Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa nevreste seni görmek ne hoş
sütlü tatlılar mı ahhh bayılırım bu sefer jüride koyun nevreste noooolllluuurrrr tatmak istiyorum ben![]()
Merhaba canım
Tamam sen sütlü tatlıyı yap ben jüri olurum![]()
fikir benden çıktı öyle üstüne yatmak olmaz nevreste hanımmmm
yemezsem yapılanlardan şuralarda çok fena olurum bak![]()
tamam fikir senden çıkmış olabilirama yarışmaya daveti ben yaptım sende cevap verdin sütlü tatlılara mutlaka bekliyorum
![]()
çok teşekkürler nevrestecim bi bakıyım kimler katılıyor özellikle hangi sütlü tatlılar katılıyor orası daha önemli
Kolay gelsin canım görüşmek üzer![]()
selam kızlar
Yaa dün akşam okuyamadım pc dondu hatta denize ev hakkında epey yazmıştım pc takılınca kapatmak zorunda kaldım((
dolma gelmiş hoşgelmiş, yeni arkadaşlar da katılmışlar ne mutlu...
Kızlar fırsat buldukça girer yazarım okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı ama buradaki bilgisayar iyice mahvolmuş yavaşlıkta rekor kırıyor - o yüzden detaylı alıntıları eve gidince yaparım artık
hepiniz çooook seviliyorsunuzHoşçakalın
![]()
kuzuma günaydınlarrr
bende size yetişemiyorum valla Allah tan sabahları yazmıyosunuzda cok tek tek yanıtlayabiliyorum hepinize tek tek günaydın diyebiliyorum canım benim ne oldu düğün işi
benide bekle
asıl seninle tanısmak benim için bir gurur dur canım benimm okadar tatlı sohbetin vardıki inan bende doyamadım canım
her zaman kapım sana acıktır senin gibi biriyle tatlı biriyle hep dertleşip sohbehbet beni cok ama cok mutlu etti inan
ben dün cok calıstıgımdan fazla giremedimm canım
hoş geldin kuzum aramıza
hep derim kavgasız evlilik meyvesiz pastaya benzer
her zaman mutlu ol canım benim Allah huzurunu bozmasın![]()
selam canımyaa o kadar yazdım pc dondu gitti herşeykızlar o yuzden kusuruma bakmayın alıntı yapmak şu an için akıl karı değil...
Denizcim uzun bir aradan sonra gelmiş olmana sevindim
Krizantem ev sorunundan bahsetmiş bilmiyorum ne oldu son durum ne okumadım ama acizane ben de kendimce bir yorumda bulunmak isterim
Şimdi akrabalarla değil aynı apartmanda aynı şehirde bile olmayı sevmeyen bir insanım ama ben evli değilim ve "kız başına" birşey yapamayacağım düşünüldüğü için hayatıma müdahale ailemin müdahalesinden bile on kat fazla - tüm bu nedenlerden dolayı kimsenin olmadığı bir ilde kafama göre yaşıyorum
Ama kendimi senin yerine koyup empati yapmaya çalışıyorum - evli olsam, eşim yeterince sorumluluk almasa, ev sözleşmem bitse ve ev sahibim çık dese, böyle bir sıkışıklık anında da amcam gel kızım burada otur kira ödeme sadece elektrik suyunu ödersin dese kabul ederdim. Belki dedikoducudur, belki kötü huyları vardır amenna ama beni düşünüp böyle bir teklifle gelmiş adam en nihayetinde baba yarımdır amcamdır, Allah razı olsun derim. Şu an bekarım diye karışanım çok ama evli olsam sınırımı daha net çizip siz karışamazsınız diyebilirim. Ev veriyor olmaları senin aile hayatına, mahrem alanına müdahale hakkı vermez. Düşün taşın en kötü ihtimalle yeni kiralık bir ev bulana kadar idareten taşının baktın yapamayacaksın ev bulur çıkarsın amcana da uygun bir dille izah eder, çıkarsın![]()
hep yanında dolanıyorumda canım hemen şap diye bluyorsunn kacsammm bulamıcaksın ki beniihoşbulduk canım elinle koymuş gibi buldun beni valla![]()
korkma canım erkeklerin biraz değişmeleri genetiktirr normalde sana burda yorumlayan sohbet edenler cok bulunur ama suanda her kezin bir işi var o yüzden cok sık sık aralıklarla giremiyoruz şu anSorunda orda yaa simdiden deqisti evlenince dusunmek bile istemiyorummm :-X
tatlıları becerebileydimmm hemen katılırdımm
ayyy anammm yesinler nasılda bir caba bize yetişmek için kız ben seni yerim yerrrSelam kızlar
Yaa dün akşam okuyamadım pc dondu hatta denize ev hakkında epey yazmıştım pc takılınca kapatmak zorunda kaldım((
Dolma gelmiş hoşgelmiş, yeni arkadaşlar da katılmışlar ne mutlu...
Kızlar fırsat buldukça girer yazarım okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı ama buradaki bilgisayar iyice mahvolmuş yavaşlıkta rekor kırıyor - o yüzden detaylı alıntıları eve gidince yaparım artık
hepiniz çooook seviliyorsunuzHoşçakalın
![]()
kimm süperrr kiii burda hani yaaa kızsiz süpersiniz![]()
hayırdır canım ne hastanesi neden gidiyosunkızlar yarın görüşürüz hastanedeydim tüm gün.hepinizi
hee yaa aminnnamin cnm hepimiz mutlu olak :)
bu aralar kimse yok kuzum herkez bir iş güz telaşında ne oldu senin kocayla aran düzelttinizmi en son cok kızgndınİyi akşamlar bayanlar...
Kimler var?![]()
kız ben okadar yorum yaptım bana hiç olgunsun demedin denizzselam canım
kaç yaşındasın bilmiyorum ama yorumların gayet mantıklı ve olgunca
bende kararımı bu yönde verdim![]()
mesela encok ne konuda annesine düşkün canımgünaydınn Kızlarrr
Benimki de önceleri o kadar değildi ama şimdilerde çok ana kuzusu olduu ki sormayınn
Tünaydin hanımlar......
ßůr@