- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
Beni ozlemedin demekk hihh
anlarlarr daa biximkiler degil bizim yetistirdigimiz evlatlarkesinlikleee erkek çocukalrının yetiştirme ve büyütme dönemlerinde yapılan yanlış şeyler ileride kendi hayatını kurarken problemler yaşamasına neden oluyor en basitinden anneler erkek çocukalrına aman sen bişi yapma ben yaparım o erkek gözüyle bakıldığı için erkek önüne gelirse yemeğini yer çamaşırları ütülenir evin işine el sürdürülmez. doğal olarak annelerinin evinde böyle gördükleri içinde eşlerini hizmetçi olarak görmeleri normal. Şakayla karışık biz boşunamı evlendik diye böyle saçma sapan seylere maruz kalabiliyoruz. Bizi bizden başka anlayan yok zaten.
umitliiiiii yazip kacmaaaa geelll gellllll yamacima gelllll bak seneler yapcam seker vercem sana korkma
Solemicem kizim solemicemmm direk liliy dedin duydum hic kriz diyen yoktu duydunuzmu hic kizlar kriz dediniaşşşşkkk olllsssuuuunnnnn
tabiyyyyki özledimve meraktan çatladımm..eşinle durumlar nasııı????
Oho ohooooooburalardayım dostum...
cinsellik bölümüne yeni konular eklenmiş
bi bakıp gelcem anacımm
Kenan İmirzalıoğlu mu?Caktirmasana kizim alla alla o kara biyikli bi oglan vardi ya kara dayi miydi amcamiydi onu izliyo csnm skliyy napim simdi he sole napim
İstanbul güzeldir yaaa doğup büyüdüğüm şehirKizcee istanbula gittim hayatimda ben okadar guzel sehir gormedim yaaa hayran kaldim rsmen
İzmirliler tanışın yaa benceAynn koca sehirdw yanlizim ben.yafff ne kadar ortak yonumuz varmis bizim en kisa zamanda tanismak lazim asil caylari oyle icerizkrizantem cay cay diye diye canimi cektirdin zaten simdi cay iciyorum ahahahahaa
İstanbul ve İzmir'de yaşadım severim de oraları ama Ankara'ya hiç gitmedim hayalim Anıtkabir'i görmektirAnkara
Bizim buralar da -7leri gördü Eskişehir'e gittim -11abooo ne soguktur oralar gizz benim esimde ankara bebesi
kız yanlış etiketlemişsin lily86 olcekti@liliy her zamanki gibi kacamak gelip kacar her zaman hanfendi arkasindan konusuyoz diye kizmasin gene benden gunah gitti
Ay ben de anlamamıştım okurken Manisa ne alaka dedimManisada ruh ve sinir hastaliklari hastanesi var sanirim ondan oyle yazdi bizimki puhahahah
Aynen valla Bakırköy dese anlardık dimiBenim kafa bi milyon ben ne bilirim deli yaaa hahahah
Bakırköy deseydi anlardım bizim dilden konuş kuzu
Bakırköy'ü de özledim kız valla çocukluğumda alışverişe oralara giderdikAhahah bakirkoy az yol kathetmedim oralarda. Cocuklugumun hastaneleri.delilet hastanesi degil yanliz yanlis anlasilmasin. Orada baska hastanelerde varya ondan dedim yannniiiiu
Çiğdem= Çekirdek (İzmir ağzı) Bir de gevreği meşhurdurheee bende cigdemm yiyom cigdem ne bilin mi
Tanıştığımıza memnun oldukNe inim ne cinim bende sen gibi dunyalar guzeli bi annenin prenses kiziyim. 8 yil once esim olacak kisiyle tanistim ben istanbulluyum esim izmirli 3.5 yil flort donemimden sonra evlendik. Ben 4 yildir evliyim ve dort yila yakindirda avukatin yaninfa calisiyorum. Cocuk istiyorum bu arada da onunla ilgili tedavimde basladi hafta sonu hsg cektirdim. Oyle iste oldumu hanimefendi sorular varsa alimmm
Ay bu yazdığını teli kapadıktan sonra okudum koptum kız ahahahahahBilmemek deil ogrenmemek ayip ben de Ankaraya geldim de karsiyaka varya oranin mezarligi ilk gelin gelmisim iste daha bilmiyorum cok orayi hazirlan dedi bende hazirlanmadan once sormustum nereye gitcez diye karsiyakaya dedi izmirdede karsiyaka var ama gezilcek yer bole oranin kizilayi gibi bisey
Neyse ben giyindim suslendim baya bir bole guzel oldum ciktim odadan bune hal bole dedi bende ne olmus ddim karsiyakaya gitmiyoxmu dedim evet ama orasi mezarlik dedi
Her zamanki gibi ben rezil olmayi basarmistim yani
Ben de 28ben 23 krizantem 24 , sen ?
Değilsin canım ben de 28,5 29a doğru yol almaktayımgünaydın canım.
bende 26 ucuk mayısta 27 yi doldurcam içinizde yaşlı olan benmiyim yafff
Benim yaşım 89 çıktı faceteki testteBenimle yasayanlar yaslanmaz ama beni yaslandiriyo keratalar
he sorma bende yeni kalktim ama uykum dsha varcalisinca ben ne halt yicem hec bilmiyom
Gunaydin balimmmmmmmm
kiz ole demek bak ogun face karakter yasina baktim kac cikti bilin mi 54 yani bana abla diceksin ona gore sen daha gore bana toysun
Selam ümitli bacımmmmyine tam gaz kocişleri çekiştirmeye devam haaa :)
en son yazınki tatlı dedikodularımızdan sonra bura bayaa boş kaldı..
ama tekrar toplanmamıza sevindim..
bu arada lily doruğunannesi busraliaras neyim nerdeler yahu?
gören eden var mı?
krizcimmm
faatcimmm
nasılsınızz?
geçmiş sayfaları okuyamadım..
bu arada eşinle aranız nasıl dostlar anlatım bakiymm
Ohhh gelsinn çaylarrr
Kimlerrr gelmis bolleeeee balli loktammm gelmissssOhhh gelsinn çaylarrr
Zaten ole yaziyonki hangisine cevap vercemi sasiriyommmSelam ümitli bacımmmmBuradayım kuzum buradayım ay adımı andın burada bittim gördün mü
Nasılsın canım görüşmeyeli?
Geçmiş alıntıları ben yaptım son 2 günün alıntısı
Oy bacıma bak sen ben ona yazmadan özellikle adımı anmışkız lilyyyyyy özlettin kendini napıyon nediyon kızzz???
Ay bu muhabbet bende br deja vu etkisi yaptı :) dimikesinlikleee erkek çocukalrının yetiştirme ve büyütme dönemlerinde yapılan yanlış şeyler ileride kendi hayatını kurarken problemler yaşamasına neden oluyor en basitinden anneler erkek çocukalrına aman sen bişi yapma ben yaparım o erkek gözüyle bakıldığı için erkek önüne gelirse yemeğini yer çamaşırları ütülenir evin işine el sürdürülmez. doğal olarak annelerinin evinde böyle gördükleri içinde eşlerini hizmetçi olarak görmeleri normal. Şakayla karışık biz boşunamı evlendik diye böyle saçma sapan seylere maruz kalabiliyoruz. Bizi bizden başka anlayan yok zaten.
Kız kıyamam yaaa sen baş tilkisin zaten o yüzden bahsetme gereği duymamış sen zaten buradasın ya ondandır kaçak ben olduğumdan çağırmış heralBeni ozlemedin demekk hihh
Hımm seni malum özel konulardan ayrı koymayalım bacımburalardayım dostum...
cinsellik bölümüne yeni konular eklenmiş
bi bakıp gelcem anacımm
Krizim sensiz olmaz bebeğimSolemicem kizim solemicemmm direk liliy dedin duydum hic kriz diyen yoktu duydunuzmu hic kizlar kriz dedini
Günün çayı da geldi ya sohbete doyum olmaz artık
napim canım ya , takılıyorum işte sen napıyosun ?Kimlerrr gelmis bolleeeee balli loktammm gelmissss
Neydinnn gulo
HoşgeldinOhhh gelsinn çaylarrr
Haha geldim mi tam gelirim yazarım çizerimZaten ole yaziyonki hangisine cevap vercemi sasiriyommm
Heeee kapadiktan sonra ayni muhabbet olunca bende ilk ne oliyyy dedimOy bacıma bak sen ben ona yazmadan özellikle adımı anmış
Ay bu muhabbet bende br deja vu etkisi yaptı :) dimikrizantem
Kız kıyamam yaaa sen baş tilkisin zaten o yüzden bahsetme gereği duymamış sen zaten buradasın ya ondandır kaçak ben olduğumdan çağırmış heral
Hımm seni malum özel konulardan ayrı koymayalım bacım
Krizim sensiz olmaz bebeğimsen gel benim şefkatli kollarıma kuzummm
Günün çayı da geldi ya sohbete doyum olmaz artık
Valla ben bir ara okurken gozlerim bozuldu bir sure sonra ezberlemisimnapim canım ya , takılıyorum işte sen napıyosun ?
Kız duaya başladım senin kadir suresi 30tane okuyabildim daha onu bitirmem grek , anam çok uzun ya oku oku bitmio acaba 50 50 mi paylaşsak?
Kız o deja vu bence topik içi telepatiHeeee kapadiktan sonra ayni muhabbet olunca bende ilk ne oliyyy dedim
Senden baska kimse degerimi bilmiyyyyy
Hemde beles cay veriyom gende bilmiylerrr yaaa
OjbuldukHoşgeldin
Haha geldim mi tam gelirim yazarım çizerim
Allah kabul etsin canım benim inşallah kabul olur dualarınValla ben bir ara okurken gozlerim bozuldu bir sure sonra ezberlemisimher ne yaparken okudum okudum baya okudum canim
Bitti namazimida kildim yarin sabahtan herkez icin gene namaz kilicam ama ben kimseye solemede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?