Yok canim kusura bakma accik birazcik merakliyimdirda benNe inim ne cinim bende sen gibi dunyalar guzeli bi annenin prenses kiziyim. 8 yil once esim olacak kisiyle tanistim ben istanbulluyum esim izmirli 3.5 yil flort donemimden sonra evlendik. Ben 4 yildir evliyim ve dort yila yakindirda avukatin yaninfa calisiyorum. Cocuk istiyorum bu arada da onunla ilgili tedavimde basladi hafta sonu hsg cektirdim. Oyle iste oldumu hanimefendi sorular varsa alimmm
heee bende cigdemm yiyom cigdem ne bilin mi
Ne inim ne cinim bende sen gibi dunyalar guzeli bi annenin prenses kiziyim. 8 yil once esim olacak kisiyle tanistim ben istanbulluyum esim izmirli 3.5 yil flort donemimden sonra evlendik. Ben 4 yildir evliyim ve dort yila yakindirda avukatin yaninfa calisiyorum. Cocuk istiyorum bu arada da onunla ilgili tedavimde basladi hafta sonu hsg cektirdim. Oyle iste oldumu hanimefendi sorular varsa alimmm
Ayhhh ogretmen hanim ayhhh ogretmen hanimmm izmirli agzini ne zaman ogrencek kiscem sen ha cekirdek ha cigdem ikiside ayni sey izmirliler cekirdege cigdem der balamHayır kız çağlayı biliyorum :) çiğdem de mi var?
Ayhhh ogretmen hanim ayhhh ogretmen hanimmm izmirli agzini ne zaman ogrencek kiscem sen ha cekirdek ha cigdem ikiside ayni sey izmirliler cekirdege cigdem der balam
Bilmemek deil ogrenmemek ayip ben de Ankaraya geldim de karsiyaka varya oranin mezarligi ilk gelin gelmisim iste daha bilmiyorum cok orayi hazirlan dedi bende hazirlanmadan once sormustum nereye gitcez diye karsiyakaya dedi izmirdede karsiyaka var ama gezilcek yer bole oranin kizilayi gibi biseyAyyyy ne bileyim yavrum ya :)
İzmirli arkadaşlarım vardı aslında hiç duymadım ama Allah Allah :)
Bilmemek deil ogrenmemek ayip ben de Ankaraya geldim de karsiyaka varya oranin mezarligi ilk gelin gelmisim iste daha bilmiyorum cok orayi hazirlan dedi bende hazirlanmadan once sormustum nereye gitcez diye karsiyakaya dedi izmirdede karsiyaka var ama gezilcek yer bole oranin kizilayi gibi bisey
Neyse ben giyindim suslendim baya bir bole guzel oldum ciktim odadan bune hal bole dedi bende ne olmus ddim karsiyakaya gitmiyoxmu dedim evet ama orasi mezarlik dedi
Her zamanki gibi ben rezil olmayi basarmistim yani
ahahahahahh koptummm senle yaşayan yaşlanmaz sanırımBilmemek deil ogrenmemek ayip ben de Ankaraya geldim de karsiyaka varya oranin mezarligi ilk gelin gelmisim iste daha bilmiyorum cok orayi hazirlan dedi bende hazirlanmadan once sormustum nereye gitcez diye karsiyakaya dedi izmirdede karsiyaka var ama gezilcek yer bole oranin kizilayi gibi bisey
Neyse ben giyindim suslendim baya bir bole guzel oldum ciktim odadan bune hal bole dedi bende ne olmus ddim karsiyakaya gitmiyoxmu dedim evet ama orasi mezarlik dedi
Her zamanki gibi ben rezil olmayi basarmistim yani
aynı şeyi düşünmüşüz canım yazdıktan sonra farkettim. Hakkaten bunla olan yaşlanmazz orası kesinnHahahah :) Çok komik ya kız senle olan yaşlanmaz hee
Hsg nasıl bir şey? Nasıl çekiliyor anlatır mısın? :) Eşin ne iş yapar onu demedin? :)
ben 23 krizantem 24 , sen ?Katilmam mi yas araligi kac bu arada krizantem sorum sanada:)
Günaydın hatunlarrr
bende 26 ucuk mayısta 27 yi doldurcam içinizde yaşlı olan benmiyim yafffben 23 krizantem 24 , sen ?
Yaşlı mıgünaydın canım.
bende 26 ucuk mayısta 27 yi doldurcam içinizde yaşlı olan benmiyim yafff
Benimle yasayanlar yaslanmaz ama beni yaslandiriyo keratalarahahahahahh koptummm senle yaşayan yaşlanmaz sanırım
he sorma bende yeni kalktim ama uykum dsha varGünaydınnn kızçelerrrr ben geldim yeni bir iş günü daha uykum varr
ben 23 krizantem 24 , sen ?
Gunaydin balimmmmmmmmGünaydın hatunlarrr
kiz ole demek bak ogun face karakter yasina baktim kac cikti bilin mi 54 yani bana abla diceksin ona gore sen daha gore bana toysungünaydın canım.
bende 26 ucuk mayısta 27 yi doldurcam içinizde yaşlı olan benmiyim yafff
Cayyy deme banaaaaaaaaaakızlar nere kayboldunuz yaffffbak çay diyorumm
bak çay dedim hemen damladın yoksa geleceğin yoktuuCayyy deme banaaaaaaaaaa
Sey bir bardak banada versene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?