• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
selam olsun kızlar bende sadece içiciyim satmıyorum :27:

hoş geldinnnn efulicim he yaa o gün kocam camel cı baya bir düşmüş ya fiyatları bulamıyormus 6 paket brden almıs bulmusken ev e sigara paketleri kaynıyor :1::1:

hoş geldinnnn efulicim he yaa o gün kocam camel cı baya bir düşmüş ya fiyatları bulamıyormus 6 paket brden almıs bulmusken ev e sigara paketleri kaynıyor :1::1:

oo çok ağır bizde sadece ben içiyorum eşim bırakdı bende toplu alırım genelde bende akşama kadar içmiyorum kızımı yatırdıktan sonra başlıyorum nasıl bir kafaysa

oo çok ağır bizde sadece ben içiyorum eşim bırakdı bende toplu alırım genelde bende akşama kadar içmiyorum kızımı yatırdıktan sonra başlıyorum nasıl bir kafaysa

eee içme daha ozamann ay bi tuhafız biz madem az içiyosak niye içiyozki bıraksak ya :27::27::27::27::27:

hoş geldin dadlummm
benim fırtına dolu günlerimden sonra bakk sakin
sakin sayfalara geldin :1::1::1:
eyiz şükürler olsunn sen nassın :1::1::1:

hamdolsun kuzu iyiyim sende ne var ne yok .. :29::29:
cok sakin sıkıldım .. yemek,camasır,ütü aksam oldu yawww :32:

ayy işte camel almış benimkide bıraktı alırsak bi paket alıp beraber içiyoz anam hiç güzel değil ya çok ağır :35::35:

hamdolsun kuzu iyiyim sende ne var ne yok .. :29::29:
cok sakin sıkıldım .. yemek,camasır,ütü aksam oldu yawww :32:

sen gene yapmıssın beni o işlerr akşamleğin bekliyor sölicem kocaya bugün yemekleri dışardan sölesin :30::30:

şuandada bahçedeyim kızım arada geliyor klavyenin köşesine basıp kaçıyo delirtti beni geliyor klavyenin üstüne bardağını koyup kaçıyo dürtüyo çocuk düşünürken iki kere düşün :37:

yerim ben senin minnağınıı :54::16:

ben gene temizliğe döner bye bye:3:

İyi akşamlar kızlar..

Moralim çok bozuk yine..
Mektup gibi mesajı yazdım kocam olacak uyuza yine de rahatlayamadım..
Kv,kp, elti, kayın, görümce gibi varlıkların olmadığı bir hayat istiyorum.
Kocanın böylesi de lazım değil.
Uzun zamandır sormadığım soruyu soruyorum kendime tekrar..
Nerden evlendim?:ssz:

şuandada bahçedeyim kızım arada geliyor klavyenin köşesine basıp kaçıyo delirtti beni geliyor klavyenin üstüne bardağını koyup kaçıyo dürtüyo çocuk düşünürken iki kere düşün :37:

:52::52::52::52::52: yaramaza bak heleeeee yerim ben onu bııdık hele kız cocukları ayrı bir seviyorum yaa kız olsun tastan olsun

ben gene temizliğe döner bye bye:3:
kolay gele işin bittikten sonra bizede gel beraber yapak :27::27::27:
İyi akşamlar kızlar..

Moralim çok bozuk yine..
Mektup gibi mesajı yazdım kocam olacak uyuza yine de rahatlayamadım..
Kv,kp, elti, kayın, görümce gibi varlıkların olmadığı bir hayat istiyorum.
Kocanın böylesi de lazım değil.
Uzun zamandır sormadığım soruyu soruyorum kendime tekrar..
Nerden evlendim?:ssz:

kız ne oldu gene hele dur nefes alda anlat acele etmeden isyanı bırak bir

Back
X