evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Yoo sakinlik diil cok cildirdim bn de zmaninda ama zamanla değerden kaybediyosun işte o yüzden napiyosa yapsin demeyi başardım gözüme soka soka başkalarına inceliklerini yapıyo yapsın diyorum her kadına her işe güce sahip olabilir ama beni bi daha kazanması çok zor benim de onu kazanmak gibi cabam yok artık o yüzden böyle yani...

ßůšr@

ne zamandan ber evlisiniz siz ve niye bu kadar birbirinizden sogudunuz

Ekim'de 4 olck... ama bilmsel bi araştırma var ya aşkın ömrü 3 yıldır diye biz de tuttu walla ..

ßůšr@

Başta ben işi ile ilgili çok sorun yaptım çocukluk war tabi bende biraz...ama ben günü birlik seyahate giden biriyle evlendim yani akşam olumca evine gelen ama öyle olmadı ne yazikki. .. yol uzun işim bitmiyo şirket şu bölgeyi de verdi falanlar filanlar ben itiraz ediyorum kızıyorum kavgalar kusmeler daha 1.5 aylık evliyiz bu arada benden anlayış bekledi neyse sonra iş değiştirdi burda da rahat edemedi 2ay yine ne sıcaklık ne samimiyet hiç bir şey yok. ..yapamadı eski işine döndü yine aynı şeyler sonra ben ilgi gösterdikce o da yaklaştı ha dedim iş stresi bitti beni anliyo artik iyiyiz 2.yilin sonunda tekrar is değiştirdi aa nak hayatım kurumsal bi firma şöyle iyi olucak böyle iyi olucak olmadı. ...iyilik kendi acisindanmis bilemedim... elinde bilgisayarı interneti falan seyahat ediyo toplantılar seminerler fuarlar sürekli ya antalyada ya istanbulda faln....

ßůšr@

kafayı yemiş sanırsam bu kocan ben de çalışıyorum bazen yemek dahi yapamıyorum okadar yoruluyorum ki anlatamam uzanıp uyuya kalıyorum bizimki ses çıkartamıyor ilk başta cıkrtıyordu ama öle kötü kavga ettimki diyemiyor artık sıkıyosa desin canıma tak etmişte benimde suda var kendisi çok mu dört dörtlük sen niye ondan şikayet etmiyorsun sen de zamanında böle yaptın diye biz bu sıkıntıları cekiyoruz niye demiyorsun :ssz:

Canım walla seninki de dayaklikmis ya buldun da bunuyo musn deseydin?

ßůšr@

bende çemkiriyorum ona kızlar merak etmeyin bazen bağırıp çağırıyorum söylediklerine pişman ediyorum
ama sonra yine aynı

buraya başka konudan kendi için yazdığım bir yorumun konu sahibi olduğum için belki arkadaşlar beni tanımak iticeklerdir diye kopyalama ihtiyacı duydum (yanlıs anlaşılmasın )
benim kocam değişmedi dersem yalan olur sevgiliyken insan tabiki daha narin kırılgan oluyor tanımadıgın için neye alınır neye gücenir bilmiyorsun bir ev sorumlulugu basında değil bir evi beyi veya hanımı olmadın için rahatsın sorumlulukların bakmakla yükümlü oldun insanlar yok gezmek tozmak tabiki cabası
sözlüyken nişanlıyken biraz daha değişir insan bende değiştim bu sefer evliliğe odaklı yasarsın istedini aldılar almadılar eltiler görümceler arasında zaten ikiniz kaynarsınız haberiniz olmaz zaman gecmez dersiniz ama gecer bunlarla urasamam yok kv fena görümcem fena eli oooo nişanlım beni anlamıyor dolduruluyor oooo saymakla bitmez ama acı olmadan tatlıda olmaz canım bunu unutma
evlilik artık ilk başta cicim midir micim midir bilmem ama cok kacga etsenizde ilk 3 sene laylaylom olur kavgalar cok büyük üzüntüler cok büyük sevincler cokk büyük mutluluklar cok büyük olur maddi acıdan sıkıntılarda cok büyük olur cünkü bütün bu sıkıntılara alısık değilizdir ilk defa kocamla fena kavga ettiğimde Allah ım ben ne şapşalım gittim bununlamı evlendim hayal kırıklıkları falan ama sorsan bırakırmıyım sinirim gecince aslaaaaaaaaa ayırmak isteyinide yolarım valla :1::ssz: ama evlenince insan hep afallarlar okadar sorumluluk okadar yükümlülük erkeğide bunaltır kadınıda değiştirir sende değişirsin oda herkez değişir hayat zaten değiştiriyor değiştirecekki olgunlasacak ilgimi dersin evet azalır eskiye göre çünkü daha cok şey paylasırsın artık onunla önceden hepmi yüzünü görüyordu hayır ama şimdi evet hep görecek sende eskisi kadar ilk başlardaki günlerdeki gibi ilgi istemezsin emin ol ki ben ilgi manyagıydım bende bile öle olduysa gene ilgi istiyorum ama o kadar değil
bu kadar sıkıntındada kimsenin sana yardım etmesini bekleme sakın kimse yardım etmezz isterlerki dedikodu edecek mazeme verin onlara insan oğlu düşe kalka misali hata yaparak ögreniyorsun zaten evliykeen eşine nasıl davranmayı misal benim kocam evliliğimizin ilk başlarında her seyi kv anlatırdı yedimiz yemekten ettiğimiz kavgadan ama şimdi burnundan getirince bak bakalım diyebiliyormu ama o anlatınca kv arayınca bende siniri tahmin edersin :47:
ama evlilik güzel bir şey ne olursa olsun karsında ki adam psikopat değilse evlilikten bu kadar korkma sende değişeceksin oda değişecek değişmek zorunda kalacaksınız zaten hayat sizi değiştirecek ara ara pişman olcaksın hayatımı mafettim diyeceksin bazende alıp onu içine sokasın gelecek evlilikte her sey yaşanıyor ama cok güzelll şey evli olmak hayat arkadasının olması bence insanın can damarı okadar kocam bana sıkıntılar yasattı bazen olur gene onu bogasım gelir
ama genede yalnız düşündümde ben onsuz ne yaparım derim Allah kocamı basımdan esirgemesin

bende çemkiriyorum ona kızlar merak etmeyin bazen bağırıp çağırıyorum söylediklerine pişman ediyorum
ama sonra yine aynı

bu erkekler neden bu kadar törpülenmekten ürküyorlar anlamıs değilim karıları oldugumuz için onların her türlü nazlarını sivri elştirilerini alttan almak zorunda oldumuzu zannediyorlar heralde
:47:

Bir gün tlfnda bi mail gördüm istanbuldan bi mimar kız gelicekmis beraber seyahat ediceklermis 3gun 2gece filan ben cildirdim tabi bu arada da 7haftalik hamileyim bu kizla da tlfnda kakara kikiri konuşma yaptı tüm uyuz oluyorum tartıştık dayak da yedim güzelce kaç kez cenemi tutamam bu sefer sorun bende oldu üstüne gitmisim... neyse hala o işte çalışıyo ve herkesle hala samimi lohusa yatagmda kadının birine attığı maili gördüm ve dedimki o an artık için acımasın bitmiş gün boyu yogunluktan beni aramayan adam sabahın 10unda iyi ki doğdun sen olmasan bu neşeli kahkahayi kimseden duyamazdim diye kutlama yapmış. ... zaten çok sever is arkadaşlarıni puacalar falan onlarla kahvaltı yapar yemek yer burda olduğu gunlerde de yemekleri bayisinde yer bi kac kez beraber yemisizdir. ..

ßůšr@

Bir gün tlfnda bi mail gördüm istanbuldan bi mimar kız gelicekmis beraber seyahat ediceklermis 3gun 2gece filan ben cildirdim tabi bu arada da 7haftalik hamileyim bu kizla da tlfnda kakara kikiri konuşma yaptı tüm uyuz oluyorum tartıştık dayak da yedim güzelce kaç kez cenemi tutamam bu sefer sorun bende oldu üstüne gitmisim... neyse hala o işte çalışıyo ve herkesle hala samimi lohusa yatagmda kadının birine attığı maili gördüm ve dedimki o an artık için acımasın bitmiş gün boyu yogunluktan beni aramayan adam sabahın 10unda iyi ki doğdun sen olmasan bu neşeli kahkahayi kimseden duyamazdim diye kutlama yapmış. ... zaten çok sever is arkadaşlarıni puacalar falan onlarla kahvaltı yapar yemek yer burda olduğu gunlerde de yemekleri bayisinde yer bi kac kez beraber yemisizdir. ..

ßůšr@

aralarında birşey olduna emin gibi konusuyorsun kuzum :26:

bu erkekler neden bu kadar törpülenmekten ürküyorlar anlamıs değilim karıları oldugumuz için onların her türlü nazlarını sivri elştirilerini alttan almak zorunda oldumuzu zannediyorlar heralde
:47:
olabilir umursamazlar canım yaa
söyle söyle ha duvar ha o bazen

E hakaret o bana ben ona saygı bitiyo tabi bi tartissak alyansini çıkarır koyar gittikçe uzaklastik yani bu gibi konular tekrar etmese atlatirdim yine de çünkü cok emek verdim ama telrarliyo sürekli... yanımda başkalarına bakabiliyo mesela ben yokken de yapmamali ama ben varken daha bi ağır tabi...kadin mi diilim acba diyorum da ne bileyim yani doğum yaptm 49 kiloyum ve yırtık çatlak bise yok bakarım da kendime yani ben kendimi çok seviyorum aslında guzelimdir ama işte bu gibi durumlar beni kendimden de Soğuttu....

ßůšr@

yinede herşeye rağmen evli olmak güzel
eşimin sevmediğim huylarıda olmasaydı keşke
o zaman kusursuz bir çift olurduk
burcum gereğide ben çok yapıcı ve evcimen biriyim
eşimde evine düşkündür ama işte yinede anlaşamıyoruz bazen:9:

olabilir umursamazlar canım yaa
söyle söyle ha duvar ha o bazen

E hakaret o bana ben ona saygı bitiyo tabi bi tartissak alyansini çıkarır koyar gittikçe uzaklastik yani bu gibi konular tekrar etmese atlatirdim yine de çünkü cok emek verdim ama telrarliyo sürekli... yanımda başkalarına bakabiliyo mesela ben yokken de yapmamali ama ben varken daha bi ağır tabi...kadin mi diilim acba diyorum da ne bileyim yani doğum yaptm 49 kiloyum ve yırtık çatlak bise yok bakarım da kendime yani ben kendimi çok seviyorum aslında guzelimdir ama işte bu gibi durumlar beni kendimden de Soğuttu....

ßůšr@

bence sorun birazda bizde kocalarımıza nasl tepki vermemiz gerektiğini bilmiyoruz adamların sölene sölene başlarının etini yiyoruz bu sefer her cenemizi açtımızda sesimizi bile duymak istemicekler duruma geliyorlar yani benim kocam böle oldu umursamaz oldu sonradan düzelttim ben onu ama ondan yemin istedim ilk adamlıgının üstüne yemin et beni dinlicene ve yürekten dinlicen ama he he diyip gecmicen dedim ve aklıma geli geliyorsa sölemiştim bütün bana hissettiklerimi hatta unutmayayım diye not bile etmiştim accık safım ben unuturum hemen af ederim

Çok sıkıldın değil mi. .?

ßůšr@

sıkılmak mı aşk olsun be canım bu konu bizler için var derdimizi anlatmak sohbet etmek için ve yeri geldiğinde akıl almak için bu devirde bayan olmak zor birde kocalar da zor olunca haya berbat hale geliyor senin kocan cok fazla yüzsüz ve vurdumduymaz ama :19::19:

Back
X