- 17 Ocak 2015
- 637
- 80
- 38
- 31
aminnn inşallah canım yarın başlıyorum ilaça dua et olur mu inşallah tutarGecmis olsn canim bilirim o aciyi. Hadi hayirlisi allhim cifter cifter bebek verir insallah
sağol canım sanada geçmiş olsun salgın var baya geldinmi gitmiyorda kolay kolaygeçmiş olsun bende hastayım ya
Bosandi diye biliyorum canim ama bende haber alamiyorum uzun zamandirmerhaba arkadaşlar
bir sey soracaktım
deniz_1988 arkadaşımızdan haber alan varmı
üyeliğini iptal mi ettirdir defalarca mesaj attım ama geri dönüş alamadım
boşandımı neler yapıyor en son çok üzgündü.
çok uzun zaman oldu
bu topiğe takılıyordu aradaşlardan bilgisi olan varmı acaba?
oooo anlatmakla bitmez hos geldin canimKonular vahim
ben Ankaradayken bakiyorum kimse yok buralarda
Cekismeli gecer diyordu bu kadar erken olmaz ya buradaki uyeligini iptal etmis galiba cok merakwediyorum burada ozelden konustuklari vardi diye biliyorum cunku haber alan iletirse sevinirimBosandi diye biliyorum canim ama bende haber alamiyorum uzun zamandir
oooo anlatmakla bitmez hos geldin canim
Kiiizzz ne isin var ankarada? Dayanamadin kaynanayi gormeye mi gittin yoksadoğruyu soyle cok ozledin dimi
Yaaa sorma cok ozledim cok anlatamam sanaKiiizzz ne isin var ankarada? Dayanamadin kaynanayi gormeye mi gittin yoksadoğruyu soyle cok ozledin dimi
Benancak iyi aksamlar diye yazbilirim ancak siteye girebildim kuzum nasilsingünaydınnnnnn
evet canim basldim tabi kis oldugu icin cok fazla yogun degiliz ma genede sukurbugun tel susmadiSelam millet nasilsiniz bugun, ben yorgun hissediyorum halsizim hic kalkasim yok. Kizimin bugun cenesi dusmus durmadan sarki soyluyo basim sisti. Kriz basladin mi ise canm?
Çalışmaya mı başladın?Benancak iyi aksamlar diye yazbilirim ancak siteye girebildim kuzum nasilsin
evet canim basldim tabi kis oldugu icin cok fazla yogun degiliz ma genede sukurbugun tel susmadi
Niye yorgunsun canim hayirdir
Benancak iyi aksamlar diye yazbilirim ancak siteye girebildim kuzum nasilsin
evet canim basldim tabi kis oldugu icin cok fazla yogun degiliz ma genede sukurbugun tel susmadi
Niye yorgunsun canim hayirdir[/QUOT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?