o fotoda zayıftım yaa accık kilo aldım :18: accık mı yok baya baya aldım yani
diyete başladım hakkımda hayırlısı
Ya ben hep başla bitir yapıyorum aynı yerimde sayıyorum canım artık diyet yapmak da istemiyor
Bu arada KKda konularda yorum yazan yerlerin rengi pembeye dönmüş oleyyyy
evet benimce cok hoşuma gitti ama bazen başka konulara bakıyorum mavi oluyor diger konulara bakıyorum pembe oluyor analmadım gitti valla
CANIM iyi sayılırdı ya arnavut kınasıydı durmadan halay çektiler
unuturmuyumm aaaaaa sen gelmeyince arkadaki sayfalara bak tulipa nerde diye sordum meraklandım tmm önemli bişey olunca ben sana yazarım sen nasılsın bakalım
her zaman canım benim
konun hayırlı olsun canım güzel düşünmüşsün
bizim evliliğimizin tilkisi tabikide müstakbel eşim
az değil o
ağzımla kuş tutsam yaranamam ona:26::26:
Ben de hastaydım iki gün raporluydum.Gastroenterit olmuşum,mide,ateş falan.İyiyim biraz..
Sen nasılsın?
kız sen ne dertliymişssin diğer konuda niye yazmıyon bakim ben hep takipteyim ne bilim buyrun gelin topiğime demeye utandım yaaaa bende yeni gördüm burayı...krizantem insan davet eder demiii
oo şikayetkler bitmezz anacımm..benim kocam düşüncesiz...eşim hamile çalışıo demez..ev işlerinde bir gıdım yardım etmezzzz..
neden suç bizde..annem gelir yardım eder yapar..ee o da ne der nasılsa anası yapıo..
bu hafta gelme dedim anneme ama yok..yine birşeye eini sürdüğü yok..çok sinir oluyorum..sadece sofrayı getir götür bumu yani..
çamaşır serilecek yardım lazım yok..
bu arada düşük tehlikem var..
sanırım ben bu çocuğu tek başıma doğurcamm..
artık triplerdeyim anlayana tabiiii
anlamaz ya benim odun..
hafta sonları satrançta görev alma diyorum..eee birlikte vakkit geçirelim istiyorum görev alıyor nedenmiş para lazımmış tamam lazom ama 1 haftayıda bize ayır değilmi..
daha çok sinir olduğum şey varda yavaş yavaş patlayımmm
Ne gibi tilkilik ki acep bunlar:44:
İlişkinin altından kalkma tilkilikleri:)
bugün kocamla aramız cok limoni kavga edip duruyoruz kızlar hiç iş yapmıyo benimde canım cıktı valla sinirlendim bagırdım bu böle gitmez dedim oda yoruluyor ama evdede artık canım cıkıyor okadar sinirliyim ki aslında paketlemede koltuk yıkaması var dagıtımı var gitmez allah gitmez bogasım geldi milletin içinde yeminle bazen sıksam ümigünüde rahat etsem diyorum
bir yere gider halı vericek arkasından 1o kere aratır bir bagırdım hemen gtti catlattı beni uyuz
sakin ol yavrumm sinirlenme sen olmazsan orası bi hiç
Aynen isyan bu hiç çağırmaz biz diğer konulara okadar dalmışızki başka yerlere bakmıoz bile bide krizantem kendi açmış konu sahibi yani pesssss.
üstüme gelmeyin yav aglarım ama
Ama napim gelin konu actım sizdemi gelin diyim yüzsüzlük gibime geliyor böle şeyler yapamıyorum yaa :18:
Zaten kocam dan yemisim zılgıtı düşene birde siz vurun kardeş napalım artık
aaa bende yeni gördüm burayı...krizantem insan davet eder demiii
Oo şikayetkler bitmezz anacımm..benim kocam düşüncesiz...eşim hamile çalışıo demez..ev işlerinde bir gıdım yardım etmezzzz..
Neden suç bizde..annem gelir yardım eder yapar..ee o da ne der nasılsa anası yapıo..
Bu hafta gelme dedim anneme ama yok..yine birşeye eini sürdüğü yok..çok sinir oluyorum..sadece sofrayı getir götür bumu yani..
Bu arada düşük tehlikem var..
Sanırım ben bu çocuğu tek başıma doğurcamm..
Artık triplerdeyim anlayana tabiiii
Anlamaz ya benim odun..
Hafta sonları satrançta görev alma diyorum..eee birlikte vakkit geçirelim istiyorum görev alıyor nedenmiş para lazımmış tamam lazom ama 1 haftayıda bize ayır değilmi..
Daha çok sinir olduğum şey varda yavaş yavaş patlayımmm
sen mi yedin zılgıt sen mi attın zılgıt acaba.
Ay kıyamam yaaa hamile insanın üstüne gidilir mi? Bence az çemkir de annem yok bebişle sıkıntıdayız şunu yap bunu et de ya da nazlan ay ne bileyim aklıma gelenleri yazıyorum işte... Bu arada aramıza hoşgeldinaaa bende yeni gördüm burayı...krizantem insan davet eder demiii
oo şikayetkler bitmezz anacımm..benim kocam düşüncesiz...eşim hamile çalışıo demez..ev işlerinde bir gıdım yardım etmezzzz..
neden suç bizde..annem gelir yardım eder yapar..ee o da ne der nasılsa anası yapıo..
bu hafta gelme dedim anneme ama yok..yine birşeye eini sürdüğü yok..çok sinir oluyorum..sadece sofrayı getir götür bumu yani..
bu arada düşük tehlikem var..
sanırım ben bu çocuğu tek başıma doğurcamm..
artık triplerdeyim anlayana tabiiii
anlamaz ya benim odun..
hafta sonları satrançta görev alma diyorum..eee birlikte vakkit geçirelim istiyorum görev alıyor nedenmiş para lazımmış tamam lazom ama 1 haftayıda bize ayır değilmi..
daha çok sinir olduğum şey varda yavaş yavaş patlayımmm
Hımmm bende biri ilişki de olmadığından birşey diyemiyorum bu gidişle de zor olur zaten - bugun de arkadaşlar sen evde kaldın zaten artık kabullen dedilerİlişkinin altından kalkma tilkilikleri:)
kız özelden değil buradan yaz bakiiiimmmmtmm yavru tilki kardeşönemli olanları ben sana özelden atarım ama sen de gel son durumlarını anlatki bizi meraktan catlatma bilirsin buranın hatınları meraklıdır
hoşgeldinizsakin ol yavrumm sinirlenme sen olmazsan orası bi hiç
Aynen isyan bu hiç çağırmaz biz diğer konulara okadar dalmışızki başka yerlere bakmıoz bile bide krizantem kendi açmış konu sahibi yani pesssss.
ay kıyamam yaaa seninkinin yine odunluğu mu tuttu annemmmmüstüme gelmeyin yav aglarım ama
ama napim gelin konu actım sizdemi gelin diyim yüzsüzlük gibime geliyor böle şeyler yapamıyorum yaa :18:
zaten kocam dan yemisim zılgıtı düşene birde siz vurun kardeş napalım artık
bugün kocamla aramız cok limoni kavga edip duruyoruz kızlar hiç iş yapmıyo benimde canım cıktı valla sinirlendim bagırdım bu böle gitmez dedim oda yoruluyor ama evdede artık canım cıkıyor okadar sinirliyim ki aslında paketlemede koltuk yıkaması var dagıtımı var gitmez Allah gitmez bogasım geldi milletin içinde yeminle bazen sıksam ümigünüde rahat etsem diyorum
bir yere gider halı vericek arkasından 1o kere aratır bir bagırdım hemen gtti catlattı beni uyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?