evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Yok canim kusura bakma accik birazcik merakliyimdirda ben
Bende bebek istiyorum artik bir dusukten sonra ilk basta gozuk jorkmustu ama simdi bendede saglik sorunlari cikti biraz zor olucak ssnirim ama ins Allah gonlumuze gore verir bir kizim olsa sole sirincecik
Etekler tokalar ayhhh icim tuhaf oldu gene

Hsg nasıl bir şey? Nasıl çekiliyor anlatır mısın? :) Eşin ne iş yapar onu demedin? :)

Ayhhh ogretmen hanim ayhhh ogretmen hanimmm izmirli agzini ne zaman ogrencek kiscem sen ha cekirdek ha cigdem ikiside ayni sey izmirliler cekirdege cigdem der balam

Ayyyy ne bileyim yavrum ya :)
İzmirli arkadaşlarım vardı aslında hiç duymadım ama Allah Allah :)

Ayyyy ne bileyim yavrum ya :)
İzmirli arkadaşlarım vardı aslında hiç duymadım ama Allah Allah :)
Bilmemek deil ogrenmemek ayip ben de Ankaraya geldim de karsiyaka varya oranin mezarligi ilk gelin gelmisim iste daha bilmiyorum cok orayi hazirlan dedi bende hazirlanmadan once sormustum nereye gitcez diye karsiyakaya dedi izmirdede karsiyaka var ama gezilcek yer bole oranin kizilayi gibi bisey
Neyse ben giyindim suslendim baya bir bole guzel oldum ciktim odadan bune hal bole dedi bende ne olmus ddim karsiyakaya gitmiyoxmu dedim evet ama orasi mezarlik dedi
Her zamanki gibi ben rezil olmayi basarmistim yani

Hahahah :) Çok komik ya kız senle olan yaşlanmaz hee

ahahahahahh koptummm senle yaşayan yaşlanmaz sanırım

Hsg nasıl bir şey? Nasıl çekiliyor anlatır mısın? :) Eşin ne iş yapar onu demedin? :)

hsg bildiğin alttan rahim filmi canım. ben bütün tetkiklerimi yaptırdım temiz çıktı birde kanallara baktıralım dedi doktor kanallar tıkalı olabilir dedi allahtan oda açıkmış. Biraz zor bi film ama ben özel hastanesinde anastezili yaptırdım. Bayıltılar yani. Kolay bi film değil çünkü. Alttan rahmi çekiyorlar sonrada yoğun bi ilaç fışkırtıyorlar kanallara ıyyy anlatırken bile tuhaf oldum. ama geçti şükür.

ahahahahahh koptummm senle yaşayan yaşlanmaz sanırım
Benimle yasayanlar yaslanmaz ama beni yaslandiriyo keratalar
Günaydınnn kızçelerrrr ben geldim yeni bir iş günü daha uykum varr
he sorma bende yeni kalktim ama uykum dsha var calisinca ben ne halt yicem hec bilmiyom

ben 23 krizantem 24 , sen ?

Günaydın hatunlarrr
Gunaydin balimmmmmmmm
günaydın canım.

bende 26 ucuk mayısta 27 yi doldurcam içinizde yaşlı olan benmiyim yafff
kiz ole demek bak ogun face karakter yasina baktim kac cikti bilin mi 54 yani bana abla diceksin ona gore sen daha gore bana toysun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…