evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
anlarlarr daa biximkiler degil bizim yetistirdigimiz evlatlar

Caktirmasana kizim alla alla o kara biyikli bi oglan vardi ya kara dayi miydi amcamiydi onu izliyo csnm skliyy napim simdi he sole napim
Kenan İmirzalıoğlu mu? Adam pek yakışıklı yaa yaşlandı ama yine de yakışıklı yani

Kizcee istanbula gittim hayatimda ben okadar guzel sehir gormedim yaaa hayran kaldim rsmen
İstanbul güzeldir yaaa doğup büyüdüğüm şehir

Aynn koca sehirdw yanlizim ben.yafff ne kadar ortak yonumuz varmis bizim en kisa zamanda tanismak lazim asil caylari oyle iceriz krizantem cay cay diye diye canimi cektirdin zaten simdi cay iciyorum ahahahahaa
İzmirliler tanışın yaa bence

İstanbul ve İzmir'de yaşadım severim de oraları ama Ankara'ya hiç gitmedim hayalim Anıtkabir'i görmektir
abooo ne soguktur oralar gizz benim esimde ankara bebesi
Bizim buralar da -7leri gördü Eskişehir'e gittim -11 ay nasıl hayatta kalmışım
@liliy her zamanki gibi kacamak gelip kacar her zaman hanfendi arkasindan konusuyoz diye kizmasin gene benden gunah gitti
kız yanlış etiketlemişsin lily86 olcekti

Manisada ruh ve sinir hastaliklari hastanesi var sanirim ondan oyle yazdi bizimki puhahahah
Ay ben de anlamamıştım okurken Manisa ne alaka dedim
Benim kafa bi milyon ben ne bilirim deli yaaa hahahah
Bakırköy deseydi anlardım bizim dilden konuş kuzu
Aynen valla Bakırköy dese anlardık dimi

Ahahah bakirkoy az yol kathetmedim oralarda. Cocuklugumun hastaneleri.delilet hastanesi degil yanliz yanlis anlasilmasin. Orada baska hastanelerde varya ondan dedim yannniiiiu
Bakırköy'ü de özledim kız valla çocukluğumda alışverişe oralara giderdik

heee bende cigdemm yiyom cigdem ne bilin mi
Çiğdem= Çekirdek (İzmir ağzı) Bir de gevreği meşhurdur

Tanıştığımıza memnun olduk
Ay bu yazdığını teli kapadıktan sonra okudum koptum kız ahahahahah Karşıyaka Denizli'de de varmış ama böyle varoş bir mahalleymiş ben de aynı senin gibi hayal ediyordum Karşıyaka'nın adı var bacımmmmmmm

ben 23 krizantem 24 , sen ?
Ben de 28

günaydın canım.

bende 26 ucuk mayısta 27 yi doldurcam içinizde yaşlı olan benmiyim yafff
Değilsin canım ben de 28,5 29a doğru yol almaktayım

Benim yaşım 89 çıktı faceteki testte Ununu elemiş eleğini asmış diyordu

Selam ümitli bacımmmm Buradayım kuzum buradayım ay adımı andın burada bittim gördün mü
Nasılsın canım görüşmeyeli?
Geçmiş alıntıları ben yaptım son 2 günün alıntısı

kız lilyyyyyy özlettin kendini napıyon nediyon kızzz???
Oy bacıma bak sen ben ona yazmadan özellikle adımı anmış

Ay bu muhabbet bende br deja vu etkisi yaptı :) dimi krizantem

Beni ozlemedin demekk hihh
Kız kıyamam yaaa sen baş tilkisin zaten o yüzden bahsetme gereği duymamış sen zaten buradasın ya ondandır kaçak ben olduğumdan çağırmış heral

buralardayım dostum...
cinsellik bölümüne yeni konular eklenmiş
bi bakıp gelcem anacımm
Hımm seni malum özel konulardan ayrı koymayalım bacım

Solemicem kizim solemicemmm direk liliy dedin duydum hic kriz diyen yoktu duydunuzmu hic kizlar kriz dedini
Krizim sensiz olmaz bebeğimsen gel benim şefkatli kollarıma kuzummm
evet kadro tamamlandina gore hani caylar Eki Görüntüle 1373148
Günün çayı da geldi ya sohbete doyum olmaz artık

Kimlerrr gelmis bolleeeee balli loktammm gelmissss
Neydinnn gulo
napim canım ya , takılıyorum işte sen napıyosun ?
Kız duaya başladım senin kadir suresi 30tane okuyabildim daha onu bitirmem grek , anam çok uzun ya oku oku bitmio acaba 50 50 mi paylaşsak?

Heeee kapadiktan sonra ayni muhabbet olunca bende ilk ne oliyyy dedim
Senden baska kimse degerimi bilmiyyyyy
Hemde beles cay veriyom gende bilmiylerrr yaaa

napim canım ya , takılıyorum işte sen napıyosun ?
Kız duaya başladım senin kadir suresi 30tane okuyabildim daha onu bitirmem grek , anam çok uzun ya oku oku bitmio acaba 50 50 mi paylaşsak?
Valla ben bir ara okurken gozlerim bozuldu bir sure sonra ezberlemisim her ne yaparken okudum okudum baya okudum canim
Bitti namazimida kildim yarin sabahtan herkez icin gene namaz kilicam ama ben kimseye solemede

Heeee kapadiktan sonra ayni muhabbet olunca bende ilk ne oliyyy dedim
Senden baska kimse degerimi bilmiyyyyy
Hemde beles cay veriyom gende bilmiylerrr yaaa
Kız o deja vu bence topik içi telepati
Sağol kuzum düşünüp çay ikram ediyorsun ay kış olmasaydı karşılıklı içerdik valla hafta sonu orada olacaktım

Valla ben bir ara okurken gozlerim bozuldu bir sure sonra ezberlemisim her ne yaparken okudum okudum baya okudum canim
Bitti namazimida kildim yarin sabahtan herkez icin gene namaz kilicam ama ben kimseye solemede
Allah kabul etsin canım benim inşallah kabul olur duaların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…