• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
fikir benden çıktı öyle üstüne yatmak olmaz nevreste hanımmmm :52::52:
yemezsem yapılanlardan şuralarda çok fena olurum bak :14::27:

Tamam fikir senden çıkmış olabilir:59:Ama yarışmaya daveti ben yaptım sende cevap verdin sütlü tatlılara mutlaka bekliyorum:56::9:

tamam fikir senden çıkmış olabilir:59:ama yarışmaya daveti ben yaptım sende cevap verdin sütlü tatlılara mutlaka bekliyorum:56::9:

çok teşekkürler nevrestecim bi bakıyım kimler katılıyor özellikle hangi sütlü tatlılar katılıyor orası daha önemli :27::27:
Kolay gelsin canım görüşmek üzer :3::3::38:

çok teşekkürler nevrestecim bi bakıyım kimler katılıyor özellikle hangi sütlü tatlılar katılıyor orası daha önemli :27::27:
Kolay gelsin canım görüşmek üzer :3::3::38:

Tamam canım:29:Yarışmaya katılmasan bile bekliyorum:3:
Teşekkür ederim:54:

Selam kızlar :3:
Yaa dün akşam okuyamadım pc dondu hatta denize ev hakkında epey yazmıştım pc takılınca kapatmak zorunda kaldım :(((
Dolma gelmiş hoşgelmiş, yeni arkadaşlar da katılmışlar ne mutlu...
Kızlar fırsat buldukça girer yazarım okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı ama buradaki bilgisayar iyice mahvolmuş yavaşlıkta rekor kırıyor - o yüzden detaylı alıntıları eve gidince yaparım artık
hepiniz çooook seviliyorsunuz :16: Hoşçakalın :3:

selam kızlar :3:
Yaa dün akşam okuyamadım pc dondu hatta denize ev hakkında epey yazmıştım pc takılınca kapatmak zorunda kaldım :(((
dolma gelmiş hoşgelmiş, yeni arkadaşlar da katılmışlar ne mutlu...
Kızlar fırsat buldukça girer yazarım okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı ama buradaki bilgisayar iyice mahvolmuş yavaşlıkta rekor kırıyor - o yüzden detaylı alıntıları eve gidince yaparım artık

teşekkürler lilly hoşbulduk sende hoşgeldin ama aa hemen gidiyomusun :10:

:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz: $1400079883913.webp

kuzuma günaydınlarrr :1::1::1:

bende size yetişemiyorum valla Allah tan sabahları yazmıyosunuzda cok tek tek yanıtlayabiliyorum hepinize tek tek günaydın diyebiliyorum canım benim ne oldu düğün işi

benide bekle :23::23:

asıl seninle tanısmak benim için bir gurur dur canım benimm okadar tatlı sohbetin vardıki inan bende doyamadım canım
her zaman kapım sana acıktır senin gibi biriyle tatlı biriyle hep dertleşip sohbehbet beni cok ama cok mutlu etti inan

ben dün cok calıstıgımdan fazla giremedimm canım :ssz::ssz:

hoş geldin kuzum aramıza
hep derim kavgasız evlilik meyvesiz pastaya benzer:1::1:

her zaman mutlu ol canım benim Allah huzurunu bozmasın :1::1:

amin cnm hepimiz mutlu olak :)

yaa o kadar yazdım pc dondu gitti herşey:47: kızlar o yuzden kusuruma bakmayın alıntı yapmak şu an için akıl karı değil...

Denizcim uzun bir aradan sonra gelmiş olmana sevindim
Krizantem ev sorunundan bahsetmiş bilmiyorum ne oldu son durum ne okumadım ama acizane ben de kendimce bir yorumda bulunmak isterim
Şimdi akrabalarla değil aynı apartmanda aynı şehirde bile olmayı sevmeyen bir insanım ama ben evli değilim ve "kız başına" birşey yapamayacağım düşünüldüğü için hayatıma müdahale ailemin müdahalesinden bile on kat fazla - tüm bu nedenlerden dolayı kimsenin olmadığı bir ilde kafama göre yaşıyorum
Ama kendimi senin yerine koyup empati yapmaya çalışıyorum - evli olsam, eşim yeterince sorumluluk almasa, ev sözleşmem bitse ve ev sahibim çık dese, böyle bir sıkışıklık anında da amcam gel kızım burada otur kira ödeme sadece elektrik suyunu ödersin dese kabul ederdim. Belki dedikoducudur, belki kötü huyları vardır amenna ama beni düşünüp böyle bir teklifle gelmiş adam en nihayetinde baba yarımdır amcamdır, Allah razı olsun derim. Şu an bekarım diye karışanım çok ama evli olsam sınırımı daha net çizip siz karışamazsınız diyebilirim. Ev veriyor olmaları senin aile hayatına, mahrem alanına müdahale hakkı vermez. Düşün taşın en kötü ihtimalle yeni kiralık bir ev bulana kadar idareten taşının baktın yapamayacaksın ev bulur çıkarsın amcana da uygun bir dille izah eder, çıkarsın:34:
selam canım
kaç yaşındasın bilmiyorum ama yorumların gayet mantıklı ve olgunca
bende kararımı bu yönde verdim ;)

günaydınn Kızlarrr

Benimki de önceleri o kadar değildi ama şimdilerde çok ana kuzusu olduu ki sormayınn

hoşbulduk canım elinle koymuş gibi buldun beni valla :52::52:
hep yanında dolanıyorumda canım hemen şap diye bluyorsunn kacsammm bulamıcaksın ki benii :1::1::1:
Sorunda orda yaa simdiden deqisti evlenince dusunmek bile istemiyorummm :-X
korkma canım erkeklerin biraz değişmeleri genetiktirr normalde sana burda yorumlayan sohbet edenler cok bulunur ama suanda her kezin bir işi var o yüzden cok sık sık aralıklarla giremiyoruz şu an

tatlıları becerebileydimmm hemen katılırdımm
ama bule şeylerde beceriksizim ben :17::17:
hoş geldin ablamm
Selam kızlar :3:
Dolma gelmiş hoşgelmiş, yeni arkadaşlar da katılmışlar ne mutlu...
ayyy anammm yesinler nasılda bir caba bize yetişmek için kız ben seni yerim yerrr :54::54::54:
kimm süperrr kiii burda hani yaaa kız :25::25::25::25:
kızlar yarın görüşürüz hastanedeydim tüm gün.:54:hepinizi
hayırdır canım ne hastanesi neden gidiyosun
amin cnm hepimiz mutlu olak :)
hee yaa aminnn :17::17:
hele birde bebişlerimiz olsa
İyi akşamlar bayanlar...
Kimler var?:ssz:
bu aralar kimse yok kuzum herkez bir iş güz telaşında ne oldu senin kocayla aran düzelttinizmi en son cok kızgndın
selam canım
kaç yaşındasın bilmiyorum ama yorumların gayet mantıklı ve olgunca
bende kararımı bu yönde verdim ;)
kız ben okadar yorum yaptım bana hiç olgunsun demedin denizz
küstüm oynamıyom arkadaşş :19::19:
ne yönde karar aldın canım tasınacakmısınız :ssz::ssz:
günaydınn Kızlarrr

Benimki de önceleri o kadar değildi ama şimdilerde çok ana kuzusu olduu ki sormayınn
mesela encok ne konuda annesine düşkün canım
Tünaydin hanımlar......

ßůšr@

tünaydınn kuzummmm nassın bakem :ssz::1:

tünaydınn kuzummmm nassın bakem :ssz::1:[/QUOTE]

Aynen devam valla bebek bak evde pinekle...
Kendimi çok sefil hissediyorum bi çalışma hayatına atilsaydim...

ßůšr@

Back
X