- Emoji Skoru
- 2.473
- Puanlar
- 448
kaç senelik evlisiniz canım benim eşin bosanmaya nasıl tepki verdigunaydın arkadaşım bu sebeple boşanıyorum evlliğim altüst oldu 27 aylık bır oglum var
yok dün eşime sinirlendim biraz ya.benm kapı üzerinde havlularım vardı işlemeli duruodu kv onlara takmış çıkar artık die dinlemiodum konsolum üstü fotoğraf falan var biraz boşlat çok dolu falan diodu dinlemiodu eşime sölemiş birlikte yapın falan die karışmayın dedim dünde bahçede kahvaltı yaptık eve gittik eve giderken tansiyonum düştü kötü oldum eve zor attım kendimi yattım biraz oda kendi kendine sinirlendi anlayış göstermedi bana numara yaptığımı düşündü kendi başına salonu temizledi duşakabini temizledi falan ama ben nalyış göstermesini beklerdim o halimde normalde çok üstüme düşer en ufak bişeyde ilgilenir bana bişi yaptırmazdıannesi karışıo bu aralar şunu şöle yapın bunu böle yapın bilmiorum neler oluyor
hemen hemen hemennn önlem al canım
karsına cek güzelce konus bu ev kimin biz ne dersek bu evde o olur de ne senin ailen ne benim ailem ben ama onlar iyilik için sölüyorlar derse iyilik için söylenen bir kere sölenir istemiyorsa geri cekilir bu kadar üst üste ypılmaz sen bana bişey demeden numara yaptıgımı sandın ama ben gercekten hastalandım de eger böle şimdiden olacaksa cocuk dogduktan sonra bu baskılara gelemem ben de konus ama sert değil yumusakta değil kendine gel benim annemde olsa babamda olsa sizinkiler de dahil bu eve karısamaz de canım baştan konus yoksa bu işin sonu iyi değil :26:
Son düzenleme: