- Emoji Skoru
- 2.473
- Puanlar
- 448
Senin eşin elindne geleni yapmış bence - keşke her erkek bu kadar özverili olsa...
Bir de bence annelikteki rolü biraz kendimiz de belirliyoruz yani evet sen annesin ve bebeğini emzirmek zorundasın ama gözlemlediğim şu ki kadınlar anne olunca eşine karşı da anne rolunu üstleniyor halbuki kadın olmak başka anne olmak başka... Yani ben henüz ne evliyim ne de doğum yaptım ama uzmanlar da bu konuda kadınları uyarıyor (ben ileride bu ayrımı bilebilir miyim emin değilim zira şimdi bile kendimden küçüklere bazen büyüklere bile hemen koruyucu kollayıcı anne rolüne giriyorum)
Krizantem de dediklerimi yazmışmış zaten:26:
benim de dileğim doğum yaptığımda ayık olup bebeğimin kucağıma almaktır sanırım epidural doğumda bu mümkün - ama dr.lar izin verir mi orası meçhul bana normal doğum yasak da...
ben de kiradayım ve tek başına yaşayıp da 500 lira kira vermek inan ki içime oturuyor 1+1 ya da 2+1 ev bulup krediye gireyim en azından sonunda elimde tapu olur diyorum ama tek başına bodoslama dalamıyorum ailemle bu konuda istişare etmem lazım - hayır demezler de malum büyükler daha deneyimli bir evin nesine bakılmalı daha iyi bilirler belki onlar yanıma geldiğinde ev kredisine girebilirim babacığım benim akıl hocamdır o olmazsa olmazcidden birkaç ay içinde çok istiyorum bunu - hep araba alma hayalim vardı ama o kadar kira vermektense ev alma fikri daha ağır basıyor - araba nasılsa alınır diyorum
İnşallah Rabbim size de önce borçlarınızı ödemeyi, sonra da kendi evinizi almayı nasip eder
ne dersi çalışıyorsun canım?
amin amin inşallah Allah'ım gönlüne göre versin herşeyi
Oy maşallah kızımızabenim kız bebeklerine karşı bir zaafım vardır hep kızım olsun isterim ama tabii takdir Rabbimin kız oğlan hangini uygun gördüyse , hayırlı olsun da gerisi mühim değil
kilo vermeyi kendin için istemelisin, eşinin fikri ikinci plan olmalı çünkü bahanen eşin olursa zoraki verirsin ama sen kendin için istersen daha azimli olursun ve kendine daha özenle bakarsınben de uğraşıyorum ama yıllardır artık bıkmışım - bugün yine yeni bir başlangıç yaptım bir kaç ay dişimi sıksam hallolacak da işte artık bıkkınlıktan mı nedir bir zaman sonra pes ediyorum
hislerime tercüman olmuşsun aynı benim kafadansınbu arada aramıza hoşgeldin
1 ayda 8 kgmaşallah da biraz fazla yani 100kg üstünde değilsen bir ayda 5-6 kg.dan fazlası sağlık açısından doğru değil ama yine de bravo
ben ilk kilo almaya başladığımda ki ergenliğin başları diyelim, o zaman bacaklarım bir çatladı pir çatladı şimdi umursamıyorum amacım sadece sıkılaşmak o zaman çatlaklar gitmese de daha az belli oluyor
aslında günü dengelediğinde sorun olmaz mesela diyetisyen listelerinde de sabah 300 öğle 350 akşam 400 kcal alma hakkın vardır aralarla birlikte 1500 kcal.i buluyor
Beni de sezgilerim hiç yanıltmaz bir insan hakkında ne hissettiysem odur, bazen keşke yanılsam derim ama yok yani iç ses her zaman doğruyu söyler - sen de hoşgeldinben direkt konuya daldım kusura bakma:26:
evet canım ya kilo vermeyi ilk baş kendim istiyorum zaten sonra kocam için
kirada oturmak benimde çok zoruma gidiyor inan her ay ben yemedim sen ye al kendi evim olsa biraz kötü olsa belki içim sızlamaz ama kirada oturup birde anlayıssız ev sahibesine geldin mi tmm bittik biz o yüzden evden cıktık depozitomuzu vermediler adile