evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
yinede herşeye rağmen evli olmak güzel
eşimin sevmediğim huylarıda olmasaydı keşke
o zaman kusursuz bir çift olurduk
burcum gereğide ben çok yapıcı ve evcimen biriyim
eşimde evine düşkündür ama işte yinede anlaşamıyoruz bazen:9:

kavgasız ev meyvesiz pastaya benzer :1::1::1:

Yoo aralarında bir şey yok kadın da evli zaten ama ben verdiği değere kızıyorum. ..

ßůšr@

insanlar kendi değerini kendileri belirlerler canım benim o seni kırdıysa sende onu kırdın bunalttın evet kendince haklı yanların var kocamın bende gdip gezinti olmasına kızardım yani cıldırırdım hatta ama sizde herseye etkiye tepki olmus birde kocan sana karsı hep bu kadar ilgisizmiydi ya bütün evliliklerde her zaman kavga olur hele birde yeni evliysen abooo
:22::22:

Yapısı ilgisiz diyodum da benden başka herkes e ilgili şimdi Allah için... bana çoğu zaman böyle ama ben iyiysem iyi hic zorluğumu çekmek istemedi naz faln ben de çok severim öyle kedi gibi ama yok İşte şimdi ben de ilgi beklemiyorum

ßůšr@

Yapısı ilgisiz diyodum da benden başka herkes e ilgili şimdi Allah için... bana çoğu zaman böyle ama ben iyiysem iyi hic zorluğumu çekmek istemedi naz faln ben de çok severim öyle kedi gibi ama yok İşte şimdi ben de ilgi beklemiyorum

ßůšr@

valla ben ilgi beklerim arkadaş vermek zorunda karısı değilmisin seni o eve süs niyetinemi almıs :22: yok öle yama alıp karsına konus olmadı benim gibi unutmayayım diye sölediklerini not al konus ikna et onu dinlemeye bu evliliğin böle gitmeyecegini ben artık senden sogudum de ben kocama sölemiştim içim almıyo de bazı şeyleri ama senden başkasını da istemiyorum seninle ben mutlu olmak istiyorum de yok öle bir dünya adamdaki keyfe bak eger cesaretini toplayıp konusmazsan daha cok üzüleceksin :ssz:

bazen bende diyorum ki bir erkeğin içinde varsa vardır sonradan düzeltilemez değiştirilemez
çocuk değil ki yetiştiresin yaa hazmedip susacaksın
yada kavga gürültü
ben sabretmeye alıştım sanırım
bir çok şeyi görmezden geliyorum

denizcim sana bu konuda katılamıyorum insanlar bence değişir bazen doru şeyi yapıp değişmeye yürekleri yetmez korkarlar yada üşenirler yada işlerine öle gelir ama istemezlerse öle olmayı öle bi değişirlerki biz karılarıda olsak yarın bir gün anada olsak hep erkekleri poh pohlamaya alışmışız erkek yaa ne yapsa erkektir yapar diyo geciyoruz dillendirmesek bile sanırım bilinç altımıza işlemiş her şeyi alttan alp nasl olsa değişmicek diye alttan alıyoruz kendimize yazık etmiyormuyuz :44::44:

Son düzenleme:
valla ben ilgi beklerim arkadaş vermek zorunda karısı değilmisin seni o eve süs niyetinemi almıs :22: yok öle yama alıp karsına konus olmadı benim gibi unutmayayım diye sölediklerini not al konus ikna et onu dinlemeye bu evliliğin böle gitmeyecegini ben artık senden sogudum de ben kocama sölemiştim içim almıyo de bazı şeyleri ama senden başkasını da istemiyorum seninle ben mutlu olmak istiyorum de yok öle bir dünya adamdaki keyfe bak eger cesaretini toplayıp konusmazsan daha cok üzüleceksin :ssz:

Çok haklısın da dedin ya içim almıyo aynen öyle yaa ne yaparsa yapsın hoşuma gitmicek ki böyle bi yapım var yaa unutmuyorum uzaklasiyorum...konuşup da duzelltigimiz biseyimiz olmadı zaten iletişim kopuk olduğu için bu durumdayız... konuşalım desem dönüp dönüp bunları söyleme der...

ßůšr@

bazen bende diyorum ki bir erkeğin içinde varsa vardır sonradan düzeltilemez değiştirilemez
çocuk değil ki yetiştiresin yaa hazmedip susacaksın
yada kavga gürültü
ben sabretmeye alıştım sanırım
bir çok şeyi görmezden geliyorum

Görmezden gelip hazmetmek değil de onemsememek desek... hazmetmiyorum canim yaa niye hazmedicem labul etmiyorum ama artık kafamı yormuyorum diyelim...

ßůšr@

öncelikle bütün banyalara merhaba diyerek konuyu açma sebebiyetimi açıklıyorum yazım konusunda şimdiden hatam olursa affola
bayan olarak okadar hayattın bize verdiği sorumluluklar varki her biri başka kişilik isteyen her bir konuda bam başka bir davranış sergilememizi bekleyen
koca cilveli alımlı bakımlı hahahayyyy diye evi gülüşüyle aydınlatacak bir eş çoğu ama dışarıda ise tam tersine hanım hanımcık uslu puslu bir bayan hiçç sesini çıkarmıcak hiççç arkadaşlarının yanında kendisine haksızlık yapılsa dahi susacak bir bayan neden yoksa sen edepsiz oluyorsun kocan susarsa ise kılıbık benim için ne büyük bir çelişki aslında o kılıbık diyen kocalarda evde neydeyse kedicik olmazlarmı :31:
Kayınvalide ise oooo saymakla bitmez evinin temizliğini yapacak yemegini yapacak onunla altın gününe sürekli katılan ve her dediğini uygulayan oğlunun evinin sadece oğlunun evi olarak gören gelinin orda yaşadını yok sayan bu yüzden her türlü gelinin koyacagı düzene karsı olan bir düşünce birde bayan olarak bunlara gögüs geliyoruz yazık değilmi bizlere :ssz:
Bebekler çoçuklar anlatmakla sıralanamam gece uyumazsın sabah uyumazsın buna rağmen herkez senden güler yüz ister herkez her şeyi bilir herkez çocuk büyütme konusunda anında uzman kesilir kimi kızar yanlıs yapıyorsun kimiside ayıplar kisimide arkadan konusur kadın bu sefer analık rolüne bürünüp sağlıgı hiçe atılmasına göz yumarak o bebeği büyütmeye çalışır yavrum sütü gelsin diye birde denemedikleri şey kalmaz ahh kıyamam annelerin ayakları cennet altı :emir_bebek::nazar:
Ee nereye geldik çalışmaya bu sefer kadın evde tantalar kopsa dahi çocugunu bırakmak zorunda kalsa dahi maddi durumu el vermediği için bazen bazende kendince çalışmak zorunda oldugu sebeblerden dolayı canımm yavruyu başka ellere bırakıp arkasına baka baka işe gider orda ciddi profesyonel olamaya çalışır heleki bayanlarda patronlarına cocugum hastalandı gimek zorundayım derse tamamen gözden düşerler okadar verdikleri emeklere yazık olur okadar yorulmanın ardından ....:ssz:
Birde ev temizliği baş gösterir evin dagınık sa bebegin varmıs çalışıyormussun kendine bakman gerek kocan için onların hepsi bu cektiğin sıkıntıların hepsiii bir kenara atılıp görmezden gelinip aaa gelin pasaklı yemek bilmez temizlik bilmez diyee dedikodu çıkar
dedikoducuları saymıyorum arayı bozmak için fitne fesatcıları saymıyorum bilee
işimiz zor bayanlar hemde çok zorrrr :15:
eğer sizde sıkıntılarınız varsa kapımız herkeze açıktır buyrun gelin hem sohbet edelim hem dersleşelim hemde burda evlilik hakkında birbirimizden bilgi alıp daha çok şey öğrenelim
:nazar:bu konu hayırlara vesile olur inş :nazar:
not: Bu konu açıldığı an itibaren hepimizindir ben varım yokum fark etmez
[sıze=3]
biri evlilik mi dedi tilkilik mi dedi :27::27:
Sanki buna yönelik bi konu gördüm sanki :53: Hemde sanki sahibi şöyle çiçek isimli :52::52:
Yine döktürmüşssün ve harika bi açıklama harika bir topik olmuş tebrik ediyorum hayırlı uğurlu olsun diyorum ve içeriye atlıyorum :10::10::10:
[/sıze]

Çok haklısın da dedin ya içim almıyo aynen öyle yaa ne yaparsa yapsın hoşuma gitmicek ki böyle bi yapım var yaa unutmuyorum uzaklasiyorum...konuşup da duzelltigimiz biseyimiz olmadı zaten iletişim kopuk olduğu için bu durumdayız... konuşalım desem dönüp dönüp bunları söyleme der...

ßůšr@

dönüp dönüp bunları sölememi :1: ayhh kocam ın bana böle dediği bir an aklıma geldi kız
ama biz dönüp dönüp bunları yaşıyoruz ben bu konular yüzünden sıkıntı yasayıp kafamı bunlar yüzünden doldurup baş agrısı cekiyorum ama bunlar çözülmedikce ben konusmaya devam edicem de ya cözücez ya cözücez benim sabrım tükeniyor de ya konusssss o kadar kavga ediyorsnuz ya kavga edicenize o zamanı ciddi ciddi konusmaya ayırın
:31:

[sıze=3]
biri evlilik mi dedi tilkilik mi dedi :27::27:
Sanki buna yönelik bi konu gördüm sanki :53: Hemde sanki sahibi şöyle çiçek isimli :52::52:
Yine döktürmüşssün ve harika bi açıklama harika bir topik olmuş tebrik ediyorum hayırlı uğurlu olsun diyorum ve içeriye atlıyorum :10::10::10:
[/sıze]

işteeeee beklediğimmmm insannn
hemde yemek isimli insannn dolmaaaaaaaaaa
gelll gelll atlama uçuşu geccc sen olmasaan olmaz bu topikk
:1::1::1::1:

işteeeee beklediğimmmm insannn
hemde yemek isimli insannn dolmaaaaaaaaaa
gelll gelll atlama uçuşu geccc sen olmasaan olmaz bu topikk
:1::1::1::1:
[sıze=3]
yemek isimli deyince burnuma kötü kokular gelmeye başladı :27:
Hayat sigortası yaptırmak şart oldu :52:
Ayyyy bensiz topik olmaz mı diyosun :17::17::17::17:
çok teşekkür ediyorum :16:
Stajımı bu topikte yapmaya karar verdim :52:
[/sıze]

[sıze=3]
yemek isimli deyince burnuma kötü kokular gelmeye başladı :27:
Hayat sigortası yaptırmak şart oldu :52:
Ayyyy bensiz topik olmaz mı diyosun :17::17::17::17:
çok teşekkür ediyorum :16:
Stajımı bu topikte yapmaya karar verdim :52:
[/sıze]

merak etme dolma dün yedim gözüm tok ama acıkınca kork benden :23::23:
staj mı hahay bu topik sana hep acık :34:

:18::18::18::18::18::18::18:
çok mersi konu sahibemiz sen de olmasan halımız ne olucuk :9::9:
Evet ilk dersimiz ne hocam not alıyorum hemen :126:

kim ben mi hocaaaa :17::17:
ben ne anlarım hocalıktan kızzz :1::1:
ama yeri geldinde bayanlar olarak itirazlarımızı doru şekilde anlatabildimizi ben zannetmiyorum çoğu zamandada zaten kendimizi doru bir şekilde anlatmamızada izin vermiyorlar tantana yapma diye ya bagarıyorlar yada basıp gidiyorlar :22::22:

Back
X