evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Hmm komple hazirlayip koyuyosunuz yani anladim firsatini bulunca yaparim bende :) bu gidisle ev hanimi olmaya alisicam is okul hak getire

Ayyniii benimkide dkka tutuyo hergun ayni soz simdi uyursam sukadar saat dkka uyucam diye ayagimda salliyasim geliyo bazen :) su sicaklarda zaten uyumak mesele yaa

Ayyniii benimkide dkka tutuyo hergun ayni soz simdi uyursam sukadar saat dkka uyucam diye ayagimda salliyasim geliyo bazen :) su sicaklarda zaten uyumak mesele yaa
Bixim evde klima varya ondan canoo ole bir insanin uyuyasi geliyokii brnde tik yok yarin sabahin korunde nasil kalkicam bilmem
Ben sahuru yapıp uyuyorum:)
Naber bebek?
Yaaa nasil kuxum sabah uyaniyonn kine bugun biraz onurum incildi millet ne kadar insanlari incitmeye meyilli ama bende lafimi esirgemedim

...

Aaa ne oldu canım hayırdır?

Ben çalışmıyorum kuzucum şimdi ya öğlene kadar uyuyorum sorun yok.

Klima lazim ya babalari ikna edelimde klima aldiralim bizde ben uyuyana kadar Türkiyedeki butun kuzulari sayiyorum yaz kis farketmiyo gerci kronik bu durum.

Ben de çok acıktım
Ama iftara az kaldı.
Nasılsın yavrum?

Aaa ne oldu canım hayırdır?

Ben çalışmıyorum kuzucum şimdi ya öğlene kadar uyuyorum sorun yok.
Ya kuxum bizim kendi isimiz gecemiz gundumuzbfark etmiyor bazen ya bilirsin
Bugun dayimlara gittik bana diyor sana ne olmus bole falan dedim ne olmus cok kilo almissin dedim slmisimdir duzensix yiyorum hemen bolr esmeler falan dedim bende nedir bu inlarin kilo takintilari ya ben bolr halimden memnunumnherkez benim yerime dert yapiyor anlamadim gitti
Baska arkadaslarima soruyorum bazen istrr istrmez etkileniyorum evet gobegin biraz var ama sen ole kololu deilsin abrtma bence diyolar ama bizim akrabalarinnyorumu beninbenden aliyor amakimse nasilsin iyimisin demek yok
Klima lazim ya babalari ikna edelimde klima aldiralim bizde ben uyuyana kadar Türkiyedeki butun kuzulari sayiyorum yaz kis farketmiyo gerci kronik bu durum.

Yazin iyide kisin cok isitmiyor be kuzum

...

Aman kız ben de büyük bir şey sandım.
Olur öyle şeyler..
Kilo deme hiç dertliyim o konuda valla

Isinma problemimiz yokta sogutma baya sorun oluyo :) gene basladi sahur alsrmlarimiz iyi sohbetler size :)

günaydın güzelliklerrrrr hayırlı cumalarrrr

Patlican da koyuluyomu dolaba bilmiyodum nasil koyucan peki kullanisli oluyomu bende denemek isterim. Baska neler koyuyosunuz peki?

canım patlıcanı kızartmalık halka halka doğrayıp azcık yağla fırında tost makinasında az kızartıp koya bilirsin sonra çıkart yumuşasın üstüne domates sosu yap afiyetle ye..
yağda kızartıp gene aynı şekilde koyabilirsin..

kahvaltılık biber patlıcan domates bunları karıştırıp az yağda pişirip sos yapabilirsin..
közleyip dondurucuya atabilirsin sonra çıkart hemen mezeni yap..

karnı yarık yapıp atabilrisin ben iç malzemesinide koyuyorum sarıp sarmalayıp atıyorum dondurucuya..

ben
bezelye hem haşlanmış hemde yemeklik az sotelenmiş
taze fasulye
biber
patlıcan
domates
menemen
salatalık
kahvaltılık domates sosu
bamya
kabak atacağım..
benim ki hem kışa hazırlık hemde işten eve geldiğimde zorda kaldığımda yapabileceğim şeyler olacak..
birazda meyve atmayı planlıyorum vişne kayısı felan hoşafını yapacağım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…