• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
başka yolu yok anam bunlar uslanmaz akıllanmaz benimkide ben buraya takıldıktan sonra bozuldu lan gayet iyiydi ha 48 yaş bunalımımı nedir ama ben anlamam bunalımdan kusura bakmasın telafi etmeye çalışıyo uygulamalı ama sözlü yook aç ağzınıda bi özür dile ya malmı ne o deilde kocama hakaretten içeri düşüecem ya bu son günlerdeki ettiğim hakareti toplasan 6 7 yıldır etmemişdim :27:
Kiz sen burda yaziyon yuzune yuzune soluyom ben yaaa hala tik yok yeminlem
Yuzsuzzz
Heya benimde kocam beni sizden kiskaniyo bir ara girmemi bile istemiyodu buraya
gell 1 fırt çeken 2. fırt bedavvvvaa:27:

:-):-):-):-)gulmektem oldummm yaaaa Allah senin omrunu bereketli iilsin kuzummm

...

Kavga ediyoz ediypzzz sonra gene sarilip yatiyozxx ne tuhafiz heee bisi dicem ama utaniyorum

Kizim kocan var kene benbgelmem ayip

...

iyi halt ediyorsun. her kavgada olmaztabikide bu yapdugının bi bedeli olmalı. seninkinin yemek yapılıyor, evtemizleniyor ,ütüsü yapılıyor.eee bide keyfi yerine getiriliyor :47: adam gayet memnun işte hayatından sorun yokki.kendinden mahrum bırakmazsan bu erkekler bi halt anlamaz:ssz:

de deeeeeeeeeeee utanma :)
kocam şehir dışına çok gidiyo bnm :(

iyi halt ediyorsun. her kavgada olmaztabikide bu yapdugının bi bedeli olmalı. seninkinin yemek yapılıyor, evtemizleniyor ,ütüsü yapılıyor.eee bide keyfi yerine getiriliyor :47: adam gayet memnun işte hayatından sorun yokki.kendinden mahrum bırakmazsan bu erkekler bi halt anlamaz:ssz:

Kizlar benim esimin bi taraflrindan yara gibi bisey cikti doktor 3 ay birbirinizden uzak kalicaniz dedi acaba bu nun bu denli manyakca davranmasi bundan mi acep size solmicektim ama saglik sonucta cocukta istiyo kocam ama bana yaklasamiyo bu sefer de sinirleniyomu diyorum onceden daha cok soz dinlerdi

...

hee benimkide ordakiler kesin erkek ha diyip duruyodu bi ara ben çıkıyom kızlar yemek yapacam işim uzun kardeşim gelecek kalın sağlıcakla görüşrüüz en kısa zamanda inşallah

Kizlar benim esimin bi taraflrindan yara gibi bisey cikti doktor 3 ay birbirinizden uzak kalicaniz dedi acaba bu nun bu denli manyakca davranmasi bundan mi acep size solmicektim ama saglik sonucta cocukta istiyo kocam ama bana yaklasamiyo bu sefer de sinirleniyomu diyorum onceden daha cok soz dinlerdi

...

olabilir cnm bazı erkkler düşkndür ayrı yattınzdanda sinirleniyo kızıyodur sana o yüzdende bağırıp çağırıp hırsını alıyordur

...

ohuuuuuu sen sölesene şunu baştan:47: tabiki olabilir bir sebep. dr ne dedi neden olurmuş altında yatan sebep ne şimdi nasıl peki.

İyi akşamlar hanımlar..
Nasılsınız?

Krizantem çok sinirliydin en son daha iyi misin?
Ya bir şey sorcam buraya girdiğini biliyor. Yazdıklarını okumuyor mu eşin?
Ben gizli giriyorum valla yoksa ne yazıyorum ne yapar eder bulur,okur:ssz:

İyi akşamlar hanımlar..
Nasılsınız?

kıskançlar kıskanç. varya benimki burda onun hakkında yazdıklarımı okusa boşar galiba:37:

olabilir cnm bazı erkkler düşkndür ayrı yattınzdanda sinirleniyo kızıyodur sana o yüzdende bağırıp çağırıp hırsını alıyordur

ohuuuuuu sen sölesene şunu baştan:47: tabiki olabilir bir sebep. dr ne dedi neden olurmuş altında yatan sebep ne şimdi nasıl peki.

Iki ay oldu kizlarr yanasamiyo bana doktorrr banada gecmesin diye soledi stresten uzuntuden oldu dedi bizim basimiza senet olaylari falan geldi yaa ondan sonra ciktii buu borclardan cok sknti cektik ondan sonra cikti doktor uxuntuden olmus dedi

...

hee benimkide ordakiler kesin erkek ha diyip duruyodu bi ara ben çıkıyom kızlar yemek yapacam işim uzun kardeşim gelecek kalın sağlıcakla görüşrüüz en kısa zamanda inşallah

Tamam canim benim ayaklarini opturmeden gelme :-)

...

İyi akşamlar hanımlar..
Nasılsınız?

Daha az sinirliyim ypkkk beee canimmm okuyamiyoe bileee
Ben birodan giriyprum o geldiginde eve gidiyoruz zaten canim benim
Hic merak bile etmedi hatta bi kere ben yazarken okumaya calisti bunu sen nasil okuuyon kargacik burgacik ddi
:23::23::23: itiraf ediyoruuummm ben erkeğimmm:27:

Yok deve

...

Iki ay oldu kizlarr yanasamiyo bana doktorrr banada gecmesin diye soledi stresten uzuntuden oldu dedi bizim basimiza senet olaylari falan geldi yaa ondan sonra ciktii buu borclardan cok sknti cektik ondan sonra cikti doktor uxuntuden olmus dedi

...

geçmiş olsun cnm demkki geçici hım

...

wuu adam kurdeşen olmuş :18: yazık kı 2 ay nedemek :1: sen biraz rahatlasan iyi olacak bi yardım almaya ne dersin. piskolog yada piskiyatris. iyi gelir mutlaka destek al biraz rahatla. eşini idare etmen lazım sabır lazım.destek şart:34:

geçmiş olsun cnm demkki geçici hım

wuu adam kurdeşen olmuş :18: yazık kı 2 ay nedemek :1: sen biraz rahatlasan iyi olacak bi yardım almaya ne dersin. piskolog yada piskiyatris. iyi gelir mutlaka destek al biraz rahatla. eşini idare etmen lazım sabır lazım.destek şart:34:

Valla banane yaa hep destek hep destekkk nereye kadar skldm haaa

...

Back
X