• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Son düzenleme:
hıııııım o zaman iş değişir canıııım BİZİ KİMSE AYIRAMAZ YOLUMUZA KİMSE TAŞ KOYAMAZ :kkk::kkk::kkk::1::1::1::1::1:

kocam sizi kıskanmaya başladı hanımlar girmicekmişim bu siteye artık benim profilimden girecekmiş bak bak bak tipe bakk yazacakmısım hepinize gıcık gıcık lafla kocamdan sabotaja ugrarsam önceden haberini olsun :1::1:

kocam sizi kıskanmaya başladı hanımlar girmicekmişim bu siteye artık benim profilimden girecekmiş bak bak bak tipe bakk yazacakmısım hepinize gıcık gıcık lafla kocamdan sabotaja ugrarsam önceden haberini olsun :1::1:

AAAAA çok ayıpppppp ölede kocişine ben senin zevklerine karışıyomuyum ki deeeee:52::51:

hoş geldin dolmacım ama ben diyetteyim yaaaaaaa bak canım istedi şimdi :1::1::56::1:

çok mersiii hoşbulduk :8::8:
Benimde bu topiktekilere garezim varmış gibi her girdiğimde millettin karnı acıkıyor ama haklısınız bende inan kendi adımı gördükçe acıkıyorum :27::27:

çok mersiii hoşbulduk :8::8:
Benimde bu topiktekilere garezim varmış gibi her girdiğimde millettin karnı acıkıyor ama haklısınız bende inan kendi adımı gördükçe acıkıyorum :27::27:

dolmayıda severim sarmayıda :56::1::1:

:ssz::ssz::ssz: o ilgi manyagıdır hep ister onu sevim öpim koklim ama koklamak için burnumuda dinlendirmem gerek dimi ama :23::23:

ERKEKLERRRRR zaten ilgi konusunda bazen bizi geçiyorlar yaaaa arada şımartmak lazım onları :46:

Back
X