günaydın kızlar. uzun zamandır yokdum. anlatmıştım daha önce misafirlerim var diye. ramazanda etkiledi tabii nasıl akşam oluyor anlamıyorum koşturmakdan.birazdan kızın gen test sonucu için hastaneye gidicem. inşlh temizdiroğlanın duracağı yok hiç sıpam bu hengama içinde yine iyi huyu değişmiyor. bu arada dün akşam eşimle dışarı çıkmaya hazırlanıyrduk oğlanda anladı tabi ben ağlamasını beklerken ilk defa cümle kurdu: anne atta didoo gönül başka cümleler kursun isterdi ama ne yapsın yavru ana bir var bir yok bu ara.sizlerden ne var ne yok :26:
Evet ama insanın tıklandığı bi nokta var ya işte ondan sonra çözüm de bulamiyosun ee boşanma bi çözüm mü bebeğim olmasa evet ya da çok küçük olmasa tmm iki ucu pis değnek yanii...ne önerirsin nasıl koruyabilirm bebeğimin psikolojisini onun için katlanirken onu daha kötü bi duruma sokmak istemiyorum ama elimden bişe gelmio...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam canım iyiyim şükür bu aralar işler yoğun valla eve gidince karnımı doyurduğuma şükrediyorum sonra bir iki saate uyumuş oluyorumsenin gibi fiziksel efor sarf etmiyorum ama uzun süre kafa patlatınca hal kalmıyor
Bu arada yazını okudum eşinle olan sorunlarınız aslında hep senin herşeye yetişme çabandan oluyor, erkek tabii kendine bakar ütülü gömleği giysin önüne konanı yesin hizmet edenim olsa ben de öyle olurum, işe bile sen daha çok kafa yoruyorsun
Tabii ki kimse 4-4lük değil ama onun hep sende kusur bulması da yanlış, ben önce kendime batırırım çuvaldızı, başkasını yargılamak kolay neticede...
Deneyin bakalım bu yöntemleri eğer yine şikayet edecekse sorun sende değil ondadır canım
Lily burdaaaa bacılar
Selam canım ben de özledim valla kaç gündür işlere gömüldüm kafa kalmadınasılsın?
maşallahhhselam kelebekkkkk
Selammm canım sana daoğluşu da öper misin
taktik güzelmişşşşşşşş - gerçi adamda da var iş yoksa odun olsa napsan anlamazdı
bu bende de var demek ki - bir insandan elektrik aldıysam konuşurum yok almadıysam merhabadan öteye muhabbet kurmam - demek ki yüz tanıma konusunda fena değilmişim
para olsa bir dert olmasa ayrı dert..şimdi bu iş hayatıda sizn gibi çiçeği burnu evli çift için bir sınav..
Allah razı olsun tüm duaların için canım..
ben de eşimin günahı olmadığına kendimi inandırmaya çalışıyorum..
inşallah düşündüğüm gibidir yoksa aksini düşünmeyi ne zihnim ne bedenim kaldıramıyo...
2 gündür iftarda sahurda sadece su içtim..2 günde 2 kiloya yakın vermişim..
Allah korusun öylelerin şerrinden cümlemizi..
çok sağol canımm..
bende inanırmısın öyle beddua ettim ki hayır günde..
ayrılmaktan başka çözüm göremedim önce..
çünkü eşimin bana anlattığından fazlası var eminim..
yani eşimden yana çok ileri gittiğini düşünmüyorum..
ama en azından kızın sayfalarca msjlarını ve dakikalarca konuşmasını kestirip atmamış dinlemiş bu bile canımı yakıyo..
ve konuşma sonrası kızın nosunu engellemiş..
neden silmedin deyince bi farkı yok dedi..
ama ben çok şüpheyle yaklaştığım için engellemesine bile kudurdum..tamamen silmediği için..
sonra da düşündüm..belki silse, kız tekrar benim yanımda falan arar da o da noyu bilemez açar ve haberim olursa çıldırrım diye mi düşündü..bilmiyorum..
ama şükürki görümcem ve kv bana güveniyo..onlara gizlice anlatcam ki bilsinler en azından destek olurlar..
geçenkinde de anlattım çok üzüldüler..
Eşime dedim zaten bidaha böyle bişey olursa ya direk sil ve noyu engelle yada benim yanımda cevap ver...
İnşallah bidaha olmaz canımm çok sağol desteğin için..
Canım benim iyki varsınız...
Eşimi seviyorum canım Allah muhabbetimizi artırır inşallah..
Onun da beni sevdiğinden eminim..Yanlız ben üzülmeyim diye gizlice böyle şeyler yapıyo ve yaparken de karşı tarafı pişman etmiyo malesef..
Kızı sonuna kadar dinlemiş, sanki teselli eder gibi, yani kestirip atmamış beni yıkan oydu zaten..
yani pozitif bişey dememiş ama konuşmasına fırsat vermiş..
Ayrı yatma konusunda da o anda boşanmaktan vazgeçtiğim için öyle bişey yaptım..bi şans daha vereyim dedim..
yoksa boşanma düşüncem olsa eve bile almazdım..Allah korusun..
ee bi kere taviz verince devamı gelir diye bi kez bile ayrı yatamayacağını görsün istedim..
Amin canım Allah hepimize huzurlu bir yuva nasip etsin..
canlarım son durumu aktarıyorum..
malesef aramız mesafeli eşimle..
o benden ters bi tepki görmemek için uzak davranıyo..
onun uzak davrandığını görünce ben de adım atmıyorum..
bugün oruç tutamadım..2 gündür bişey yiyemediğim için fenalaştım..
bi gün ara verdim..
sabah kahvaltı hazırlamış..geceden dağıtmıştım mutfağı oturma odasını, oraları toplamış..
yani bişeyler yapıyo beni mutlu etmek için ama gelip sarılmıyo, çok konuşmuyo..vs vs..
Dualarınızı bekliyorum dostlarım..
Allah hiçbirinize yaşatmasın böyle imtihanlar..
Hayırlı iftarlar..
Tekrardan sağol canım..
Tespitlerin doğru..
Terapist olayı tek taraflı değerlendirdiğimi, kıskançlığım yüzünden bazı realiteleri göremediğimi söyledi..
"Adamın öğrencis sonuçta yüzyüze bakacaklar, kavga çıkaramazdı, senden gizlemesi de normal çünkü çok takmışın bu durumları..oyüzden bir de eşin açısından düşün,abartma"dedi..
mantıklı bir kadın sağolsun..
çok istifadeli oldu..
hem eşimin hem benim gönlümü yaptı..
oyüzden eşim çok memnun kaldı..
bayramdan önce yine gidicez inşallah..
dualarını bekliyorum tatlım..
meraba canım benim..
yaa işte öyle..ciddi bi sıkıntı atlattık..
Allah bir daha yaşatmasın..
Şuan çok şükür buzlar eriyo gibi eşimle aramda..
İyyim hamdolsun..
sen nasılsın tatlım babannen nasıl?anneciğin nasıl??
canlarım yine bir iftar öncesi ve son gelişmelerle karşınızdayım..
eşimle buzları eritme operasyonu devam ediyo..
olay günü çok ciddi ona yüklenip ağzıma geleni saydığımı söylemiştim daha önce..
o da hiç bişey demeden dinlemiş gözleri dolmuştu..
okadar hakarete ağzını açıp bişey demediği için sabah onu candan erçetinin hayranım sana şarkısıyla uyandırdım..
sarıldım dinledik öylece..
sözlerini bilenler ne demek istediğimi daha iyi anlamışlardır..:))
bugün misafir çağıralımmı iftara dedi..
olur dedim..görümcemler gelcek akşama..
ben sadece yemeği yaptım..
geri kalan heryerin temizliğini yaptı bulaşığı, wc banyo yıkadı, sildi süpürdü evi..(gözüme girme çalışmaları devam ediyo yani:))
ben de soğuk davranmıyorum artık sarılıyorum öpüyorum..
En kötü günlerimiz böyle olur inşallah...
Dualarınız için çok teşekkürlerrr canlarımmmm, görüşmek üzere
aynen lily inan içimdeki anlattın öfkem yaşananlara ona değil tabi onunda biraz katkısı var ama bende suc var işte hncımı ona yönlendiriyorum adam akıllı konusmaya sabrım yok direk bagarıyorumyok yok anlayışsız olsa ne yaparsan yap suyuna gitmezdimaşallah size
canım selam nasılsın görüşmeyeli?
canım adam seni seviyor da işte incelik yok odunluk var maalesef
yazdıklarını okudum aslında onun şunu anlaması lazım ki sen çok yıpranmışsın ve bağırıp kızmaların da bunların bir sonucu yani aslında öfken tek başına kocana değil tüm yaşatılanlara ama onun da seni anlayışla karşılaması lazım - bence başbaşa birşeyler yapmaya ihtiyacınız var sinema olur tatil olur ikinizin eş olarak iş haricinde de aktivite yapmaya sosyalleşmeye ihtiyacınız var
geçmiş olsun sana da canım nasılsın görüşmeyeli?
hoşgeldincanım nasılsın eşinle durumlar nasıl oldu?
bilmem bir gece ansızın ölebilirÖzür bile dilemedi mi?
Sorsana ona ölmek mi istiyormuş canım?
Günaydın kızlar
....♡♥♡♥♡....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gormustum guzelsin tani oda nerden cikti simdi :)))
canlarım son durumu aktarıyorum..
malesef aramız mesafeli eşimle..
o benden ters bi tepki görmemek için uzak davranıyo..
onun uzak davrandığını görünce ben de adım atmıyorum..
bugün oruç tutamadım..2 gündür bişey yiyemediğim için fenalaştım..
bi gün ara verdim..
sabah kahvaltı hazırlamış..geceden dağıtmıştım mutfağı oturma odasını, oraları toplamış..
yani bişeyler yapıyo beni mutlu etmek için ama gelip sarılmıyo, çok konuşmuyo..vs vs..
Dualarınızı bekliyorum dostlarım..
Allah hiçbirinize yaşatmasın böyle imtihanlar..
Hayırlı iftarlar..
günaydın kızlar bugün evlilik yıldönümüz eşim iki günden beri gün sayıyordu acaba ne zaman iki sene olucaz diye olduk sonunda muradımıza erdik
bugün bana süprizi olucakmıs bende artık hediye isterim dedim gecen yıldönümüzde bebegimi kaybettiğimden kutlayamamıstık ama şimdi şükür durumumuz eskiye göre daha iyi ve aramızda düzelmeye başladı
kendimi kitap okumaya verdim inanın kafam okadar rahatlıyorki kitap okurken
kendimi ucsuz bir hayal dünyasında buluyorum
ve bu bana cok cazip geliyor
Anladım canım - yani regl olmak istemiyorsun hamile olduğunu duymak istiyorsunyok cnm bebek istiyoruz olmuyo
Rica ederim canım benimçok sağol tatlım..
evet ben de takdir ediyorum inşallah hep böyle olur..
çok teşekkürler canım benim güzel dileklerin için....
ne güzel eşinin ailesiyle de aran iyiymiş bir de dünkü anlatımın çok hoşuma gitti eşin buzları eritmek için kardeşini çağırmak istemiş sen de tamam demişsin ne güzel hoş bir hazırlık yapmışsınızcanım çıkmam gerekti malum misafirler gelmek üzereydi kusura bakma..
bu arada sen mii sormuştun görümceni seviyomusun diye?
2 görümcem var..bana bugün iftara geleni seviyorum..
diğeriyle resmiyim..ama kendi bu hale getirdi..resmiyeti seven biri..
benim de işime geliyo..
şükür ki eşim de benim sevdiğim görümcemi sever diğeriyle pek yakın değil araları..
Yaaa görümce iyi midir bilmiyorum da ben de görümce olacağım inşallah gelinlerimiz de benim hakkımda böyle düşünmez1 tane var olmaz olasıca
Sevmiyorum sevmiyoruuuuuuuuuuuuuuuummmmm
Abisi de bayılıyor inadıma:2:
Benim fobim yoktu hatta kv annem gibi olsun isterim ama sizleri okudukça tırsmaya başladım:18:Benim kp, kayın, görümce, ucundan elti fobi desem daha doğru olur canım..
o örnekten bende de var - komşumuz oğlunu evlendirirken evi yakın olmasın kendilerine özeli olsun gençlerin dediler ama evlendikten sonra kızı her gün kp sabah kahvaltıda alıyor akşam kocası gelip yemek yendikten sonra evlerine gidiyorlar yani özel mözel hak getire - ben sıkılırdım daral gelir her dk vıcık vıcık iç içe
yok yok,benim tek kaynana fobim var ..
saolsun bi komsumuz vardı,gelinin evinde sabah 6 da gece 1 de her zmn ordaydı ..
ondan antikaynana sevgim yok .. mesafeliyim,bu sayede de sorun olmuyo ..
belki de bana iyi bir ders olmustu bu hayatta komsum,kim bilir ..
bence de mesafe iyidiramann böyle pek bi iyiyim valla ..
herkes isine bakar iyi olanla arkadas oluruz ama mesafeli yine ..
en güzeli seviyeli,mesafeli olmak ..
Hımmm ondan yazdıkların mantıklı geliyor bana - ben de Aslanım:13:Doğru diyorsun canım..
Öyleyim tatlım evet eşimin ve ailesinin pek hoşuna gitmese de
Sormamıştın.. Aslanım ben:)
ruhunda bir aslan barındıran daha çıktıyengeç yükselenim aslan dobra insanı severim
Hoşgeldin canım nasılsın? bebiş nasılGormustum guzelsin tani oda nerden cikti simdi :)))
Hoşgeldin canım nasılsın?SELAAAAM GENÇLER VE DAİMA GENÇ KALANLARRRRRRR NABER BAKALIMMM
bikaç gündür giremedimm şöyle özet geçeyim dün eltimle kavga etim bugünde ehliyet sınavına girdim çook stresliydi veee az önce kırmızılarrr geldi çoook üzüldüüüüüüüm tabi kocişte
Öyle mi diyorsun yaaa ben de acaba çok mu sert çıktım dedim ama cidden uykusuzluk stres hepsi bir aradaydı elimden geldiğince de saygısızlık yapmamaya çalıştım ama tavrımı da belli ettim aynen yazdığım gibi konuştum - o gün bugündür pek gelip kapımı çalmıyorlargünaydın canımmmm
vallahi çok haklısın ben olsam bende aynı şeyi yapardım..
sen gene nazik bile davranmışsın
Selam canımgünaydın kızlar. uzun zamandır yokdum. anlatmıştım daha önce misafirlerim var diye. ramazanda etkiledi tabii nasıl akşam oluyor anlamıyorum koşturmakdan.birazdan kızın gen test sonucu için hastaneye gidicem. inşlh temizdiroğlanın duracağı yok hiç sıpam bu hengama içinde yine iyi huyu değişmiyor. bu arada dün akşam eşimle dışarı çıkmaya hazırlanıyrduk oğlanda anladı tabi ben ağlamasını beklerken ilk defa cümle kurdu: anne atta didoo gönül başka cümleler kursun isterdi ama ne yapsın yavru ana bir var bir yok bu ara.sizlerden ne var ne yok :26:
Anladım canım - yani regl olmak istemiyorsun hamile olduğunu duymak istiyorsunİnşallah o da olur canım Rabbim doğru zamanda hayırlısını versin
Rica ederim canım benimhep mutlu olun inşallah
ne güzel eşinin ailesiyle de aran iyiymiş bir de dünkü anlatımın çok hoşuma gitti eşin buzları eritmek için kardeşini çağırmak istemiş sen de tamam demişsin ne güzel hoş bir hazırlık yapmışsınızİnşallah hep böyle güzellikler yaşarsınız canım benim
Yaaa görümce iyi midir bilmiyorum da ben de görümce olacağım inşallah gelinlerimiz de benim hakkımda böyle düşünmez
Benim fobim yoktu hatta kv annem gibi olsun isterim ama sizleri okudukça tırsmaya başladım:18:
o örnekten bende de var - komşumuz oğlunu evlendirirken evi yakın olmasın kendilerine özeli olsun gençlerin dediler ama evlendikten sonra kızı her gün kp sabah kahvaltıda alıyor akşam kocası gelip yemek yendikten sonra evlerine gidiyorlar yani özel mözel hak getire - ben sıkılırdım daral gelir her dk vıcık vıcık iç içe
bence de mesafe iyidir
Hımmm ondan yazdıkların mantıklı geliyor bana - ben de Aslanım:13:
ruhunda bir aslan barındıran daha çıktı
Hoşgeldin canım nasılsın? bebiş nasıl
Hoşgeldin canım nasılsın?
Hakkında hayırlısı olsun şimdi hamile misin anlayamadım o kısmı?:44: ehliyet nasıl geçti? eltiyle neden kapıştın?
Öyle mi diyorsun yaaa ben de acaba çok mu sert çıktım dedim ama cidden uykusuzluk stres hepsi bir aradaydı elimden geldiğince de saygısızlık yapmamaya çalıştım ama tavrımı da belli ettim aynen yazdığım gibi konuştum - o gün bugündür pek gelip kapımı çalmıyorlarkomşuluk güzel de her dk hesap sorulmasından gözetlenmekten hoşlanmıyorum
Selam canım
Yavruna da kıyamam anne atta diyor demek ki ayyy öp benim için kuzunu
Anladım canım - yani regl olmak istemiyorsun hamile olduğunu duymak istiyorsunİnşallah o da olur canım Rabbim doğru zamanda hayırlısını versin
ne güzel eşinin ailesiyle de aran iyiymiş bir de dünkü anlatımın çok hoşuma gitti eşin buzları eritmek için kardeşini çağırmak istemiş sen de tamam demişsin ne güzel hoş bir hazırlık yapmışsınızİnşallah hep böyle güzellikler yaşarsınız canım benim
Yaaa görümce iyi midir bilmiyorum da ben de görümce olacağım inşallah gelinlerimiz de benim hakkımda böyle düşünmez
Benim fobim yoktu hatta kv annem gibi olsun isterim ama sizleri okudukça tırsmaya başladım:18:
bence de mesafe iyidir
Hakkında hayırlısı olsun şimdi hamile misin anlayamadım o kısmı?:44: ehliyet nasıl geçti? eltiyle neden kapıştın?
Öyle mi diyorsun yaaa ben de acaba çok mu sert çıktım dedim ama cidden uykusuzluk stres hepsi bir aradaydı elimden geldiğince de saygısızlık yapmamaya çalıştım ama tavrımı da belli ettim aynen yazdığım gibi konuştum - o gün bugündür pek gelip kapımı çalmıyorlarkomşuluk güzel de her dk hesap sorulmasından gözetlenmekten hoşlanmıyorum
Selam canım
bence de mesafe iyidir
Selam canım
aynen lily inan içimdeki anlattın öfkem yaşananlara ona değil tabi onunda biraz katkısı var ama bende suc var işte hncımı ona yönlendiriyorum adam akıllı konusmaya sabrım yok direk bagarıyorum
bilmem bir gece ansızın ölebilir
sizden de fatiha isterim
kaçar senn yanına gelsem beni saklarmısın cano
günaydın canım
günaydın kızlar bugün evlilik yıldönümüz eşim iki günden beri gün sayıyordu acaba ne zaman iki sene olucaz diye olduk sonunda muradımıza erdik
bugün bana süprizi olucakmıs bende artık hediye isterim dedim gecen yıldönümüzde bebegimi kaybettiğimden kutlayamamıstık ama şimdi şükür durumumuz eskiye göre daha iyi ve aramızda düzelmeye başladı
kendimi kitap okumaya verdim inanın kafam okadar rahatlıyorki kitap okurken
kendimi ucsuz bir hayal dünyasında buluyorum
ve bu bana cok cazip geliyor
hafta sonu hep aklımdaydın mutlu haberleri aldığıma çok sevindim
Canım benim giremiyorum ben de kaç gündr yeni okudum aranizin duzelmesine sevindim...Rabbim kimseyi yuvasında huzursuz etmesin inş yaa bunu da atlatmaniz gerekiyormuş gibi düşün hem ara sıra böyle kaybetme korkulari iki taraf için de iyi olabiliyo madem yaşadınız böyle üzücü bir şey bu açıdan bakıp rahatlamaya çalış ilgisiz olmaya başladı bu aralar patlamam yakındır diyodun bu korku epeyce gider eşine:) ilişkiniz canlı kalmış oluyo ne güzel...
Şaka bi yana Rabbim inş bir daha yaşatmaz o günleri...
Ama ben de senin sabrina sevgine davranışlarına hayran kaldım biliyo musun.? Ben de böyle davranmak isterdim eşime ama hic içimden gelmiyo...böyle zamanda onu sevdiğini daha çok belli ediceksin ki iyice vazgeçilmez olacaksın aferin kız valla ii tilkisin heee....
Ha bu arada kendini çok yıpratma yemek yemedin halsiz kaldın da eline ne geçti onun yanında üzgun dur tabi de o yokken güzelce doyur dostum karnını :))
Kimse senden kıymetli diil sen varken herkes var bunu unutma öpüyorum büsbüükkk.....:*
kuzum ne oldu ben takip edemedim sanırım ben yokken bir sürü olaylar gecmiş canım benim umaım iyisindie
Bakiyorum burada keyifler yerinde. Bende dahil herkesin hayti yoluna girmiş.
Nerde kalmistik ? En som kafa atiyodu ya bana annemden azari yemisti gelip ozur dilemisti. Telefonunu kurcaladim azcik ki hic yapmamistim evlendigimiizden beri eski is yerinden kizlarin numarasi filan vardi sinirlendim sildim ne isin olur ki is degistirmissin dedim kizdim filan bu daha beter kizdi. Ama sonunda baktim hosuna gitti ay sen beni kiskandin mi filan demeye basladi. Baktim bu cilve istiyooo bende tavsiyelerinizi alttan alttan beynine isledim asskim her kadin kiskanir ve azcik kiskanilmak ister evlendik diye olmedikya emeklimiyiz biz dedim ( aramizda espridir emekli olmak :) ) dunde bas basa gezmeli tozmali bi gun geçirdik :)
Insallah bu haftalik olmaz kisilik ozelligimiz olur bu ilgi alaka ne diyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?