evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
tamam kabul accık ben zılgıt attım ama beni çileden çıkaran şimdi o ama suc bendemi oluyor banane kardeşim suçlu o

sen okadar çalışıon yardım etmiosa tabiki suçlu o zaten normalde atamıoz aman boşver o bahaneyle at işte fırçanı. Bende aslında evi falan süpürebiliorum ama alıştırdı ya beni görsen yapmıom hiç hep kendi süpürüo hafta sonları görevini bilio kahvaltıda evi süpürmeden dışarı çıkmaz bende kullanıom onu işte napım

oo yeni aakadaşlaa geemiş hoşgeldiniz krizantemin yavru tilkileri......

ßůšr@

hoşbuldukk canımm.

hoşbuldukk.

canım guya yardım ediyor..işte naptığıda belli sofra getir götür..akşam karpuz kes bu kadar...karpuzda ağırda ondan yoksa onuda yapmaz..
eee ev eişleri nolcak..
neymiş hafta sonu satrançta gçrevliymiş yoruluyormmuş tamam yoruluyor ama bende napabilirim..
annemde gelince kendimi kötü hissediyorum..
bugünlerde biraz sinirliyim benn..

aman senin kocada benimkinden farklı sayılmazzzz

canım annem yapmıyor ama vaktim yok diye yine yapmıyor..hafta sonlarıda çalışıyor ya satraçnta yoruluyorum diyor...ee nolcak böle diyorum ses ettiği yok sinirim tepemde...

Oo yeni aakadaşlaa geemiş hoşgeldiniz krizantemin yavru tilkileri......

ßůšr@

hoşbuldukkkk

nazlanıorumm ama olmuyor benim adama sökmüyor...
hafta sonlarıd açalışıyor benim adam o yüzden çok yorgun ama ben napabilirim..
tehlikem var işte ağrım oluyor offf kafam karıştı

nereye yetişiyinm şaşırdım hee:26: krizantemim gelim kafasını krimmi kocanın gelde sen yeterburası epey kalabalıkoldu yeni gelenler hg miş. tilki sürüsü oldu artık sayende kız. tanımadığım çok kişi var. kadınlar hamamımına döndük hayatım se nereye yetişicem bide bebek olunca ne olucak biraz fazla sorumluluk alması lazım o alışmış senin heryere yetişmene nasıl olsa bili halledersin. kendini yıpratırsın ancak. bırak birazda onun üstüne. hiç deilse akşam yardım etsin. nankör erkekler. bebeği akşamdan akşama sevsin diemi yapıcan düzenini oturt az kocanı yola getir öle yap bebeğide.

hg canım bebişini sağlıkla kucakla inş. yahu bu erkekleri çokmu arıyorsunuz tepenize çıkartmışsınız.annem beni köle doğurmadıya sana de. insaf valla sorumsuzlar hayatım ben olsam ne ev toplarım ne yemek yaparm 2 gün anlasın die.

yapmıyorum canım benim adam alışmış dağınıklığa pisliğe..
saolsıun kv benim 1 ay ev temizlemediği olur..mutfakta tezgah sonuna kadar dolar bekletir..
alışmış buna bende titizim yapamam..
eşimde o yüzden yapmıyor sanırımmm annesini örnek alıo kendine ıyyy

eee sende çalışıon hem 2 canlısın senn işin daha kötü sanki evi kaldır cam sil falan diosun azcık yapsa bile sana yeter bak dersin sende elinden geleni yapıyorr sinir evet olabilir ama ama onlarda fırsat vermesin.

bir şekilde alışacak canım yapacak pek fazla birşeyi yokkk

benimki yapıo ama ozamanda diyorum bebeğini düşünüo beni değil kv içinde aynısı geçerli yapınca da insan böyle düşünüo ama.

ya yapsında bebeği için yapsın sorun değil şekerimm ama yapsın yani

gerçi evet normalde düşünmüon bari şimdi düşünsün demi der insan anneler alıştırmamış ki napıcan canım.

valla geçen gün dedim burası annenin evi değil bende annen değilim o kadarını çekememde kaldıramamda dedimm..
ya yardım edeceksin ya edeceksin..
çalışmamam gibi şansımda olmadığına göre kabul edemem diye bir şıkkın yok dedim..
bakalım yarın akşam çamaşırları atacak...serecek..
ütü yapmayı bilmez ona zorlamam zaten..
birde evi süpürcek..
annemde ertesi gün gelip ütü yapıp yerleri silcek..
yapıcakmı görcezzz

iyi yapmışsın bilmediği şeyleri zorlamanın anlamı yokda çamaşır atmakda sermekte bişi yok yapabilir.erkeğin titizi de kötü ama benimkini görsen ufak bi dağınklığı bile kaldıramıo.dışarı işini benimki ölsen yapmazda evde sağolsun herşeyi yapıo.inş.yapar 1 gün yapmaz her ihtiyacın olduğunda yapar.

yapabildiğini yapsın sen de güzel yapıyorsun sağol ellerine sağlık dersin arada tekrar ettirirsin zamanla alışır hatta bebek doğduktan sonra bile yaptırma şansın olur bebiş var yetişemiyorum uykusuzum vs diyerek
Alışsın da senin kadar yapamasa da en azından elinden geleni yapar dimi ama al sana tilkilik işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…