• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
canın sıkılmazsa yani almıcannn bizi evine yane ölemiiiiiiiii :ssz::ssz:
dolma kuzum biz gitmeyekk bu bizi kendi amaçları için kullanacak :1::1::1:

öyle mi diyosun :27::27:
Yok yok senin gibi tilki sultana yapmaz öyle bişey öyle de düşünmemez senin tilkiliğini konuşturursun hemen :52::52:
Gidelimmmmmmm :84::84::84:

alırım canım sen gel benimkini yolllarım anasına :1::1:
kız benim koca la aram bozuldu birde seninkini bozak burası eşlerin arasını yapma değil bozma topiği oldu hee :1::1::1::1::1:
eşin sürpriz yapmadan sen yerinden kımıldamayı düşünmüyosun heralde demi:26:
Geçen sene nasıl geçmişti yıldönümünüz :28:
Davet etti ayşe daha ne soruyosun yürü gidelim çok acım ve çok canım istiyo sarma hadi şimdi zırlıycam bak :14::14::27::27:
:53::53::53::53::53: aman sen zırlama yaaa başım da agrıyo zatennnn ama bu tehtit 3 olduuu 4 te karısmam heeeee :1::1::1::1:
tamam hemen geliyoruz :10::10:
Hangi şehirdesin ayşe :28:
ben pastada isterim kola kuru partalar falan bizdennn abooo ice acıktım ben bee :56::56::56::56:
senin için fesat benceee krizcimmmmm :47::47:

ama bana yazık melek gibi kıza denirmi bir kanatlarım yok okadar :23::23::23::23::30:

kız benim koca la aram bozuldu birde seninkini bozak burası eşlerin arasını yapma değil bozma topiği oldu hee :1::1::1::1::1:

:53::53::53::53::53: Aman sen zırlama yaaa başım da agrıyo zatennnn ama bu tehtit 3 olduuu 4 te karısmam heeeee :1::1::1::1:

Ben pastada isterim kola kuru partalar falan bizdennn abooo ice acıktım ben bee :56::56::56::56:

Ama bana yazık melek gibi kıza denirmi bir kanatlarım yok okadar :23::23::23::23::30:

demek öyle oldu ha tama tama öyle olsun :19::19::19:

CANLAR benimki işten geldi bişeyler isteyip duruyo ben kaçar BU ARADA BURSADAYIMMM birazdan gene gelirim topiğeeee:16::54::54:

nazda çekmem ağıdınada hiç gelemem bas git yürü git diyosun yani anladık tamam çok iyi anladım :19::19::19:
Sende mi bürütüs sen de mi hııııı :52::52:

heee yaaa bende iş yerindeki elemanlar basımız dertte kuzum aslnda canım sıkkın ya

bugğn varya herkezden azar yiyorum yaa :50:
şaka yaptım kız ne oldu kim azarladı seni bakem :20::20:
Bide arada kaynadı geçen yıldönümüzde ne yaptınız diye sordum ve bu sene sen eşinden bekleyip sen bişey yapmıycakmısın bide ne zaman

şaka yaptım kız ne oldu kim azarladı seni bakem :20::20:
Bide arada kaynadı geçen yıldönümüzde ne yaptınız diye sordum ve bu sene sen eşinden bekleyip sen bişey yapmıycakmısın bide ne zaman

ben gecen yıl dönümüme bir gün kala düşük yaptım canım o yüzden agladım hep kutlamadıkk :43::43::43::43::43:

:38::38::38::38::38::38::38::38::38:
Ne yaptı elemanlar anlat ablana :15:
ya abla diyoruzki işler yogunlaştı artık saat 8 de burda olun yok kalkamam yok gelemem han gi iş yerinde Allah aşkına 10 da başlanır yaa bende sinirlenip ya yarından itibaren 8 de burda olursunuz yada gelmeyiin dedim ama duygu hanım dediler ben anlamam dedim cok sert konusutum
:50::50::50::50::50:
O zaman inşallah ama inşallah bu sene çok süper geçer :32::32:

inş canım bnimm yyaaa artık bir rahat nefes almak istiyorum gercekten :30::30::30:

aynn ne yapti elemanlar

ya birde utanmazlar ne diyor biliyormusun abla biz 10 da gelek 5 de gidek oldu canımm labali konustular bende bir bagardım hemen toparladılar kovaladım yarın işi bırakcaklarsa yarından itibaren söleyin de eleman getirelim dedim

Back
X