- Emoji Skoru
- 144
- Puanlar
- 88
Valla banane yaa hep destek hep destekkk nereye kadar skldm haaa
...
öle deme kuzum ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla banane yaa hep destek hep destekkk nereye kadar skldm haaa
...
Daha az sinirliyim ypkkk beee canimmm okuyamiyoe bileee
Ben birodan giriyprum o geldiginde eve gidiyoruz zaten canim benim
Hic merak bile etmedi hatta bi kere ben yazarken okumaya calisti bunu sen nasil okuuyon kargacik burgacik ddi
Yok deve
...
öle deme kuzum ya![]()
kıskançlar kıskanç. varya benimki burda onun hakkında yazdıklarımı okusa boşar galiba![]()
Heee inandim desem ciddi erkekmi olacan;
he deveinandınmı
Boşamaktan beter eder desem..
Tek ona demiyorum ki ailesini yerden yere vuruyorum..![]()
Daha az sinirliyim ypkkk beee canimmm okuyamiyoe bileee
Ben birodan giriyprum o geldiginde eve gidiyoruz zaten canim benim
Hic merak bile etmedi hatta bi kere ben yazarken okumaya calisti bunu sen nasil okuuyon kargacik burgacik ddi
Yok deve
...
İyi ya meraksızmış
Ay benim eşim ne meraklıdır yaa valla bulur didik didik eder tüm yazdıklarımı.
Konularım tek başıma yeter gerçi
O evde yokken giriyorum ben..
Heee inandim desem ciddi erkekmi olacan
Ben korkmuyorum canim hatta bazwn anlatiyorum bile burdan bir cok gorustugum arkadasimizda bilir kocamin ole iyi huylarida var sukur
...
Sorun şu ki bunların hepsini ona da söylüyorum ailesi hakkındaki tüm olumsuz düşüncelerimi
biliyor ama başkalarına anlatmamdan nefret eder.
Sorunların, tüm kavgaların saklı tutulması gerektiğine inanır, kendisi öyle yapar da..![]()
Yemin ettt inanmiyorum yaaaa
Benim kocam en fazla msjlarimi inceler falan fstk o genelde
Bole seykerden deilde direk erkeklerden kiskanir
...
Ama valla skldim yeminle 2 seneden beri ne cektigimi bir ben bir Allah bilir yani altinlarimimi almadilar beni rexilmi etmedi anasinn yaninda defal git mi demedi neler neler bak babam bize yardim olsun diye hala fabrikaya gelip halilara ne kadar olsa bile yardimci o,maya calisiyo ama benim okuz kocamin umrumda deil eger bole devam ederse sonumuz hayirli deil
...
Vallahi canım..
Ve işin üzücü yanı hep ayakta uyutabileceğim bir erkekle evlenmek isterdim hani parmağımda oynatayım
azıcık saf olsun
Benim eşim acayip, meraklı ve detaycıdır..
Arkadaşlarımla olan mesajlaşmalarımı arada alır okumak ister.
Onu ya da ailesini şikayet ediyor muyum bilmek ister..
Fena yani..![]()
Heeee butun skntilarimizi cekelimmmm tek tek sonra kafayi yiyelim bize bunlari yasatttiklari icin suclu deiller ama biz derdimizi anlatiypruz diye sucluyuz olemiiii yerim ben onlarin kzmasini
...
Yokk yaaa benim kocam saff ma sorumsuz isteee amannn herkezin bir kusuru varrr kimse dort dortluk deil benim de kusurum var cok bagirarak konusurum
...
Onun anlaicagi dil edepsiz lik iste bagarican kufur edicen yaptirican offg ne rzillik ya utaniyorum valla bazen ayyy canim benim yaaa ayni sorunlari yasamisizzzbnmde kuzum aynı öle oldu altınlarm gitti anasnn babasnn yannda defol git dedi ama düzeldi artık allaha şükür yüzme verme tepene çıkar anlat anlamıyosada anlıcağı dilde konuş bnce
Ben de aynen böyle söylüyorum
Ama canım onlar hiç anlatmıyorlar en yakın arkadaşı ile paylaşmaz benim eşim benimle
yaşadığı sorunları. Bu nedenle hatalarını göremiyor kazmalar.
Ben eşimin arkadaşına anlatıyordum bak böyle yapıyor şuna bişey söyle, akıl ver sonumuz boşanma diye.
Eşim de bir de onun için kavga ederdi niye herkese duyuruyorsun her şeyi diye..
Bence utanıyorlar rezillikleri açığa çıkıyor diye![]()
krizanteeem neee çektik beeeeew
Diyesm geldi...
Köklerini kurutsak mi, yeniden mi klonlasaaak,![]()
Onun anlaicagi dil edepsiz lik iste bagarican kufur edicen yaptirican offg ne rzillik ya utaniyorum valla bazen ayyy canim benim yaaa ayni sorunlari yasamisizzz
Bencede utaniyolar ben yuxune yuzune soluyorum bazen bende dengesizlik yapiyorum milletin yaninda cenemi aciyorum onun bunun agzina laf veriyorum ama vallaha artik sabrim tasiyor ozaman yapiyorum
...
valla hergün ağlardım ölüym kurtuluym derdim ama düzeldi allaha şükür inş. sennkide düzelir cnm
Onun anlaicagi dil edepsiz lik iste bagarican kufur edicen yaptirican offg ne rzillik ya utaniyorum valla bazen ayyy canim benim yaaa ayni sorunlari yasamisizzz
Bencede utaniyolar ben yuxune yuzune soluyorum bazen bende dengesizlik yapiyorum milletin yaninda cenemi aciyorum onun bunun agzina laf veriyorum ama vallaha artik sabrim tasiyor ozaman yapiyorum
...