Gunaydin canim ne haber bugun nasilsingunaydin kizlar
Iyim canim napim bugun is yerine geldim tel bakmak icinGunaydin canim ne haber bugun nasilsin
Sinirlenme kuzum ya haklisin ama idare etgünaydınn kızlarr nasılsınız ben çok sinirliyim iş yerindeki işler beni bezdirdii artık çalışmak istemiyorum bile ühüüüü.. bu arada c.tesi günü doktora gidiyoruz eşimlee bana şans dileyin olur muu zaman yaklaştıkca heyacan yapmaya başladım
ayy inşallah kaldı şafak 1 küt küt küt kütt küt kütt atıyorr kalbimmSinirlenme kuzum ya haklisin ama idare ethadi hayirlisi ins ya bak ben de hayacanlandim simdi cok guzel haberler alirsiniz insallah.
Doktorun bana tel ver canim bende gidim ben giremiyordum ya bakiyorumda sizden tik yokgünaydın canımmmm valla doktor herşey çok iyi bütün test sonuçlarım hsg felan hepsi süper dedi olmaması için bir neden yok adetin 2. günü tekrar gel ilaç tedavisi başlatacağız dedi. bakalım hayırlısı ama doktordan çok memnun kaldım çok ilgili konuşgan ve sakinleştirici bir yapısı var. inşallah böyle devam eder
tmm canım ma istersen önce hastanenin numarasını verim randevu almak için dr tahir özgüder adı gittiğine pişman olmayacaksın ben adet olmayı bekliyorum adetin 2. günü gideceğim tekrardan ilaç verecek istersen beni bekle birlikte giderizDoktorun bana tel ver canim bende gidim ben giremiyordum ya bakiyorumda sizden tik yok
Tamam canim olmazsa beraber gideriztmm canım ma istersen önce hastanenin numarasını verim randevu almak için dr tahir özgüder adı gittiğine pişman olmayacaksın ben adet olmayı bekliyorum adetin 2. günü gideceğim tekrardan ilaç verecek istersen beni bekle birlikte gideriz
487 57 75
Kacak seni evet uzun zaman okdu canimSlm kizlar nasilsiniz uzun zamn oldu dimimisafirim vardi ya of heo yogun geciyir ben de. Intetnetim de birazdan bitecek ortaligi toolayim bulasik yikayim geliim
valla defnecim nasıl olalım ben açıkcası çok iyi değilim kaç gündür şu ölen özgecan aklımdan çıkmıyor kızla ilgili hergün başka haber çıkıyor şerefsizlerin yaptıkları ile ilgili.Allahım böyle pislikleri yaşatmasın uzak tutsun masum insanlarımızdan çocuklarımızdanSlm kizlar nasilsiniz uzun zamn oldu dimimisafirim vardi ya of heo yogun geciyir ben de. Intetnetim de birazdan bitecek ortaligi toolayim bulasik yikayim geliim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?