- Emoji Skoru
- 2.473
- Puanlar
- 448
2 gün önce kocamın ankaradan amcası geldi eve içkili evde sigara içip durdu miğdemi kaldırdı burda daha önceden yazmıstım ama dolmam senin için bir daha özet geciyorum neyse bu adam evde iki kere kaldı kocamı yoldan cevirip içki içirmeye falan calıstı patavatsızın biri oturma odamın içine etti hiç sevmiyorum böle insanları hiç 2 gün gece 2 yattılar kocamı bırakmadı ki uyusun tavla oynayak diye adamı 3 yatırmıs adam sabah işe gelmedi bile sinir oldum 2 gnün sabahı yani dün sabah baktık kalkmıs gitmiş evde yok
aradık tel kapalı gün içinde ne yalan sölim hiç umursamadım ama gece saat 10 kadar haber almayınca aradıkta aradık gene kapalı adamın tel yav bu adam nereye gider oglunu aradım Ankara daki oğluda bıkmıs usanmıs artık tamam siz yatın ben bakarım diye bir adamla içmiş bankta sızmıs

aradık tel kapalı gün içinde ne yalan sölim hiç umursamadım ama gece saat 10 kadar haber almayınca aradıkta aradık gene kapalı adamın tel yav bu adam nereye gider oglunu aradım Ankara daki oğluda bıkmıs usanmıs artık tamam siz yatın ben bakarım diye bir adamla içmiş bankta sızmıs