evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Niye telin bozuldu mu yoksa? Ben de evdeyim temizlik yaptim minisimi uyutuyorum pogaca yapacam sonra caylar da senden ama

günaydınn kızlarr nasılsınız ben çok sinirliyim iş yerindeki işler beni bezdirdii artık çalışmak istemiyorum bile ühüüüü.. bu arada c.tesi günü doktora gidiyoruz eşimlee bana şans dileyin olur muu zaman yaklaştıkca heyacan yapmaya başladım

Sinirlenme kuzum ya haklisin ama idare et hadi hayirlisi ins ya bak ben de hayacanlandim simdi cok guzel haberler alirsiniz insallah.

günaydın canımmmm valla doktor herşey çok iyi bütün test sonuçlarım hsg felan hepsi süper dedi olmaması için bir neden yok adetin 2. günü tekrar gel ilaç tedavisi başlatacağız dedi. bakalım hayırlısı ama doktordan çok memnun kaldım çok ilgili konuşgan ve sakinleştirici bir yapısı var. inşallah böyle devam eder

Doktorun bana tel ver canim bende gidim ben giremiyordum ya bakiyorumda sizden tik yok

Slm kizlar nasilsiniz uzun zamn oldu dimi misafirim vardi ya of heo yogun geciyir ben de. Intetnetim de birazdan bitecek ortaligi toolayim bulasik yikayim geliim

Doktorun bana tel ver canim bende gidim ben giremiyordum ya bakiyorumda sizden tik yok
tmm canım ma istersen önce hastanenin numarasını verim randevu almak için dr tahir özgüder adı gittiğine pişman olmayacaksın ben adet olmayı bekliyorum adetin 2. günü gideceğim tekrardan ilaç verecek istersen beni bekle birlikte gideriz
487 57 75

Tamam canim olmazsa beraber gideriz

Slm kizlar nasilsiniz uzun zamn oldu dimi misafirim vardi ya of heo yogun geciyir ben de. Intetnetim de birazdan bitecek ortaligi toolayim bulasik yikayim geliim
valla defnecim nasıl olalım ben açıkcası çok iyi değilim kaç gündür şu ölen özgecan aklımdan çıkmıyor kızla ilgili hergün başka haber çıkıyor şerefsizlerin yaptıkları ile ilgili.Allahım böyle pislikleri yaşatmasın uzak tutsun masum insanlarımızdan çocuklarımızdan

Selam kizlar evet ya hayat cok zor hele ki duyduklarimiz akil alir seyler degil. Ozgecan olayindan sonra artti sanki olaylar. Bizim burda oniki yasinda bir kiz cocugu kacirildi bileklerini kesmis pislikler ama kiz sag sakim bulundu. Sonra yirmibes yasinda bir gencimiz sevdigi kizi babasi vermedi diye kendini asti. Gorseniz ipte asili halini fotografla ailesine yollamislar inansinlar diye. Allahim dusmanima yasatmasin bu aciyi. Daha neler var dunyada yasanan kimsenin bilmedigi... keske son bulsa bu acilar.....

resmen psikolojisi bozul bir toplum olduk hepimiz duyduklarımız gördüklerimiz yaşadıklarımız yaşanılan iğrenç olaylar. Allahım aklımızı koru yarabbim

merhaba arkadaşlar
bir sey soracaktım
deniz_1988 arkadaşımızdan haber alan varmı
üyeliğini iptal mi ettirdir defalarca mesaj attım ama geri dönüş alamadım
boşandımı neler yapıyor en son çok üzgündü.
çok uzun zaman oldu
bu topiğe takılıyordu aradaşlardan bilgisi olan varmı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…