• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
yedirdimmm yedirmemm mi milletin yanında benden özür diledii herkez ona kücümseyerek baktı ozaman aaaa ben size onu niye anlatmadım unuttum yaa :1::1:

ohhhhtamda benim istediğim gibi olmuşşş sarımsak döveceği ile kavasına vuraydın bi tane sonra elemanlara dönüp burnun havada o sizin patronunuz olabilir ama bende onun patronuyum unutmayın deseydin :27:

yaaa yapamadım senin gibi maşllh hergün tekmik veriosnuz birbiirnize motive ediyorsunuz. bide pek kimseyle kaynaşamadım:26: ama kilo vermeye devam:34:

Eee cok gelmedn ki, kaynaşasin.
Smdi kac kilosn.
Detaaay

Kriazentm kac yillkevlsniz, anlt please

ohhhhtamda benim istediğim gibi olmuşşş sarımsak döveceği ile kavasına vuraydın bi tane sonra elemanlara dönüp burnun havada o sizin patronunuz olabilir ama bende onun patronuyum unutmayın deseydin :27:

zaten eskisi gibi gene asker dususuna dizildiler
evdede temizlik yapma sözü var daha :ssz::ssz::ssz:

]

bu arada benim sorunum sorum kaynadı yılmadan bıkmadan cevap alana kadar yazacam :D ben kulanıcı adımı deiştirmek istiyorum bu konuda bilgisi olan varmııııııııııı napmam lazım sizce ya nickimi hani yeniden üye ol demeyin lütfen :27:

Blmioreeeeeeeeeeee

Back
X