- 3 Eylül 2012
- 21.895
- 57.813
- 798
amann böyle pek bi iyiyim valla ..
herkes isine bakar iyi olanla arkadas oluruz ama mesafeli yine ..
en güzeli seviyeli,mesafeli olmak ..
çok dobrasın tatlım maşallah..
burcun neydi senin sormuşmuydum?
Doğru diyorsun canım..
Öyleyim tatlım evet eşimin ve ailesinin pek hoşuna gitmese de
Sormamıştın.. Aslanım ben:)
yengeç yükselenim aslan dobra insanı severim
Ben de seni severim bebek:13::119:
saol tatlım,senin bebeğin varmı ?
Hayır canım.. Sana sormuştum hatta adet sancısıyla ilgili bebeğe engel durum muymuş diye hatırladın mı?
7-8 aydır korunmuyoruz ille olsun modunda değilim takıntı yapmıyorum ama engel olmak da istemedim artık.
Ama yok.. Dr a gitmedim bu nedenle.. 1 yıl olmadan da gitmeyi düşünmüyorum.
ha evet hatırladım cnm kusura bakma unutkanlık var
insallah olur da bizler gibi uğrasmazsın .. cok yorucu bir sürec bu .. :2:
cevre & psikoloji cok zoorr .. inann ..
hee sorma bak o evde şimdi mışıl mışıl uyuyo anladımki kızlar benimde hatalarım var sanırım ben ona iyi bir eş olamıyorum ciddiyim
valla gördüm kız girmiş özelden yazdım bakalım gelicekmi acaba bizemi kırıldı bilmem ki
iiyi hadi bak bakalım ben güzelmiyim
Eminim zordur canım Allah sabır versin, yüzünüzü güldürsün inşallah.
Ben şimdi takmıyorum ama 1 yıl dolunca eminim takmaya başlarım..
Günaydın canım nasılsın sana da hayırlı cumalar....
Günaydın kız özledim nerdesin sen nasılsın...
Adam akıllı dr.a git bi tane kriz boole olmaz...
Burdaaaaa :)))
Hakkınızda hayırlısı olsun btanm ya canını skmamaya çalış yardimci olabilck kimse yok mu kv.ler faln destek olmaz mi şu dönemde en azından. ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
2 yıl istemedik ona kızıyorum ..
1 yıl doldu diye doktor asılama yaptı tutmadı ..
simdi de doktor fobim olustu gitmek istemiorum ..
olursa olur,olmazsa olmaz diyorum ama üzülürom..
Üzülme canım.
Nereden bilebilirdin.
Herkes böyle ilk yıllar evliliğinin tadını çıkarmak istiyor.
Çok beklememişsiniz 2 yıl normal.
Kendine kızma yani.
Burdaki kürleri uyguladın mı?
kürlere de inancım yokkızlar hormonlarımız degisti zararlı diolar ..
cnm Rab ol derse olur inancım tam .. cevre baskısı sıkıcı .. hayırlısıııı ..
Ama soğan kürünü Tvde drdan da duydum canım.
Bir denesen?
hormonları normal insanların (benim normal hersey) yükseltti die yazdı kızlar ..
topikte subattan beri bin kisiyle görüstüm cnm .. denemek istemiyorum malesef..:26:
doktorum kür vs.hikaye dedi .. esime keciboynuzu icirdim ama gene yook ..
SELAAAAM GENÇLER VE DAİMA GENÇ KALANLARRRRRRR NABER BAKALIMMM
bikaç gündür giremedimm şöyle özet geçeyim dün eltimle kavga etim bugünde ehliyet sınavına girdim çook stresliydi veee az önce kırmızılarrr geldi çoook üzüldüüüüüüüm tabi kocişte
Yaaa canım ben o kürler işe yarıyor sanıyordum :S
Selam..Hayırlı zamanda gelsin inşallah bebekleriniz kızlar
Yaaa canım ben o kürler işe yarıyor sanıyordum :S
Selam..Hayırlı zamanda gelsin inşallah bebekleriniz kızlar
İşte bak her noktada haklısın bir de bu anlattığın olaya bakınca gerçekten erkek nazı çekmek daha fena
benzer durum benim başıma geldi - yıllık izne çıkmıştım ki 10 saat otobüs yolculuğu çile benim için - önüne gelen eee bize neden gelmiyorsun dedim özleyen gelsin görsün napayım normalde biraz alttan alırım bahaneler sunarım gönül kırmamak için ama yani yetti artık kimse benim kapımı çalıp telefonumu arayıp halimi hatrımı sormuyor da neden hep ben adım atayım
işte yllık izindeyim ev sahibim babamı aradı işte lily sizde mi bize giderken haber vermedibizimkiler de bana söylüyor keşke haber verseydin merak etmezlerdi diye ben de kızdım keşke önce beni arasalarmış ya ben burada değil de başka yerde olsaydım sizi de telaşlandırmış olacaklardı diye. babam da bişey demedi ama normalde sert mizaçlı biridir neyse geldim ben evime (ki yıllık izin de burnumdan geldi zaten hasta falan oldum izin günlerim boşa geçti) - aslında bu konuyu dönünce açmayacaktım ama kadın soruyor da soruyor ben de patladım
1- siz ne hakla ailemi arıyorsunuz neden önce beni aramadınız? ben orada olmayabilirdim başka işlerim de olabilirdi ne hakla onları telaş ettiriyorsunuz?
2- sizin yüzünüzden aileme mahcup oldum ben nerede nasıl davranması gerektiğini bilen bir insanım lütfen benim hakkımda bir karar almadan önce bana danışın böyle yapmamış olmanız bana saygı duymadığınız, beni kaale almadığınız anlamına geliyor benim için dedim ama biraz sesimi yükselttim çünkü çok sinirliydim yoldan gelmişim uykusuzum bir de sınava girmiştim ardından böyle soru yağmuruna tutulunca cinlerim tepeme çıktı
Allah razı olsun tüm duaların için canım..
ben de eşimin günahı olmadığına kendimi inandırmaya çalışıyorum..
inşallah düşündüğüm gibidir yoksa aksini düşünmeyi ne zihnim ne bedenim kaldıramıyo...
2 gündür iftarda sahurda sadece su içtim..2 günde 2 kiloya yakın vermişim..
Allah korusun öylelerin şerrinden cümlemizi..
çok sağol canımm..
bende inanırmısın öyle beddua ettim ki hayır günde..
ayrılmaktan başka çözüm göremedim önce..
çünkü eşimin bana anlattığından fazlası var eminim..
yani eşimden yana çok ileri gittiğini düşünmüyorum..
ama en azından kızın sayfalarca msjlarını ve dakikalarca konuşmasını kestirip atmamış dinlemiş bu bile canımı yakıyo..
ve konuşma sonrası kızın nosunu engellemiş..
neden silmedin deyince bi farkı yok dedi..
ama ben çok şüpheyle yaklaştığım için engellemesine bile kudurdum..tamamen silmediği için..
sonra da düşündüm..belki silse, kız tekrar benim yanımda falan arar da o da noyu bilemez açar ve haberim olursa çıldırrım diye mi düşündü..bilmiyorum..
ama şükürki görümcem ve kv bana güveniyo..onlara gizlice anlatcam ki bilsinler en azından destek olurlar..
geçenkinde de anlattım çok üzüldüler..
Eşime dedim zaten bidaha böyle bişey olursa ya direk sil ve noyu engelle yada benim yanımda cevap ver...
İnşallah bidaha olmaz canımm çok sağol desteğin için..
Canım benim iyki varsınız...
Eşimi seviyorum canım Allah muhabbetimizi artırır inşallah..
Onun da beni sevdiğinden eminim..Yanlız ben üzülmeyim diye gizlice böyle şeyler yapıyo ve yaparken de karşı tarafı pişman etmiyo malesef..
Kızı sonuna kadar dinlemiş, sanki teselli eder gibi, yani kestirip atmamış beni yıkan oydu zaten..
yani pozitif bişey dememiş ama konuşmasına fırsat vermiş..
Ayrı yatma konusunda da o anda boşanmaktan vazgeçtiğim için öyle bişey yaptım..bi şans daha vereyim dedim..
yoksa boşanma düşüncem olsa eve bile almazdım..Allah korusun..
ee bi kere taviz verince devamı gelir diye bi kez bile ayrı yatamayacağını görsün istedim..
Amin canım Allah hepimize huzurlu bir yuva nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?