tamam kabul accık ben zılgıt attım ama beni çileden çıkaran şimdi o ama suc bendemi oluyorbanane kardeşim suçlu o
bende geldimmm :)) bende tilkilik yapanlardan değilim bugün boşanma davaaam açıldııı ..
oo yeni aakadaşlaa geemiş hoşgeldiniz krizantemin yavru tilkileri......
ßůr@
ay kıyamam yaaa hamile insanın üstüne gidilir mi? Bence az çemkir de annem yok bebişle sıkıntıdayız şunu yap bunu et de ya da nazlan ay ne bileyim aklıma gelenleri yazıyorum işte... Bu arada aramıza hoşgeldin
Hımmm bende biri ilişki de olmadığından birşey diyemiyorum bu gidişle de zor olur zaten - bugun de arkadaşlar sen evde kaldın zaten artık kabullen dediler
Hani çok şey de istemiyorum ama herkes öylesini bulamazsın diyor
kız özelden değil buradan yaz bakiiiimmmmBelki o taktiklere başkalarının da ihtiyacı vardır (şaka şaka tulipa'nın durumu özel o yüzden özel yazışmalara izin var )
hoşgeldiniz
Ay kıyamam yaaa seninkinin yine odunluğu mu tuttu annemmmmBırak ne hali varsa görsün sen de geç evine yap işlerini iş senin sen çalış sen kazan ben evime yetişemiyorum de bak bakalım nasıl yola geliyor
tmm yavru tilki kardeşönemli olanları ben sana özelden atarım ama sen de gel son durumlarını anlatki bizi meraktan catlatma bilirsin buranın hatınları meraklıdır
Ayy çok güzell teşekkürler paylaşım içinnn
kız sen ne dertliymişssin diğer konuda niye yazmıyon bakim ben hep takipteyim ne bilim buyrun gelin topiğime demeye utandım ya
ben sevmem öle şeyleri
hala yardım etmiyomu sana o kadar kanaman var niye yardım etmiyo sinir oldum hee konussana accık bagır cagır olmaz böle sende hoş geldin yavru tilkim benim
bugün kocamla aramız cok limoni kavga edip duruyoruz kızlar hiç iş yapmıyo benimde canım cıktı valla sinirlendim bagırdım bu böle gitmez dedim oda yoruluyor ama evdede artık canım cıkıyor okadar sinirliyim ki aslında paketlemede koltuk yıkaması var dagıtımı var gitmez Allah gitmez bogasım geldi milletin içinde yeminle bazen sıksam ümigünüde rahat etsem diyorum
bir yere gider halı vericek arkasından 1o kere aratır bir bagırdım hemen gtti catlattı beni uyuz
aman isyanım çok dertliymiş aman be canım bize bizden başkasının hayrı yok.bide sen yattın okadar kadın çeksin herşeyi al aşkım bebeğin ohh ne ala.bencede annenden yüz buluo o yapmasın biraz bak nasıl yapar yardım eder zor işlere en azından.nazlan sende iyice akşamları falan ağrım var de ne bilim.
Oo yeni aakadaşlaa geemiş hoşgeldiniz krizantemin yavru tilkileri......
ßůr@
Ay kıyamam yaaa hamile insanın üstüne gidilir mi? Bence az çemkir de annem yok bebişle sıkıntıdayız şunu yap bunu et de ya da nazlan ay ne bileyim aklıma gelenleri yazıyorum işte... Bu arada aramıza hoşgeldin
Hımmm bende biri ilişki de olmadığından birşey diyemiyorum bu gidişle de zor olur zaten - bugun de arkadaşlar sen evde kaldın zaten artık kabullen dediler
hani çok şey de istemiyorum ama herkes öylesini bulamazsın diyor
kız özelden değil buradan yaz bakiiiimmmmbelki o taktiklere başkalarının da ihtiyacı vardır (şaka şaka tulipa'nın durumu özel o yüzden özel yazışmalara izin var )
hoşgeldiniz
ay kıyamam yaaa seninkinin yine odunluğu mu tuttu annemmmmbırak ne hali varsa görsün sen de geç evine yap işlerini iş senin sen çalış sen kazan ben evime yetişemiyorum de bak bakalım nasıl yola geliyor
aaa bende yeni gördüm burayı...krizantem insan davet eder demiii
oo şikayetkler bitmezz anacımm..benim kocam düşüncesiz...eşim hamile çalışıo demez..ev işlerinde bir gıdım yardım etmezzzz..
neden suç bizde..annem gelir yardım eder yapar..ee o da ne der nasılsa anası yapıo..
bu hafta gelme dedim anneme ama yok..yine birşeye eini sürdüğü yok..çok sinir oluyorum..sadece sofrayı getir götür bumu yani..
çamaşır serilecek yardım lazım yok..
bu arada düşük tehlikem var..
sanırım ben bu çocuğu tek başıma doğurcamm..
artık triplerdeyim anlayana tabiiii
anlamaz ya benim odun..
hafta sonları satrançta görev alma diyorum..eee birlikte vakkit geçirelim istiyorum görev alıyor nedenmiş para lazımmış tamam lazom ama 1 haftayıda bize ayır değilmi..
daha çok sinir olduğum şey varda yavaş yavaş patlayımmm
İlk başlığı okuyunca "bağlanmayacaksın" diye kendi kendime gerisini getirdimBenim telefonumda da vardır bu şiir ve çok severim. Paylaştığın için teşekkürler
hg canım bebişini sağlıkla kucakla inş. yahu bu erkekleri çokmu arıyorsunuz tepenize çıkartmışsınız.annem beni köle doğurmadıya sana de. insaf valla sorumsuzlar hayatım ben olsam ne ev toplarım ne yemek yaparm 2 gün anlasın die.
canım guya yardım ediyor..işte naptığıda belli sofra getir götür..akşam karpuz kes bu kadar...karpuzda ağırda ondan yoksa onuda yapmaz..
eee ev eişleri nolcak..
neymiş hafta sonu satrançta gçrevliymiş yoruluyormmuş tamam yoruluyor ama bende napabilirim..
annemde gelince kendimi kötü hissediyorum..
bugünlerde biraz sinirliyim benn..
aman senin kocada benimkinden farklı sayılmazzzz
canım annem yapmıyor ama vaktim yok diye yine yapmıyor..hafta sonlarıda çalışıyor ya satraçnta yoruluyorum diyor...ee nolcak böle diyorum ses ettiği yok sinirim tepemde...
hoşbuldukkkk
nazlanıorumm ama olmuyor benim adama sökmüyor...
hafta sonlarıd açalışıyor benim adam o yüzden çok yorgun ama ben napabilirim..
tehlikem var işte ağrım oluyor offf kafam karıştı
bir şekilde alışacak canım yapacak pek fazla birşeyi yokkkeee sende çalışıon hem 2 canlısın senn işin daha kötü sanki evi kaldır cam sil falan diosun azcık yapsa bile sana yeter bak dersin sende elinden geleni yapıyorr sinir evet olabilir ama ama onlarda fırsat vermesin.
ilk sayfaya bakın kızlar begenmezseniz kaldırıcam
bir şekilde alışacak canım yapacak pek fazla birşeyi yokkk
benimki yapıo ama ozamanda diyorum bebeğini düşünüo beni değil kv içinde aynısı geçerli yapınca da insan böyle düşünüo ama.
ya yapsında bebeği için yapsın sorun değil şekerimm ama yapsın yani
gerçi evet normalde düşünmüon bari şimdi düşünsün demi der insan anneler alıştırmamış ki napıcan canım.
valla geçen gün dedim burası annenin evi değil bende annen değilim o kadarını çekememde kaldıramamda dedimm..
Ya yardım edeceksin ya edeceksin..
çalışmamam gibi şansımda olmadığına göre kabul edemem diye bir şıkkın yok dedim..
Bakalım yarın akşam çamaşırları atacak...serecek..
ütü yapmayı bilmez ona zorlamam zaten..
Birde evi süpürcek..
Annemde ertesi gün gelip ütü yapıp yerleri silcek..
Yapıcakmı görcezzz
yapabildiğini yapsın sen de güzel yapıyorsun sağol ellerine sağlık dersin arada tekrar ettirirsin zamanla alışır hatta bebek doğduktan sonra bile yaptırma şansın olur bebiş var yetişemiyorum uykusuzum vs diyerekvalla geçen gün dedim burası annenin evi değil bende annen değilim o kadarını çekememde kaldıramamda dedimm..
ya yardım edeceksin ya edeceksin..
çalışmamam gibi şansımda olmadığına göre kabul edemem diye bir şıkkın yok dedim..
bakalım yarın akşam çamaşırları atacak...serecek..
ütü yapmayı bilmez ona zorlamam zaten..
birde evi süpürcek..
annemde ertesi gün gelip ütü yapıp yerleri silcek..
yapıcakmı görcezzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?