evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

anne addaa didoo musss beende suanda senin hengamendeyim canım kocamla araamızıdaki buzları eriittik ve onunla karar verdik birbirimize zaman ayırma konusunda bugün evlilik yıl dönümümüz bende eskisi kaddar buraya giremiyorum hem hayat mücadelesi hemde artık daha cok kendime vakit ayırmaya meyillendim caım

günaydın canım öncelikle
kocanla konus aranızdaki baglar kopmus olsa bile cocugun önünde kavga etmeyin canım tartısmayın hiç değilse
ben cokk küçük olsam bie annem le babamın ara ara kavgalarını hiç unutmadım ki bizimkiler iyi gecinirdi

yok canım düzeldik şşimdi bana daha fazla ilgi gösteriyor eve geldi saatlerce öptü beni bana gına geldi yani ilgisinden sanırım ayrı yattık bir gece onu o akıllandırdı cünkü bilir ben karanlık odada normalde yalnız yatmaya korkarım ona ragmen git dedim bak ışıkları kaparım dedi kapa umrumda değil kalkar ben acarım dedim adamı odadan resmen kovaladım oda gitti oturma odasında uyu sabahta güzel bir konusma cektim tekrardan sonrada davranıslarına baktımda gercekten değişme oldu okadar bana güveniyorki onu bırakmıcam diye adam kafasına göre takılıyoo yok öle yama

para olsa bir dert olmasa ayrı dert..şimdi bu iş hayatıda sizn gibi çiçeği burnu evli çift için bir sınav..

hala o sınvdan gecmeye calısıyoruz canım daha ne kadar gecmeye calısıcaz Allah bilir hala azda olsa borclarımız var ödiyebiiliyoruz cok şükür ama zorlanıyoruzda
sen napıyon bebem

Canım benim giremiyorum ben de kaç gündr yeni okudum aranizin duzelmesine sevindim...Rabbim kimseyi yuvasında huzursuz etmesin inş yaa bunu da atlatmaniz gerekiyormuş gibi düşün hem ara sıra böyle kaybetme korkulari iki taraf için de iyi olabiliyo madem yaşadınız böyle üzücü bir şey bu açıdan bakıp rahatlamaya çalış ilgisiz olmaya başladı bu aralar patlamam yakındır diyodun bu korku epeyce gider eşine:) ilişkiniz canlı kalmış oluyo ne güzel...
Şaka bi yana Rabbim inş bir daha yaşatmaz o günleri...
Ama ben de senin sabrina sevgine davranışlarına hayran kaldım biliyo musun.? Ben de böyle davranmak isterdim eşime ama hic içimden gelmiyo...böyle zamanda onu sevdiğini daha çok belli ediceksin ki iyice vazgeçilmez olacaksın aferin kız valla ii tilkisin heee....
Ha bu arada kendini çok yıpratma yemek yemedin halsiz kaldın da eline ne geçti onun yanında üzgun dur tabi de o yokken güzelce doyur dostum karnını :))
Kimse senden kıymetli diil sen varken herkes var bunu unutma öpüyorum büsbüükkk.....:*

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen lily inan içimdeki anlattın öfkem yaşananlara ona değil tabi onunda biraz katkısı var ama bende suc var işte hncımı ona yönlendiriyorum adam akıllı konusmaya sabrım yok direk bagarıyorum
Özür bile dilemedi mi?
Sorsana ona ölmek mi istiyormuş canım?
bilmem bir gece ansızın ölebilir
sizden de fatiha isterim
kaçar senn yanına gelsem beni saklarmısın cano

kuzum ne oldu ben takip edemedim sanırım ben yokken bir sürü olaylar gecmiş canım benim umaım iyisindie

günaydın kızlar bugün evlilik yıldönümüz eşim iki günden beri gün sayıyordu acaba ne zaman iki sene olucaz diye olduk sonunda muradımıza erdik
bugün bana süprizi olucakmıs bende artık hediye isterim dedim gecen yıldönümüzde bebegimi kaybettiğimden kutlayamamıstık ama şimdi şükür durumumuz eskiye göre daha iyi ve aramızda düzelmeye başladı
kendimi kitap okumaya verdim inanın kafam okadar rahatlıyorki kitap okurken
kendimi ucsuz bir hayal dünyasında buluyorum
ve bu bana cok cazip geliyor

daha nice güzel seneler sizin olsun canımm benimmm

yok cnm bebek istiyoruz olmuyo
Anladım canım - yani regl olmak istemiyorsun hamile olduğunu duymak istiyorsun İnşallah o da olur canım Rabbim doğru zamanda hayırlısını versin

çok sağol tatlım..
evet ben de takdir ediyorum inşallah hep böyle olur..
çok teşekkürler canım benim güzel dileklerin için....
Rica ederim canım benim hep mutlu olun inşallah

ne güzel eşinin ailesiyle de aran iyiymiş bir de dünkü anlatımın çok hoşuma gitti eşin buzları eritmek için kardeşini çağırmak istemiş sen de tamam demişsin ne güzel hoş bir hazırlık yapmışsınız İnşallah hep böyle güzellikler yaşarsınız canım benim

1 tane var olmaz olasıca
Sevmiyorum sevmiyoruuuuuuuuuuuuuuuummmmm
Abisi de bayılıyor inadıma:2:
Yaaa görümce iyi midir bilmiyorum da ben de görümce olacağım inşallah gelinlerimiz de benim hakkımda böyle düşünmez

Benim kp, kayın, görümce, ucundan elti fobi desem daha doğru olur canım..
Benim fobim yoktu hatta kv annem gibi olsun isterim ama sizleri okudukça tırsmaya başladım:18:

o örnekten bende de var - komşumuz oğlunu evlendirirken evi yakın olmasın kendilerine özeli olsun gençlerin dediler ama evlendikten sonra kızı her gün kp sabah kahvaltıda alıyor akşam kocası gelip yemek yendikten sonra evlerine gidiyorlar yani özel mözel hak getire - ben sıkılırdım daral gelir her dk vıcık vıcık iç içe

amann böyle pek bi iyiyim valla ..
herkes isine bakar iyi olanla arkadas oluruz ama mesafeli yine ..
en güzeli seviyeli,mesafeli olmak ..
bence de mesafe iyidir

Doğru diyorsun canım..

Öyleyim tatlım evet eşimin ve ailesinin pek hoşuna gitmese de
Sormamıştın.. Aslanım ben:)
Hımmm ondan yazdıkların mantıklı geliyor bana - ben de Aslanım:13:

yengeç yükselenim aslan dobra insanı severim
ruhunda bir aslan barındıran daha çıktı

Gormustum guzelsin tani oda nerden cikti simdi :)))
Hoşgeldin canım nasılsın? bebiş nasıl

Hoşgeldin canım nasılsın?
Hakkında hayırlısı olsun şimdi hamile misin anlayamadım o kısmı?:44: ehliyet nasıl geçti? eltiyle neden kapıştın?

günaydın canımmmm
vallahi çok haklısın ben olsam bende aynı şeyi yapardım..
sen gene nazik bile davranmışsın
Öyle mi diyorsun yaaa ben de acaba çok mu sert çıktım dedim ama cidden uykusuzluk stres hepsi bir aradaydı elimden geldiğince de saygısızlık yapmamaya çalıştım ama tavrımı da belli ettim aynen yazdığım gibi konuştum - o gün bugündür pek gelip kapımı çalmıyorlar komşuluk güzel de her dk hesap sorulmasından gözetlenmekten hoşlanmıyorum

Selam canım
Yavruna da kıyamam anne atta diyor demek ki ayyy öp benim için kuzunu

yok yok sen iyi yapmışsın canım..
mesafe en iyisi

ben görümcemi severim eşim sevmez öyle çok

Sen çok tatlı bir görümce olursun kii

Ne demek canım koş gell:13:

günaydın canım

Günaydın cnm beniiimmm...

Yaa sen ne sürpriz yapcksin kocişe bakiimmm... merak ettim...erkekler istemem der ama müthiş bi surprize bayilirlar....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bakiyorum burada keyifler yerinde. Bende dahil herkesin hayti yoluna girmiş.
Nerde kalmistik ? En som kafa atiyodu ya bana annemden azari yemisti gelip ozur dilemisti. Telefonunu kurcaladim azcik ki hic yapmamistim evlendigimiizden beri eski is yerinden kizlarin numarasi filan vardi sinirlendim sildim ne isin olur ki is degistirmissin dedim kizdim filan bu daha beter kizdi. Ama sonunda baktim hosuna gitti ay sen beni kiskandin mi filan demeye basladi. Baktim bu cilve istiyooo bende tavsiyelerinizi alttan alttan beynine isledim asskim her kadin kiskanir ve azcik kiskanilmak ister evlendik diye olmedikya emeklimiyiz biz dedim ( aramizda espridir emekli olmak :) ) dunde bas basa gezmeli tozmali bi gun geçirdik :)

Insallah bu haftalik olmaz kisilik ozelligimiz olur bu ilgi alaka ne diyim :)

hafta sonu hep aklımdaydın mutlu haberleri aldığıma çok sevindim

sağol tatlım ilgilendiğin için iyki varsınız

çok haklısın kuzum..zaten son zamanlarda çok ilgisizleşmişti haddini bildirmiş oldum bu vesileyle..
Ama inşallah bidaha böyle bi imtihan yaşamayız sonuç ne olursa olsun çok yıpratıyo insanı böyle şeyler..
yemek meselesi de işte malesef moralim yerlerdeyken iştahım kapanıyo ona tavır yaptığımdan değil tatlım yeyince çıkarıyodum üzüntüden ama geçti çok şükür..

kuzum ne oldu ben takip edemedim sanırım ben yokken bir sürü olaylar gecmiş canım benim umaım iyisindie

tatlım baya bi sıkıntılı süreç atlattık eşimle..
kısacası eşime bi öğrencisi aşkını ilan etti ve biz buyüzden ayrılma raddesine geldik..de çok şükür tatlıya bağlandı..

teşekkürler dostumm..evet iyi oldu..misafir de muhabbeti artırıyo Allahın bereketi işte..
görümcem sağolsun iyi biri..Allah bozmasın...

tatlım çok sevindim sizdeki gelişmelere de..
bu arada avatarın çok sevdiğim çizimlerden biridir..
sevgi kızgınken bile sevdiğin kişiyi düşünmektir diye bi slogan vardı o resmin üstünde..
aynı eşimle beni anlatıyo..
ayrılmaya karar verdiğimiz gün bile bana jest yapmaya çalışıyodu benim herif..tuhaf şey..ben trip atıyom..o da hem canı sıkılıyo hem de gönül almadan duramıyo...
inşallah senin de kocişle en kötü gününüz yukarda anlattığınız gibi olu canım..
Allah musmutlu etsin yuvanızı

Amiiiinnnnnnnn :))) insallah bir daha sorun yasamayiz.
Sizin sorunlarinizda insallah en kisa zamanda cozulur ve maziye karisir umarim :)
Aynj evin icindeyken kus yada dargin olmak cok kötü ve zormus allah bir daha yasatmasin ne bana nr de kimseye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…