sağ ol canımcımmm
gel sende takıl burada yavrummm sende tilki ol
Gunaydin kuzum yoklamayi sabahlara gec kaliyorum sen alirmisin ilk sayfadan
...
6 yıllık evliyim.bugüne kadar bu açıklıkla kavgasız,gürültüsüz geldik.Tabi herkesin yapısı,yöntemiiyylikk dostummm..
sen nassın??
iyi gelişmeler var anlaşılan
eğer eşiniz politiklikle idare edilecek bir karakterse tilkilik lazım bence..
siz evlimisiniz bilmiyorum ama değilseniz şayet evlilik hiç de öyle dışardan görüldüğü gibi değil..
kötü manada demiyorum ama mesela ben çok net ve soğuk biriyim karakter olarak..
eşim sırf bu yapımdan dolayı sevilmediğini düşündüğü için ilk aylarımız zehir gibiydi..
sonra ben daha tatlı dilli ve sıcak olmaya karar verdim..
bu benim yapımda var mı yok..
ama böyle olmam gerekti ve bi manada böyle olarak karakterim dışı davranmış oldum..
ha şuan daha da oturaklaştı bu tavırlarım..ama ille de eşim beni olduğum gib sevsin ben değişmem deseydim şuan ayrıydık..
ya da mesela bi çok erkek ev işini sevmez ve yapmaz..
ama aynı zamanda erkeklerin yapısında gazlanınca yapmak gibi bi durum vardır..
ben de eşime gazlayarak iş yaptırıyorum..
bu da bi tilkilik mesela..onu olduğu gibi kabul edeyim tüm işleri ben yapayım mantığı daha mı güzel sanki..
kısacası tilkilikten kasıt orta yolu bulma sanatı..
evet bu da ayrı bir neden tabi ki tilkilik için..
herkesin karakteri oturmuş değil malesef..
ve zayıf karakterli insanlara karşı tedbir de diyebiliriz tilkilik için..
6 yıllık evliyim.bugüne kadar bu açıklıkla kavgasız,gürültüsüz geldik.Tabi herkesin yapısı,yöntemi
,eşi farklıdır.
ne bilim ben biyrden cıkmıstır herhalne yapıyon kuzum
Anladım canım - yani regl olmak istemiyorsun hamile olduğunu duymak istiyorsunİnşallah o da olur canım Rabbim doğru zamanda hayırlısını versin
Rica ederim canım benimhep mutlu olun inşallah
ne güzel eşinin ailesiyle de aran iyiymiş bir de dünkü anlatımın çok hoşuma gitti eşin buzları eritmek için kardeşini çağırmak istemiş sen de tamam demişsin ne güzel hoş bir hazırlık yapmışsınızİnşallah hep böyle güzellikler yaşarsınız canım benim
Yaaa görümce iyi midir bilmiyorum da ben de görümce olacağım inşallah gelinlerimiz de benim hakkımda böyle düşünmez
Benim fobim yoktu hatta kv annem gibi olsun isterim ama sizleri okudukça tırsmaya başladım:18:
o örnekten bende de var - komşumuz oğlunu evlendirirken evi yakın olmasın kendilerine özeli olsun gençlerin dediler ama evlendikten sonra kızı her gün kp sabah kahvaltıda alıyor akşam kocası gelip yemek yendikten sonra evlerine gidiyorlar yani özel mözel hak getire - ben sıkılırdım daral gelir her dk vıcık vıcık iç içe
bence de mesafe iyidir
Hımmm ondan yazdıkların mantıklı geliyor bana - ben de Aslanım:13:
ruhunda bir aslan barındıran daha çıktı
Hoşgeldin canım nasılsın? bebiş nasıl
Hoşgeldin canım nasılsın?
Hakkında hayırlısı olsun şimdi hamile misin anlayamadım o kısmı?:44: ehliyet nasıl geçti? eltiyle neden kapıştın?
Öyle mi diyorsun yaaa ben de acaba çok mu sert çıktım dedim ama cidden uykusuzluk stres hepsi bir aradaydı elimden geldiğince de saygısızlık yapmamaya çalıştım ama tavrımı da belli ettim aynen yazdığım gibi konuştum - o gün bugündür pek gelip kapımı çalmıyorlarkomşuluk güzel de her dk hesap sorulmasından gözetlenmekten hoşlanmıyorum
Selam canım
Yavruna da kıyamam anne atta diyor demek ki ayyy öp benim için kuzunu
Kızlar selam dorugunannesi nickli üyeyle ozelden görüşen varmı?foruma gelicekmi bilgisi olan bilgilendirebilirmi beni?günaydın kızlar. uzun zamandır yokdum. anlatmıştım daha önce misafirlerim var diye. ramazanda etkiledi tabii nasıl akşam oluyor anlamıyorum koşturmakdan.birazdan kızın gen test sonucu için hastaneye gidicem. inşlh temizdiroğlanın duracağı yok hiç sıpam bu hengama içinde yine iyi huyu değişmiyor. bu arada dün akşam eşimle dışarı çıkmaya hazırlanıyrduk oğlanda anladı tabi ben ağlamasını beklerken ilk defa cümle kurdu: anne atta didoo gönül başka cümleler kursun isterdi ama ne yapsın yavru ana bir var bir yok bu ara.sizlerden ne var ne yok :26:
slmmm hoş geldinnnn
bdv bi süreden sonra insanın psikolojisini bozuyo demedi demehoş bulduk tatlım..
bakıyom buraya kimse girmiyo ben de bdv de laf yetiştiriyom
kızlar aksamları neden hiçbiriniz aksamları yoksunuz
slmmm gene mi kimse yokkkkk
heyt ulan ben geldim neden kimseyikler yok burda bbir slm dahi verecek bir Allah ın kulu yokmidirrrr
heyt ulan ben geldim neden kimseyikler yok burda bbir slm dahi verecek bir Allah ın kulu yokmidirrrr
nerdesin kız kaç gündür
Selam canim :-*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?