evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
ben burdayım kuzuuu ama çok fena hastayım hem alttan hem üstten grip oldum fena bi şekilde birde adet olunca ikisi bir arada hiç çekilmiyor. sende ne var ne yok.
bu arada krizantem 6 marta randevu aldım saat 4 e haberin olsun doktor için

Bosandi diye biliyorum canim ama bende haber alamiyorum uzun zamandir
oooo anlatmakla bitmez hos geldin canim

Bosandi diye biliyorum canim ama bende haber alamiyorum uzun zamandir
oooo anlatmakla bitmez hos geldin canim
Cekismeli gecer diyordu bu kadar erken olmaz ya buradaki uyeligini iptal etmis galiba cok merakwediyorum burada ozelden konustuklari vardi diye biliyorum cunku haber alan iletirse sevinirim

valla evdeyim pazartesi gunu ise baslicam iste baska disarda is bulamadim yine kendi isimize donuyorum
Yapacak bisey yok millet evliyim diye kimse almiyor isin acikcasi bebek olucak bunun simdi diyorlar
Okadar basvuru yaptim tik yok
Sonunda sinirlendim adam gibi bir is bulsam calisicam da
Hakkaten bayana gore is yok birde kimse almiyor almiyor almiyor
Canim fena skkn

Selam millet nasilsiniz bugun, ben yorgun hissediyorum halsizim hic kalkasim yok. Kizimin bugun cenesi dusmus durmadan sarki soyluyo basim sisti. Kriz basladin mi ise canm?

Benancak iyi aksamlar diye yazbilirim ancak siteye girebildim kuzum nasilsin
Selam millet nasilsiniz bugun, ben yorgun hissediyorum halsizim hic kalkasim yok. Kizimin bugun cenesi dusmus durmadan sarki soyluyo basim sisti. Kriz basladin mi ise canm?
evet canim basldim tabi kis oldugu icin cok fazla yogun degiliz ma genede sukurbugun tel susmadi
Niye yorgunsun canim hayirdir

Ne bilim canim ya tum gun evdeyim ne islerim bitiyo ne kendime zaman ayriyom nasil geciyo anlamiyorm. Evdeki erkek isini bile yapiorum cok bunalmisim yorgunum degisiklige ihtiyacim var ama yapacak firsat yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…