• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Ahh ahh dha evlenmeden bu skintilari cekiym bn esim olcak insanla 6 yildr knsym ve bu persembe nikahimiz var. Onunda bazi huylarini yeni yeni oqreniym .s yne ii hos da ahh su ailesyle akrabalari olmasa nlrdu yada hc biseyimze karismasalar:-( off ulan off

burası bizim senlen aksamları gizli buluşma yerimiz öle düşününce cok heyecanlı oluyor bazen kocam burda yazdıklarımı merak ediyor ama burası öle olduki benim mahremim gibi kocamdan bile sakladıgım yer :ssz::ssz:

dün nerdeydiniz bakalım çok sıkıldım:20::20:

Hayırlı akşamlar kızlar :3:
Bakıyorum da maşallah :nazar: 3 günde 55 sayfa yazışmışsınız
Ben annemlerin yanına geldim dün akşam - pc anca bakabiliyorum maalesef alıntılama yapamıyorum çünkü çok yavaş bir pc ve kkyı açıp konu okuyabildiğime şükrediyorum okudukça yorumlama yapacağım ancak bu şekilde olur sanki...
Kaç gündür pc olmadığından kkdan uzak kaldım valla burası benim günlüğüm gibi olmuş girmesem özlüyorum :1:

Krizantem - canım seninle tanışmış olmak benim için çok güzel ve hoş bir deneyimdi. Kızlar ikimiz de o kadar konuşkanız ki 24 saat konuşsak ne konu biter ne uykumuz gelr. :7:Çok çok güzel bir sohbetti doyamadım valla- herşey için çok teşekkür ederim Allah razı olsun :16:

Eses - hoşgeldin :3: sen Eskişehirlisin sanırım ama okuduğum kadarıyla Alanya'da mı oturuyorsun yaa ben epey sayfa okudum aklımda yanlış kalmadı inşallah:44:

Ayshe - sen de Bursa'daymışsın inşallah yolum düşerse gelirim yanına:34: ben Bursayı çok merak ediyorum bir ara sırf gezmek için plan yapmam lazım sanırım

Ezgi - kocanı hamileyim diye iyi parmağında oynatıyormuşsun valla takdir ettim dediğin gibi sen onun bebeğini taşıyorsun sonuçta o da azcık naz çekiversin dimi:1:

selam kızlar nasılsınız ne var ne yok gelemedim kaç gündür
yaa o kadar yazdım pc dondu gitti herşey:47: kızlar o yuzden kusuruma bakmayın alıntı yapmak şu an için akıl karı değil...

Denizcim uzun bir aradan sonra gelmiş olmana sevindim
Krizantem ev sorunundan bahsetmiş bilmiyorum ne oldu son durum ne okumadım ama acizane ben de kendimce bir yorumda bulunmak isterim
Şimdi akrabalarla değil aynı apartmanda aynı şehirde bile olmayı sevmeyen bir insanım ama ben evli değilim ve "kız başına" birşey yapamayacağım düşünüldüğü için hayatıma müdahale ailemin müdahalesinden bile on kat fazla - tüm bu nedenlerden dolayı kimsenin olmadığı bir ilde kafama göre yaşıyorum
Ama kendimi senin yerine koyup empati yapmaya çalışıyorum - evli olsam, eşim yeterince sorumluluk almasa, ev sözleşmem bitse ve ev sahibim çık dese, böyle bir sıkışıklık anında da amcam gel kızım burada otur kira ödeme sadece elektrik suyunu ödersin dese kabul ederdim. Belki dedikoducudur, belki kötü huyları vardır amenna ama beni düşünüp böyle bir teklifle gelmiş adam en nihayetinde baba yarımdır amcamdır, Allah razı olsun derim. Şu an bekarım diye karışanım çok ama evli olsam sınırımı daha net çizip siz karışamazsınız diyebilirim. Ev veriyor olmaları senin aile hayatına, mahrem alanına müdahale hakkı vermez. Düşün taşın en kötü ihtimalle yeni kiralık bir ev bulana kadar idareten taşının baktın yapamayacaksın ev bulur çıkarsın amcana da uygun bir dille izah eder, çıkarsın:34:

Ben annemlerin yanına geldim dün akşam - pc anca bakabiliyorum maalesef alıntılama yapamıyorum çünkü çok yavaş bir pc ve kkyı açıp konu okuyabildiğime şükrediyorum okudukça yorumlama yapacağım ancak bu şekilde olur sanki...
Kaç gündür pc olmadığından kkdan uzak kaldım valla burası benim günlüğüm gibi olmuş girmesem özlüyorum :1:

Krizantem - canım seninle tanışmış olmak benim için çok güzel ve hoş bir deneyimdi. Kızlar ikimiz de o kadar konuşkanız ki 24 saat konuşsak ne konu biter ne uykumuz gelr. :7:Çok çok güzel bir sohbetti doyamadım valla- herşey için çok teşekkür ederim Allah razı olsun :16:

Eses - hoşgeldin :3: sen Eskişehirlisin sanırım ama okuduğum kadarıyla Alanya'da mı oturuyorsun yaa ben epey sayfa okudum aklımda yanlış kalmadı inşallah:44:

Ayshe - sen de Bursa'daymışsın inşallah yolum düşerse gelirim yanına:34: ben Bursayı çok merak ediyorum bir ara sırf gezmek için plan yapmam lazım sanırım

Ezgi - kocanı hamileyim diye iyi parmağında oynatıyormuşsun valla takdir ettim dediğin gibi sen onun bebeğini taşıyorsun sonuçta o da azcık naz çekiversin dimi:1:

canım beklerimmm her zaman :16::16:

günaydınn hatunlarrrr
nasılsınız bakalımmm ben akşamları giremiorum sizde dedikodu alıp başını gidiyo
sabahda yetişemiom hepsini okumayaaa :50::50:

günaydınn hatunlarrrr

Günaydın canım...
Bi ben varım sanırım. ..
Akşam döktürmsler:sly:
Sn naptn ikna ettin mi kocani.¿

ßůšr@

Günaydın canım...
Bi ben varım sanırım. ..

ßůšr@

aynen akşam fena dedikodular
düğün konusunda hayır benim d.günüm dio başka bişi demio
benden çok senn düşünmen lazım dio hafta içi napalım işe gelioz belki pazar yapıcam ne bilion diorum
yok dio belki annemler sürpriz yapar dio.evlilik yıldönümümüzdü dün yemeğe gittik hava çok kçtüydü istediğimiz yere
gidemedik boğaz manzaralı bi yerde rezerve yaptırmış ama olmadı yarın gidelim dedim yok illa aynı gün olacakmış ertesi
gün olursa ne anlamı var falan deyip durdu işte..

aynen akşam fena dedikodular
düğün konusunda hayır benim d.günüm dio başka bişi demio
benden çok senn düşünmen lazım dio hafta içi napalım işe gelioz belki pazar yapıcam ne bilion diorum
yok dio belki annemler sürpriz yapar dio.evlilik yıldönümümüzdü dün yemeğe gittik hava çok kçtüydü istediğimiz yere
gidemedik boğaz manzaralı bi yerde rezerve yaptırmış ama olmadı yarın gidelim dedim yok illa aynı gün olacakmış ertesi
gün olursa ne anlamı var falan deyip durdu işte..

Dediğin gbi o ailesinden bekliyo sanırım...
Ya benm d çocukluk arkadaşımın kinasi aynı güne denk gelmişti bana git hayatım ben cocuk muyum ne d.gunu faln demişti çok hoşuma gitmişti güzel bi masa hazirlamistim yemek mumlar fln kapının girişinden itibaren ben de hazırlanmistim hem de kınaya hazır olmuştum :)
Hediyesini yatagn içine saklamistim kinada kalcm die güzel bi not bırakmıştım böölee kocmn sayfalar birbirine tutturulu.... çok sevinmisti beni bıraktı 2saat sonra aradım gel beni al ben seni özledim kalmicgm die...yani düşünüyorum da inat etse ben de inatlasirdim ama ikisini de yapabilcgni göster dicem de kv çok fena...

ßůšr@

Dediğin gbi o ailesinden bekliyo sanırım...
Ya benm d çocukluk arkadaşımın kinasi aynı güne denk gelmişti bana git hayatım ben cocuk muyum ne d.gunu faln demişti çok hoşuma gitmişti güzel bi masa hazirlamistim yemek mumlar fln kapının girişinden itibaren ben de hazırlanmistim hem de kınaya hazır olmuştum :)
Hediyesini yatagn içine saklamistim kinada kalcm die güzel bi not bırakmıştım böölee kocmn sayfalar birbirine tutturulu.... çok sevinmisti beni bıraktı 2saat sonra aradım gel beni al ben seni özledim kalmicgm die...yani düşünüyorum da inat etse ben de inatlasirdim ama ikisini de yapabilcgni göster dicem de kv çok fena...

ßůšr@

aynen katılıyorum dedim ki bir kere benm dediğime tmm desen
5 yıl daha senden bişi istemicem bazen o bana dio gidesim gelmio mesela
ama bana böle yapınca zoruma gidio inatlaşıorum uzak olmasa bende sürprizini
yapar öle giderdim ama işten çıkıcam eve gidip hazırlanıcam uzun sürüo işine mi
geldi d.günü ben anlamadım.annesi dermi bilmiorum günahını almım bi planınız varmı
die ona sormaz belki ama bana sorarmı kesin bişiler yapar bana da yapmıştı ilk senemde
oğlunun gözüne girecek ya..

aynen katılıyorum dedim ki bir kere benm dediğime tmm desen
5 yıl daha senden bişi istemicem bazen o bana dio gidesim gelmio mesela
ama bana böle yapınca zoruma gidio inatlaşıorum uzak olmasa bende sürprizini
yapar öle giderdim ama işten çıkıcam eve gidip hazırlanıcam uzun sürüo işine mi
geldi d.günü ben anlamadım.annesi dermi bilmiorum günahını almım bi planınız varmı
die ona sormaz belki ama bana sorarmı kesin bişiler yapar bana da yapmıştı ilk senemde
oğlunun gözüne girecek ya..

Benimki hiç bir şey yapmadan oğlunun gözüne giriyo kız d.gununde aramadi bile annesi olsun anacim benim nolcak sanki unutabilirsin ya normal ben de unutmuşum dio....unutkanlık ailecek var bunlarda... :sly:
O zaman düğüne zorla 1saatcik de oraya ugrayalim hayatım nolck ki desen... kuzeniyle mi aynı güne denk geliyodu...

ßůšr@

Benimki hiç bir şey yapmadan oğlunun gözüne giriyo kız d.gununde aramadi bile annesi olsun anacim benim nolcak sanki unutabilirsin ya normal ben de unutmuşum dio....unutkanlık ailecek var bunlarda... :sly:
O zaman düğüne zorla 1saatcik de oraya ugrayalim hayatım nolck ki desen... kuzeniyle mi aynı güne denk geliyodu...

ßůšr@

aynen canım düğüne gitme şansımız hiç yok biliyorum onun bişi demedim zten bende
üzüldüm d.gününe geldiği için kardeşimle falan geçircek dedim ben kınadayken ama
napımm geçen yılda kızkardeşinin vardı iş seyahtinde die gidememiştik aksiliğe bak
aman zaten çok istediğim şey olmuo napımm.

aynen canım düğüne gitme şansımız hiç yok biliyorum onun bişi demedim zten bende
üzüldüm d.gününe geldiği için kardeşimle falan geçircek dedim ben kınadayken ama
napımm geçen yılda kızkardeşinin vardı iş seyahtinde die gidememiştik aksiliğe bak
aman zaten çok istediğim şey olmuo napımm.

Ayy uzak olmasaymiş keşke yaa tabi ist.da ulaşım kolay mı...karşı da faln mi ki iki düğün arası çok mu uzak yani... en azından tebrik eder gelirdiniz yaa...

ßůšr@

Ayy uzak olmasaymiş keşke yaa tabi ist.da ulaşım kolay mı...karşı da faln mi ki iki düğün arası çok mu uzak yani... en azından tebrik eder gelirdiniz yaa...

ßůšr@

arkadaşım avrupa ben anadolu benm bütün ailem arkadaşlarım
herkes avrupada canım ben burda herşeyden mahrum kaldım :50:
kız kendi düğünü değil oğlunun sünneti kendi üğünü olsa kimse tutamaz
benii

akııllıı ol kaynananaaaaaa:1::1:

yokk çıksa çıksa ben cıkarım karsına yavremm

yok be karaktere ve kişiliğe göre değişiyor mutlu mesut olanlarda var aramızda

aranızda en küçüküz benim ozaman :17::17: hoş geldinn kuzum :ssz:

hımssssssss iyi miş bnde mutlu mesudm şuanlık :)

Günaydın canım...
Bi ben varım sanırım. ..

ßůšr@
kuzuma günaydınlarrr :1::1::1:
günaydınn hatunlarrrr
bende size yetişemiyorum valla Allah tan sabahları yazmıyosunuzda cok tek tek yanıtlayabiliyorum hepinize tek tek günaydın diyebiliyorum canım benim ne oldu düğün işi
canım beklerimmm her zaman :16::16:
benide bekle :23::23:

asıl seninle tanısmak benim için bir gurur dur canım benimm okadar tatlı sohbetin vardıki inan bende doyamadım canım
her zaman kapım sana acıktır senin gibi biriyle tatlı biriyle hep dertleşip sohbehbet beni cok ama cok mutlu etti inan
dün nerdeydiniz bakalım çok sıkıldım:20::20:
ben dün cok calıstıgımdan fazla giremedimm canım :ssz::ssz:
Ahh ahh dha evlenmeden bu skintilari cekiym bn esim olcak insanla 6 yildr knsym ve bu persembe nikahimiz var. Onunda bazi huylarini yeni yeni oqreniym .s yne ii hos da ahh su ailesyle akrabalari olmasa nlrdu yada hc biseyimze karismasalar:-( off ulan off
hoş geldin kuzum aramıza
hep derim kavgasız evlilik meyvesiz pastaya benzer:1::1:
hımssssssss iyi miş bnde mutlu mesudm şuanlık :)
her zaman mutlu ol canım benim Allah huzurunu bozmasın :1::1:

Eki Görüntüle 1141464

:1:BUYRUN TİLKİLER:1:
BAŞ TİLKİ =>:113:KRİZANTEM:113:

YAVRU TİLKİLER
:113:tulipa:113:

:113:deniz_1988:113:

:113:busraliaras:113:

:113:dorugunannesi:113:

:113:DoLmA:113:

:113:34ist:113:

:113:isyan123:113:

:113:lily86:113:

:113:ezgii2535:113:

:113:AYSHE9388:113:

:113:faat:113:

:113:Y_klbk:113:

:113:ecmel1987:113:

:113:balbocegi35:113:

:113:LiLyaNa_ :113:

:113: efuli_:113:

:113:eses07 :113:

Son düzenleme:
kuzuma günaydınlarrr :1::1::1:

bende size yetişemiyorum valla Allah tan sabahları yazmıyosunuzda cok tek tek yanıtlayabiliyorum hepinize tek tek günaydın diyebiliyorum canım benim ne oldu düğün işi

benide bekle :23::23:

asıl seninle tanısmak benim için bir gurur dur canım benimm okadar tatlı sohbetin vardıki inan bende doyamadım canım
her zaman kapım sana acıktır senin gibi biriyle tatlı biriyle hep dertleşip sohbehbet beni cok ama cok mutlu etti inan

ben dün cok calıstıgımdan fazla giremedimm canım :ssz::ssz:

hoş geldin kuzum aramıza
hep derim kavgasız evlilik meyvesiz pastaya benzer:1::1:

her zaman mutlu ol canım benim Allah huzurunu bozmasın :1::1:

nerelerdesiniz beya geçmi kaldın ne :1:
tutturdu benm d.günüm gideme düğüne falan die ne kınaa ne düğüne gidemiyoruz
yanii.

nerelerdesiniz beya geçmi kaldın ne :1:
tutturdu benm d.günüm gideme düğüne falan die ne kınaa ne düğüne gidemiyoruz
yanii.

senin kocada baya bir saçmalamıs yanii :19:
düğüne bir saat ugrayın daha sonra cıkın kutlamanızı yapın canımm
bunu düşünemiyormu

senin kocada baya bir saçmalamıs yanii :19:
düğüne bir saat ugrayın daha sonra cıkın kutlamanızı yapın canımm
bunu düşünemiyormu

işine gelio ya gitmemek işte bahanesi o uzak
bide ya gidip dönemeyiz dio bana dio benden önce
senn düşünmen lazım bende diorum hafta içi napım
beraber eve gidioz pazar yapıcam belki ne bilion gününde
olmayınca ne anladım dio anası yapar sürpriz ona..

Back
X