• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
canım dün babamın senesi değildi doğum günüydü senesi temmuzun sonunda..
Mevlüdü senesinde veiririz tabiki..
Dün bi kendi aramızda yasin filan okundu..
Ama ne çok seveni varmış çok okuyan oldu..
Arkadaşlarımada haber ettim..
Bide değdiğim gibi sütlaç dağıttık çok seviyordu..
Ben muhallebiciydim babam sütlaçccı..
Annem ne zaman muhallebi yapsa alın şu bebek mamasını önümden derdi canım babam mekanı cennet olsun :16::16:

ben su anda babamı heralde kaybetsem kafayı yerim okadar borcluyumki ona ona rahat yüzü göstermeden giderse bu dünyadan kendimi hain evlat olarak nitelendircem benim için cok cile cektiler halada cekiyorlar :43::43:

ben su anda babamı heralde kaybetsem kafayı yerim okadar borcluyumki ona ona rahat yüzü göstermeden giderse bu dünyadan kendimi hain evlat olarak nitelendircem benim için cok cile cektiler halada cekiyorlar :43::43:

öyle düşünme kuzum anne ve babanın böyle şeyler gözüne gelmez sen sevgini saygını daim et ve elinden geldiğincce zaman geçirin gönüllerini hoş et onlardan mutlusu olmaz..
Allah başından eksik etmesin anne ve babanı..
Zaten ben diyorum allah düşmanınmın başına vermesin inan zor bile demek basit kalıyor..

öyle düşünme kuzum anne ve babanın böyle şeyler gözüne gelmez sen sevgini saygını daim et ve elinden geldiğincce zaman geçirin gönüllerini hoş et onlardan mutlusu olmaz..
Allah başından eksik etmesin anne ve babanı..
Zaten ben diyorum allah düşmanınmın başına vermesin inan zor bile demek basit kalıyor..
benim eşim babasını kaybetti hala kendini toparlayamadı inan
geceleri babasını görünce seviniyor
psikolojisi hala bozuk denilebilir
keşke bende hastalansam dua ediyom resmn ya :(
bende düzensiz adet oluyorum karnım varya bazı zamanları kocaman oluyor :ssz::ssz::ssz:

bende düzensiz adet oluyorum karnım varya bazı zamanları kocaman oluyor :ssz::ssz::ssz:

ben düzensiz değil 8 aydır olmuyorum :(
doktora gittim adet düzenliyici verdi adet olmuyorum ki düzenlesin :(
en iyisi tarlusal alıyım ben :43::43::43::43::43::43::43::43::43:

bende ayne öyleyim rüyamda gördüğümde mutluluktan uçuyorum..
Atlatılması güç şey bu..
Her n aklımda her an gözümün önünde..
Bide o kadar seviyordumki babamı anlatamam..
Evin en küçüğüyüm ya hep derdi son anımızda iyiki sen olmuşssun diye ah ah yalan dünya cidden yalan dünya ya..
Hep şükrdiyorum böyle iyi annem ve babam var ve ben babamla doyasıya zaman geçirdim ama buna rağmen kabullenemiyorum..

bende ayne öyleyim rüyamda gördüğümde mutluluktan uçuyorum..
Atlatılması güç şey bu..
Her n aklımda her an gözümün önünde..
Bide o kadar seviyordumki babamı anlatamam..
Evin en küçüğüyüm ya hep derdi son anımızda iyiki sen olmuşssun diye ah ah yalan dünya cidden yalan dünya ya..
Hep şükrdiyorum böyle iyi annem ve babam var ve ben babamla doyasıya zaman geçirdim ama buna rağmen kabullenemiyorum..

ben annemle babama cok düşkünüm inan aglıcam şimdi
yani okadar doldumki anlatamam sana onlar destek olmasa bana ben ne yaparım inan canım
cok sıkkın cokkk
bak şimdi sana yazarken babam geldi suratım asık ya sıkma canını kızım dedi ben yaşıyorken sana bişey olmaz dedi
:43::43::43:
gitti arkasından ben aglamaya başladım okadar kötüyüm ki şuan inan
eşim bana kızıyor aglıyorum diye kendimi rezil ediyomusum ama cok doldum canım cok

ben annemle babama cok düşkünüm inan aglıcam şimdi
yani okadar doldumki anlatamam sana onlar destek olmasa bana ben ne yaparım inan canım
cok sıkkın cokkk
bak şimdi sana yazarken babam geldi suratım asık ya sıkma canını kızım dedi ben yaşıyorken sana bişey olmaz dedi
:43::43::43:
Gitti arkasından ben aglamaya başladım okadar kötüyüm ki şuan inan
eşim bana kızıyor aglıyorum diye kendimi rezil ediyomusum ama cok doldum canım cok

biz hassas insanlarız işte..
Bazıları bu kadar tutukun değil işte..
Ben 2 yıl olacak neredeyse halen kötüyüm halen dilimde ve bu sefer aklımda şeytan dürtüyor annem var annemin gözünün içine bakıyorum..
Anlatmıştım büyük ablamı annemi üzünce öyle kötü oluyorumki ondan şu an çok öfkeiyilim ya ablama..
Bi tanecik anne ve baba onların yerini kimse alamıyorki :14::14:
Seni çok iyi anlıyorum onun için ama sen sağlıklarında kıymetlerini bil yüzlerini güldürki onlarda mutlu olsunlar..
üzülme bu borç konusunda üzdüm onları diye olur öyle şeyler önemli olan onlara karşı ilgin alakan..
Ağlamakta da çok haklısın eşinde etrafı düşüneceğine seni tenha bi tarafa çeksin ve ya eve götürsün ağlıyosan belliki üzülmüşssün hassaslaşmışsın..

araştrdım polikistik over demek cnm
ewet oluyodu geçkmeler 3 ayda 1 6 ayda bi falan ama şimdi 8 ay olmadım
bende hayatım boyunca hep düzensiz adet oldum ve cok sıkıntısınıda gördüm
biz hassas insanlarız işte..
Bazıları bu kadar tutukun değil işte..
Ben 2 yıl olacak neredeyse halen kötüyüm halen dilimde ve bu sefer aklımda şeytan dürtüyor annem var annemin gözünün içine bakıyorum..
Anlatmıştım büyük ablamı annemi üzünce öyle kötü oluyorumki ondan şu an çok öfkeiyilim ya ablama..
Bi tanecik anne ve baba onların yerini kimse alamıyorki :14::14:
Seni çok iyi anlıyorum onun için ama sen sağlıklarında kıymetlerini bil yüzlerini güldürki onlarda mutlu olsunlar..
üzülme bu borç konusunda üzdüm onları diye olur öyle şeyler önemli olan onlara karşı ilgin alakan..
Ağlamakta da çok haklısın eşinde etrafı düşüneceğine seni tenha bi tarafa çeksin ve ya eve götürsün ağlıyosan belliki üzülmüşssün hassaslaşmışsın..

yok ya iki agladım sustum napim iş yeri
bilmem dolmacım her sey üst üste gelince inan
kötü oldum
agladım rahatladım

bilmem dolmacım her sey üst üste gelince inan
kötü oldum
agladım rahatladım

aynen bnde öle valla :(