Halledilir inşallah bir şekilde - sana mesaj gönderiyorumyorgunlugun hepsi bir ve kuzum ama bazen ev işleri gözümde büyümüyor değil yani![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Halledilir inşallah bir şekilde - sana mesaj gönderiyorumyorgunlugun hepsi bir ve kuzum ama bazen ev işleri gözümde büyümüyor değil yani![]()
Halledilir inşallah bir şekilde - sana mesaj gönderiyorum
Yok kız neden başım şişsin? Severim dinlemeyi...bi bak bakayım ben cok könuştum diye başın şişmişmi![]()
Yok kız neden başım şişsin? Severim dinlemeyi...![]()
sen kapattın ablacım arkadan 3 adres aldım cok şans getrdin bana![]()
taklım ne iş yapıyosunuz siz :26:
kız daha bismillihh slm yokmu direk ne iş yapıyorsunuz halı yıkamacıyız kuzum biz![]()
haha SELAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
![]()
slmmmmm yaptın mı kuzucum ev işlerini bakim![]()
büyük bir kısmını canım bende yük vardı bozamamıştım onu ordaki yorganları hurçladım gelinliğimi falan tekrar kılıfladım evleri derle topla süpür canım çıktı daha çook işim var ama bi mola vereyim yemek yiyeyim dedim![]()
bende sabahtan aksama kadar çalışıcam eve gidicem gece 1 e kadar iş yapmayı planlıyorum gercekten her tarafı süpürücem yarın sabahtan kalkar eve birde makine tutarım tamamdır![]()
gerçekten hem dükkanda durup hem evişi yapmak çok zor bizim bi tanıdıkda öle kız valla stresten kaç paket sigara içiyo![]()
bende sigara içiyorum stresten yeminle bak kaç gündür strese girmiyorum azalttık sinirlendikce elimi ona uzatıyorum ama aslında hiç istemiyorum şu stresli zamanlarımız gecsinde hele bir
aslında içince bi cacık olduğu yok ama işte
aynen öle hiç bir şey olmuyorr yaa sen içmiyomusun canım![]()
az önce içtim bi tane :) eşim farklı paket almış ağır geldi fena oldum canım ben arada yada günde bi tane falan içiyorum ama içmicem bidaha paket bitince![]()
selam kızlar![]()
kimler var nasılsınız![]()
yalana bak yalanaa içmicekmiş eşimdel bende içiyoruz yaa ama valla ne yalan sölim gönlüm içmeye aslında el vermiyor![]()
yok kız valla ben çok içmiyom zaten arada bırak sende en kısa zamanda bak bebiş düşünüyorsun