• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
ben öperim amaa rujlu rujsuz olmazsa sıkıştırıp öperim :23::23::23:

Yaaa bende o cene olaydı keşke valla benim koca öküz oldugu için anında beni rezil ederdi milletin yanında

evet o zaman ne diyoruz ünlü japon atsözünde dediği gibi :52::52:
Hepimiz gardaşıııız bu küslük nedendir.....:52::52::52:
Aman öyle miydi şarkı :53::53:

evet o zaman ne diyoruz ünlü japon atsözünde dediği gibi :52::52:
Hepimiz gardaşıııız bu küslük nedendir.....:52::52::52:
Aman öyle miydi şarkı :53::53:

kız japonn nerden cıkardın bildik o yerli malı sözüü anaaa
bu yabancılara özenmeler nedirr
dolmaaaaaa japon yapıştırıcısıyla öperim seni :ssz::ssz:

zeytin peynir :26:mi hoş sohbet karın doyurmazki amam amaa amaa:ssz:

evime geleni açmı yolayacam kız heralde doyuracam ben açmı kalıyom evimde anlatmak istediğim hani misafir tabakları kaşıkları ayrıdır işte misafir geleceği zaman genel temizlik yapılır bi kahvaltıya gelecek mesela misafir örnek börek yapılır poaça sı artı yumurtası iki üç çeşit reçeli çeşit çeşit peyniri zeytinleri yok salamları vs normal akşam yemeğe gelienecekse ana yemekdi pilavıydı salatasıydı tatlısıydı ayrıdan başka bi sürü yemek yanında fazladan hazırlanan şeyiydi ben bunları yapmam yani çoğu şey genelde yapılır fazla fazla yenmez boşuna zaten bana gelen benim yabancım deildir ben kimseye yabancı deilimdir ki zaten :Dbende birine gideceğim zaman kesinlikle söylerim hazırlık yapmayn diye kendi ablamdan biliyorum okadar hazırlık yapar ki artık misafir onun için işkence haline gelir gelende aşırı hazırlık yapıldığını farkedip genelde rahatsız olur ben öle düşünüyorum yani tabi gelenin önüne al şunları ye yapmam evimide pislik götürmüyor genelde evimin işini düzenli yaparım :ssz:

kızlar beni dinleyinnn
şimdi alıntılı oolarak bize gelen cevaplara cevap verirken
lütfen o sayfada başka kimler ne yazmıs olarak bir bakalım
bir arkadaşımız bazen derdini yazıyor kimseyi alıntılamıyor diye kimse görmüyor
daha duyarlı davranalım lütfen
eski sayfaları okuyalım demiyorum ama sadece alıntılan cevaplara bakıp gecmeyelim

kızlar beni dinleyinnn
şimdi alıntılı oolarak bize gelen cevaplara cevap verirken
lütfen o sayfada başka kimler ne yazmıs olarak bir bakalım
bir arkadaşımız bazen derdini yazıyor kimseyi alıntılamıyor diye kimse görmüyor
daha duyarlı davranalım lütfen
eski sayfaları okuyalım demiyorum ama sadece alıntılan cevaplara bakıp gecmeyelim

tmm hocam cevap sayfasının altında konu ile alakalı bütün yazışmalar var zaten:34:

krizantem ben öle yapıyom vallada çok zor oluyo işte ya ama benimkide merak işde naparsın kim ne demiş ne yazmış bakıyom didik didik :D

Back
X