• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Bugun kavga eetik gene aslinda belkide abuk subuk sebeblerden bilmiyorum busraa kafam cok ama cok karisik bugun dagitilacak adresler vardi dedimki bak avukata gidicex sunu yapicaz bunu yapicaz falan diye sonra dun tamam dedi bunlari siralarken bugun ben halilari kontrol ediyorum dedi muhtara gidicem 1saate kalmaz gelirim dedi gidis o gidis
Iki saat oldu acti nevar dedi bende nerde kaldin deim bagardi cagardi ne o ben ona hesap soramazmisim geldi butun isler kaldi bak neden bu kadar sorumsux

...

cnm ya üzme kendini fazla :(

,,canımm biraz uzaklaşşsan sen o ortamdann..
olmazmıki iş yerinde bari görmeyin birbirinizi

Haklisin isyan buna kesin bir cozum bulmam lazim artik seninle ne zamandan beri candan sohbet edemez olduk naailsin saglik durumun nasil

...

slmm kızlar aramıza yeni katılan varmı bilmiourm
ama varsa hoşgeldiler.
nasılsınız ne var ne yok bakalım kimseyle ilgilenemiorum da
giremiorum çünkü çoğu kez anlettım nedeni ni inş.bende
yakından takip etmeye başlıcam herkesi öptüm hepinizi:54::54:
görüşücez inşşşş.

Evet aramiza yeni gelenler vvar canim
Ufff canim sikknkennyoksunuz m moralim duzgunkennhepiniz bursasiniz yalarsam hepinizi yicemmm
Cok yorma kuzum kendini cokta ozletmee

...

cnm ya üzme kendini fazla :(

hee ya çokvar burda kayserili :):9::9::9::9::9:

Nasil uzmimki yaa kocam sonunda cokkk yol kat ettik farkindayim ama birisinin bana akil vermesine hakkaten ihtiyacim var bugun bana ne dedi biliyomusun biz senle iletisim kuramiyoruz dedi seninle iletisim kurmak icin kendimi anlatmak icin afedesin biyerlerimi yirtan benim senin bana dedigin seye bak birbirimiz anlamiyormusuz onu anliyorum ama artik bazi huylarinin degismesi lazim bana hep kurdugu hayalleri anlatiyimmi
Yatim olaun katim olsun arabam mersedes olsun bu oksun ama calisim kazanim uo borcu nasil odicem yok

...

Nasil uzmimki yaa kocam sonunda cokkk yol kat ettik farkindayim ama birisinin bana akil vermesine hakkaten ihtiyacim var bugun bana ne dedi biliyomusun biz senle iletisim kuramiyoruz dedi seninle iletisim kurmak icin kendimi anlatmak icin afedesin biyerlerimi yirtan benim senin bana dedigin seye bak birbirimiz anlamiyormusuz onu anliyorum ama artik bazi huylarinin degismesi lazim bana hep kurdugu hayalleri anlatiyimmi
Yatim olaun katim olsun arabam mersedes olsun bu oksun ama calisim kazanim uo borcu nasil odicem yok

...

inş. düzelr cnm ya bnm eşimde öyleydi bi zamnlar şimdi yavaş yavaş düzeliyor allaha şükür sabretmek gerekiyo bazende dediğini duymamak çok zor biliyorum ama yapman lazım

işte geldim burdayım ben bu işte ustayım dırırırımm:37: lilly zeki kadınsın vesselam daaaaa nie bekarsın anam sen hala:26:

şekerrrrriimm sana kıyarmıyım. şu odun kocanı bırak gel ben sana prensesler gibi bakarım:52:
Kacak yer ariyordum zaten sende tamm ustune dedin heee :-)
inş. düzelr cnm ya bnm eşimde öyleydi bi zamnlar şimdi yavaş yavaş düzeliyor allaha şükür sabretmek gerekiyo bazende dediğini duymamak çok zor biliyorum ama yapman lazım
Cpkkk daha duymamzlik yaptim dsha ne kadar yapcam bilmem
işte geldim burdayım ben bu işte ustayım dırırırımm:37: lilly zeki kadınsın vesselam daaaaa nie bekarsın anam sen hala:26:
Kismeti kapali anacim

...

selam olsun bebikler dertler derya olmuşş bende bir sandaaaal devrile devrileee boğulmuşum beeennnn dınanay dınanayy nayyyyy:27:

...

yahu seninki tam gelişimini tamamlayamamış:ssz: yola gelirde sen nasıl sabredecen. sıka sıka diş kalmaz kzıım sende.senin kocanı gördümya benimki gelince ödüllendirecem:23:

yahu seninki tam gelişimini tamamlayamamış:ssz: yola gelirde sen nasıl sabredecen. sıka sıka diş kalmaz kzıım sende.senin kocanı gördümya benimki gelince ödüllendirecem:23:

Offfff konusuyorum yaaa hala ozur dile yokk biliyo bal gibi suclu oldugu bir ozur dileme yokk hala cemkiriyooo

...

selam olsun bebikler dertler derya olmuşş bende bir sandaaaal devrile devrileee boğulmuşum beeennnn dınanay dınanayy nayyyyy:27:

Kaccccc kaderrr kirildiii sarhoss gonlumdeeeee ben bileeee kendimi avutamadimmmmmmmm
Tatammm tatam
Hos geldinnn yavruu

...

Offfff konusuyorum yaaa hala ozur dile yokk biliyo bal gibi suclu oldugu bir ozur dileme yokk hala cemkiriyooo

...

way takozzz:47: anam bunlar by tipler elindekinin kıymetini bılmez sonra bakar elden gidiyor 2 gun aglar özürd,ler bi safdiriklerde akıllandı sanar affeder. sonra mı sonrası sil baştan:ssz:

bu tip koca çeşidi gördüklerimden söylüyorum deişiyor ama bi 40 45 de bazı koca tipleri varki 45 deviriyor gene deişmiyor ehlileşeceğine giderek çocukluğa iniyor bu sonuncusu benim koca tipim oluyo bir fantezi sitesinden kırbaç almayı planlıyorum kızlar kocamı motorunun üstüne bantlayıp kırbaçlar girmeyi düşünüyorum yermişin yemezmisin yoksa bu böyle olmayacak bu zevke yaşanmaz yani :27:

way takozzz:47: anam bunlar by tipler elindekinin kıymetini bılmez sonra bakar elden gidiyor 2 gun aglar özürd,ler bi safdiriklerde akıllandı sanar affeder. sonra mı sonrası sil baştan:ssz:

Offff al benden de okadarrr yaaa
Bende hep aglamalarina kandimmm ama simdi yokkk

...

bu tip koca çeşidi gördüklerimden söylüyorum deişiyor ama bi 40 45 de bazı koca tipleri varki 45 deviriyor gene deişmiyor ehlileşeceğine giderek çocukluğa iniyor bu sonuncusu benim koca tipim oluyo bir fantezi sitesinden kırbaç almayı planlıyorum kızlar kocamı motorunun üstüne bantlayıp kırbaçlar girmeyi düşünüyorum yermişin yemezmisin yoksa bu böyle olmayacak bu zevke yaşanmaz yani :27:

kelepçede al kurtulmasın:47: yenmi yemenmi:23::23::23:

...

aynen ben şuan neyden dolayı küs olduğumu unuttum onun bana karşı tavrına taktım öyle bir taktımki belki sorunumuz ayrılma nedeni deil çok basit sorun ama sırf öküzlüğünden dolayı özür dilemeyi bilmediği için gözüm hiç bişi görmüyor kardeşim gelecek bu akşam o gidene kadar vakti var yoksa gidecem ya bu 36 numara ayağıma kapanacak ya kapanacak yani okadar pis inat ettim yeter ya kafamda bi yarım damarım var onuda bu harcadı devrelerim yandı ya :27:

Back
X