• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
sen kalkıp aklın sıra lafı sokarsan yok facen var mı yok namehrammı diye bende kakatüsün alasıyla gelirim :52::52::52::27::27::27:

:1::1::1::1:ama ben bile isteye laf soktum sokmadım ki yaaaaaaaaaaa :51::51::51:
kaktusmusss hıhh görcen sen kızım :6::6::6:

yüzüme yüzüme balonu patlatma patlatma diyorum sana :52::52:
yürü git sen git ütünü yap örgünü ör :27::27:

aboooo bu lafınn beni cok yaraladı gidiyorum bütün aşklar yüregimde
gidiyorummm ütülediğin 6 dikiş pantalon üzerimdeeee :1::1:
hhoşçakal sevdiceğim
hoşcakall :1::1::1:

aboooo bu lafınn beni cok yaraladı gidiyorum bütün aşklar yüregimde
gidiyorummm ütülediğin 6 dikiş pantalon üzerimdeeee :1::1:
hhoşçakal sevdiceğim
hoşcakall :1::1::1:

gitme gitme dur ne olursun :52::52:
gitme kal yalan söyledim aramızda bi kek bağı var :52::52:
öyle de bi şarkı vardı sanki :52::52:

ooooooo hiç kıyamam olur canım benim hemide tosuncuk gibi gelip sıkarız bol bol :55::55:

ben cocumu sıktırmammm banane saklıcam sizden siz gidince sıktırcam bak bir kaktüs ablan var amanin booo ondan kaç dicem sıkmıyo kopartıyo dicem göstermicem işteee görürsün kızım sen :60::60::60::60: hem tosun oldu nerden cıktı belki sultan olucak :emir_bebek::emir_bebek:

ben cocumu sıktırmammm banane saklıcam sizden siz gidince sıktırcam bak bir kaktüs ablan var amanin booo ondan kaç dicem sıkmıyo kopartıyo dicem göstermicem işteee görürsün kızım sen :60::60::60::60: hem tosun oldu nerden cıktı belki sultan olucak :emir_bebek::emir_bebek:

habersiz aniden dalarım pencereden :27::27::27:
yinede sıkarım o boğum boğum kollarını o gıdıklarını offf bebek sevdası kıpraştı içimde :52::52::52:

habersiz aniden dalarım pencereden :27::27::27:
yinede sıkarım o boğum boğum kollarını o gıdıklarını offf bebek sevdası kıpraştı içimde :52::52::52:

kışı beklicen yavruu kışın calısmalara başlıcam Allah gönlüme göre versin kuzum yaa bir kız bebemm olsunn minik minik etek giydirim tokalar takım ona süslenelim gezelimmm ayhhh içim bir tuhaf oldu gene :43::43:

kışı beklicen yavruu kışın calısmalara başlıcam Allah gönlüme göre versin kuzum yaa bir kız bebemm olsunn minik minik etek giydirim tokalar takım ona süslenelim gezelimmm ayhhh içim bir tuhaf oldu gene :43::43:

kışa az kaldı ne kaldıki sanki yaz çok az sürüyo cüce mevsim :52::52:
hayırlısıyla allah seninde gönlüne göre versin hayırla sağlıkla olsun size uğur getirsin :16:

kışa az kaldı ne kaldıki sanki yaz çok az sürüyo cüce mevsim :52::52:
hayırlısıyla allah seninde gönlüne göre versin hayırla sağlıkla olsun size uğur getirsin :16:
amin Ankaraya düğününe geldiğimde bebeğimle gelmek istiyorum canım :1::1:

amin Ankaraya düğününe geldiğimde bebeğimle gelmek istiyorum canım :1::1:

aman ne olursun bide onu beklemyim :52::52:
kışın düşünüyoruz dedin üstüne 9 ay ekle anaaam :52::52:
hayatım beklemekle geçti harbiden çocuğum olursa bekle adını koyacam çünkü bekle kelimesiyle o kadar bütünleştimki bak gör kopamıyorum :52::52:
dileğini hemen geri al hemen hamileyken düğününe geliyim de :27:
ısmarlama dilekte bulunduruyoruz zorla hemde :27::27:

aman ne olursun bide onu beklemyim :52::52:
kışın düşünüyoruz dedin üstüne 9 ay ekle anaaam :52::52:
hayatım beklemekle geçti harbiden çocuğum olursa bekle adını koyacam çünkü bekle kelimesiyle o kadar bütünleştimki bak gör kopamıyorum :52::52:
dileğini hemen geri al hemen hamileyken düğününe geliyim de :27:
ısmarlama dilekte bulunduruyoruz zorla hemde :27::27:

tamam da hamileyken gelsem halay nasıl cekicem kızım yaaa hamileyken gelim tamam pus pus oturayım :1::1::1:

Back
X