• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Evlilikte tilkiliiik nasil oluyoo kizlar:1:

vallaaa cokk uzun anlatmasıı kuzummm
şöyle düşün kocanla iki cambazsınız ve bir ipin üzerindesiniz kocan sana cok yakın olsa adım atamazsınız cok uzak olsa ipin dengesi bozulacak ayaklarını birbirinede zincirli aileler yan taraftan baskıda basınızı şişiriyor ama siz ipte hayat mücadeesi veriyorsunuz kadın bunların her birine gögüs gerebiliyorsa birde o kadın ipin üstündeyken bebegine analık yapmaya calısıyorsa kutlarım o kadın evliliğinde tilki gibi olmustur :1::1::1:
anlatabildimmi bilmem hoş geldin canım

ama birbirlerinizin yorumlarını okumuyorsunuz bu gözümden kacmıyor değil

bir arka sayfaya bakın bakim ben ne yazmısım

oooo maşallahh hatuna bak beee utandım valla heee benden ev kadını olmaz anacım :17::17::17:

benden de olmadı zaten o yüzden kocam yapıyo yemeği kasma bebik :))) ben gelen misafire öle hazırlık yapmam ki normal yemek hergün ben ne yiyosam aynı kaşık aynı tabaklar kahvaltı misafirinede öle börekdi poaçaydı vs yapmam kahvaltı zeytin peynirdir benim bildiğim :D evime geleni ben hoş sohbetimle ağırlarım ahahahaha :27:

ben sayfaları takip etmiyorum edemiyorum daha doğrusu onun için alıntılı yazmak daha iyi diyorum ya..
Alıntıya cvp verilmezse o zaman kasıt aranır yanlışmıyım

ozaman tek tarflı konusuyoruz başka bir arkadasımız başka bir arkadaşa derdini anlattında ozaman biz görmezden gelmiyomusuz gibi oluyor bu sana yönelik sölemedim aybalam bunu bende yapıyorum ne olur kızlar hepimiz biraz daha gözümüzü acalım bu konuda daha duyarlı olalım

benden de olmadı zaten o yüzden kocam yapıyo yemeği kasma bebik :))) ben gelen misafire öle hazırlık yapmam ki normal yemek hergün ben ne yiyosam aynı kaşık aynı tabaklar kahvaltı misafirinede öle börekdi poaçaydı vs yapmam kahvaltı zeytin peynirdir benim bildiğim :D evime geleni ben hoş sohbetimle ağırlarım ahahahaha :27:

zeytin peynir :26:mi hoş sohbet karın doyurmazki amam amaa amaa:ssz:

yok yok bana yalancı dolma dedin gırdın kalbimi hiç rujlu rujlu öpme :19:
ben öperim amaa rujlu rujsuz olmazsa sıkıştırıp öperim :23::23::23:

yaaa bende o cene olaydı keşke valla benim koca öküz oldugu için anında beni rezil ederdi milletin yanında

vallaaa cokk uzun anlatmasıı kuzummm
şöyle düşün kocanla iki cambazsınız ve bir ipin üzerindesiniz kocan sana cok yakın olsa adım atamazsınız cok uzak olsa ipin dengesi bozulacak ayaklarını birbirinede zincirli aileler yan taraftan baskıda basınızı şişiriyor ama siz ipte hayat mücadeesi veriyorsunuz kadın bunların her birine gögüs gerebiliyorsa birde o kadın ipin üstündeyken bebegine analık yapmaya calısıyorsa kutlarım o kadın evliliğinde tilki gibi olmustur :1::1::1:
anlatabildimmi bilmem hoş geldin canım

Oooo feciii anladmmm. O zaman bendee tilkiyimm...
Kutlaaa lutfeeen beni:1::21::21::21::1::nazar:
Hosbuldkkk, dorugunannesini gorunce geldimm. Diyetten arkidişiz de.
O gelmio ctir anneler gunlugune ama ben gelim dedim. Sohbetnz de baktim kopkoyuuu, dedm tam benlikk.

ozaman tek tarflı konusuyoruz başka bir arkadasımız başka bir arkadaşa derdini anlattında ozaman biz görmezden gelmiyomusuz gibi oluyor bu sana yönelik sölemedim aybalam bunu bende yapıyorum ne olur kızlar hepimiz biraz daha gözümüzü acalım bu konuda daha duyarlı olalım

:26: bu gün ben mi salağım anlamdım ya ne demek istedin:53:

Oooo feciii anladmmm. O zaman bendee tilkiyimm...
Kutlaaa lutfeeen beni:1::21::21::21::1::nazar:
Hosbuldkkk, dorugunannesini gorunce geldimm. Diyetten arkidişiz de.
O gelmio ctir anneler gunlugune ama ben gelim dedim. Sohbetnz de baktim kopkoyuuu, dedm tam benlikk.

ooo hoş geldin nn canımm yavv heralde kutlamıcam da kimi kutlucam bundan sonra sende bizdensin istersen ilk sayfadaki listeye adını ekleriim secim senin kuzum :1::1:

o durum benim de dikkatimi çekti ama öyle seri ilerliyorki müdahale edemedim konusunu açamadım..
çok haklısın katılıyorum sana :29::29:

ooo hoş geldin nn canımm yavv heralde kutlamıcam da kimi kutlucam bundan sonra sende bizdensin istersen ilk sayfadaki listeye adını ekleriim secim senin kuzum :1::1:

Aaaa ekle ekleee,, zaman zaman belkideee coguuu zaman burdaaaa olurum. Ama siz cook hizlisinz ayol:52:

Back
X