdaki calisan adamlara uzuluyorum bu sicakta kan revan icinde calisiyolar
Odunnn ki neee odunnn insan bir iki iltifat eder beee

...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…