• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Mutlu bir evliliğin 25 altın kuralı

Huffington Post uzun soluklu ve mutlu bir evliliğin 25 altın kuralını okurlarıyla paylaştı.

İşte mutlu bir evliliğin şifreleri...

1. Birbirinizin en iyi arkadaşı olun. Seks önemini yitirdiğinde birlikte bir şeyler yapmaktan zevk alırsanız kopmazsınız.

2. Gerektiğinde evin şeklini eşinizin isteği doğrultusunda değiştirin.

3. Asla para için kavga etmeyin.

4. Hiçbir zaman aç ve yorgunken önemli ve hassas konuları tartışmayın.

5. Kocanıza eve gelen önemli bir misafir gibi davranın.

6. Akşamları fiziki temasa geçebilecek kadar yakın oturun.

7. Birlikte gülün.

8. Mümkünse banyolarınız ayrı olsun.

9. Kadınların sevilmeye, şımartılmaya, erkeklerin sayılmaya ihtiyacı olduğunu unutmayın.

10. Ayda bir de olsa baş başa bir şeyler yapın.

11. "Önce ben" demeyin.

12. Çocuk sahibi olun.

13. Sürekli olumsuzlukları gündeme getirmeyin.

14. Güzel zamanlarınızı anımsayın.

15. Boşanmak akla gelen ilk seçenek olmamalı.

16. Tutkulu olun.

17. Birbirinizi destekleyin ve diğerinin bireysel aktivitelerini kabullenin.

18. Eskiden sahip olduğunuz en iyi arkadaşlarınızı unutun şimdi yeni bir en iyi arkadaşınız var.

19. Seks hayatınızı ilginç kılın.

20. Evliliğinize olumsuz etkisi olan akrabalarınızdan uzaklaşın.

21. "Lütfen", "Rica ederim", "Zahmet oldu" gibi sihirli ifadeleri kullanmayı unutmayın.

22. Birbirinizin farklılıklarına saygı gösterin.

23. Çocuklar olmadan yalnız seyahate çıkın.

24. Ortak hayalleriniz olsun.

25. Birbirinizin olgunlaşma sürecine ilgisiz kalmayın.

selam kızlar bi kaç gündür yoktum evde değildim p.c ye giremedim nasılsınız tilkiler ne var ne yok:16::16::16::16::16:

:1:BUYRUN TİLKİLER:1:
BAŞ TİLKİ =>:113:KRİZANTEM:113:

YAVRU TİLKİLER
:113:tulipa:113:

:113:deniz_1988:113:

:113:busraliaras:113:

:113:dorugunannesi:113:

:113:DoLmA:113:

:113:34ist:113:

:113:isyan123:113:

:113:lily86:113::kkk::kkk::kkk::3::3::3::16::16::16:

:113:ezgii2535:113:

:113:AYSHE9388:113:

:113:faat:113:

:113:Y_klbk:113:

:113:ecmel1987:113:

:113:balbocegi35:113:

:113:LiLyaNa_ :113:

:113: efuli_:113:

:113:eses07 :113:

:113:Hkmt_Krkya01 :113:

:113: bitirim :113:
[/CENTER]

Günaydın kızlarrrrrrr :3:
Dün akşam biraz moralsizdim nedense giresim gelmedi:50: Hadi bakalım yoklamada kimler var?

ne oldu hayırdır lilly niye moralin bozuktu :26:

Huffington Post uzun soluklu ve mutlu bir evliliğin 25 altın kuralını okurlarıyla paylaştı.

1. Birbirinizin en iyi arkadaşı olun. Seks önemini yitirdiğinde birlikte bir şeyler yapmaktan zevk alırsanız kopmazsınız.

7. Birlikte gülün.

9. Kadınların sevilmeye, şımartılmaya, erkeklerin sayılmaya ihtiyacı olduğunu unutmayın.

11. "Önce ben" demeyin.

12. Çocuk sahibi olun.

16. Tutkulu olun.

18. Eskiden sahip olduğunuz en iyi arkadaşlarınızı unutun şimdi yeni bir en iyi arkadaşınız var.

21. "Lütfen", "Rica ederim", "Zahmet oldu" gibi sihirli ifadeleri kullanmayı unutmayın.

vay beee :29::29::29::29::29::29:

topiğn en güzel bayanları merabalar :3:
ne topik sahibemiz ne diğerleri yok ortalıklarda :15:
krizi yaz dönemi olduğundan jet hızıyla çalışıyor :10::10:
sizler neler yapıyorsunuz gününüz en süperinden geçssin :32:

hb şekerim havalardandır benimde gelip gidiyor :1:aman uyusun wallahi adını ateş koysam anca olurmuş. canıma okuyor :ssz:
Havalardandır herhalde - bende kansızlık da var geçen hafta dr dedi kansızlığın var ondan diye ama dr demese bu kadar da olur mu derdim
yok canım kusunca oluo sabahları bi kaç gündür midem kötü yani
acı su gelio sanki boğazıma doğru hamilelik işte oluo bunlar.
sağlıklı olsunda bunlar gelip geçici şükür halime..
kusmaktan herhalde canım o acı tat, su iç yudum yudum

7. Birlikte gülün.

11. "Önce ben" demeyin.

12. Çocuk sahibi olun.

16. Tutkulu olun.

Bunlar çok güzel hatta olması gerekenler ama benim toplumda gözlemlediğim fedakarlığın, özverinin, alttan almanın, hoşgörünün, saygının hep kadından beklenip erkeğin hep el üzerinde tutulması ve fedakarlığı taviz vermek olarak görüp serbest davranmak istemesi...
Bir de maalesef bizde kadın-erkeğin ayrı banyosu yok
bir de 21. maddeyi çok kullanırım ve etrafımda kullanmayan erkekler bile ben kullandıkça söylemeye başladılar bunu fark ettim:1:
selam kızlar bi kaç gündür yoktum evde değildim p.c ye giremedim nasılsınız tilkiler ne var ne yok:16::16::16::16::16:
ne olsun buralardayz canım senden naber sayın güzellik uzmanı arkadaşım?:12:

ne oldu hayırdır lilly niye moralin bozuktu :26:
selam canım - birşey olmadı aslında sadece kendimce biraz dertlendim ama nedensiz - şimdi iyiyim sen neler yapıyorsun?
topiğn en güzel bayanları merabalar :3:
ne topik sahibemiz ne diğerleri yok ortalıklarda :15:
krizi yaz dönemi olduğundan jet hızıyla çalışıyor :10::10:
sizler neler yapıyorsunuz gününüz en süperinden geçssin :32:
Kızlar ben buralardayım da bugun çok uykuluyum ya halbuki akşam da güzel uyudum havalar da dengesiz zaten
2 gündür de pc format atılıyor tam yazayım dedim alıntıladım güncelleme yapılnca gitmiş:50:

Havalardandır herhalde - bende kansızlık da var geçen hafta dr dedi kansızlığın var ondan diye ama dr demese bu kadar da olur mu derdim

kusmaktan herhalde canım o acı tat, su iç yudum yudum

Bunlar çok güzel hatta olması gerekenler ama benim toplumda gözlemlediğim fedakarlığın, özverinin, alttan almanın, hoşgörünün, saygının hep kadından beklenip erkeğin hep el üzerinde tutulması ve fedakarlığı taviz vermek olarak görüp serbest davranmak istemesi...
Bir de maalesef bizde kadın-erkeğin ayrı banyosu yok
bir de 21. maddeyi çok kullanırım ve etrafımda kullanmayan erkekler bile ben kullandıkça söylemeye başladılar bunu fark ettim:1:
ne olsun buralardayz canım senden naber sayın güzellik uzmanı arkadaşım?:12:

selam canım - birşey olmadı aslında sadece kendimce biraz dertlendim ama nedensiz - şimdi iyiyim sen neler yapıyorsun?
Kızlar ben buralardayım da bugun çok uykuluyum ya halbuki akşam da güzel uyudum havalar da dengesiz zaten
2 gündür de pc format atılıyor tam yazayım dedim alıntıladım güncelleme yapılnca gitmiş:50:

hepimizde aynı şeyler olabiliyor şimdi iyi olmana sevindim :34:
bende napıyım bugün dersim vardı şimdi geldim bi bakıyım dedim sizlere ama topik pek bi sessiz:9:

hepimizde aynı şeyler olabiliyor şimdi iyi olmana sevindim :34:
bende napıyım bugün dersim vardı şimdi geldim bi bakıyım dedim sizlere ama topik pek bi sessiz:9:
valla ya ben yokken lak lak lak 100 sayfayı devirmişsiniz krizantem yok diye niye girmiyorsunuz Allah Allah biz yetmiyoruz sanki:47:

valla ya ben yokken lak lak lak 100 sayfayı devirmişsiniz krizantem yok diye niye girmiyorsunuz Allah Allah biz yetmiyoruz sanki:47:

hiç alakası yok ben girdiğimde kimse olmuyor muhabette olmuyor haliyle :8::8:
şimdi 100letmeyizde 200letiriz :52::52:

lily 21. madde dediği gibi shirli kelimeler. bende çok kullanırım çocuklarımın kullnmasına da özen gösteriyrum. bide teşekkür etmek eklenmeli yoksa varmıydı yazıda ben hatırlayamadım. dolma kız bi gelip bi gidiyorsun kriz yokya sende yoksun. ayshecim sen nasılsın esas yokdun bi süre

hiç alakası yok ben girdiğimde kimse olmuyor muhabette olmuyor haliyle :8::8:
şimdi 100letmeyizde 200letiriz :52::52:
Öyle öyle valla yetiişemiyrum eski yazılanlara bakayım diyorum iş yerinde olmuyor evde de anca 1-2 saat bakabiliyorum yetmiyor zaman

lily 21. madde dediği gibi shirli kelimeler. bende çok kullanırım çocuklarımın kullnmasına da özen gösteriyrum. bide teşekkür etmek eklenmeli yoksa varmıydı yazıda ben hatırlayamadım. dolma kız bi gelip bi gidiyorsun kriz yokya sende yoksun. ayshecim sen nasılsın esas yokdun bi süre
Lütfen, Teşekkür ederim, Rica ederim, Allah razı olsun, Zahmet oldu, Ellerine sağlık, Afiyet olsun gibi ifadeleri günlük hayatta çok kullanırım ve bu bana göre önce kendine sonra karşındakine verilen değerdir. Çünkü insanlar beğenilmek, takdir edilmek isterler, bu yüzden ağzımızdan çıkan hoş sözler bile insanları pozitif manada etkileme konusunda bence önemli...

ayıp ettin olur mu öyle şey ben sana msj yazmıştım güzel maddeli öneriler için ama oralı olmadın :19:

Öyle öyle valla yetiişemiyrum eski yazılanlara bakayım diyorum iş yerinde olmuyor evde de anca 1-2 saat bakabiliyorum yetmiyor zaman

Lütfen, Teşekkür ederim, Rica ederim, Allah razı olsun, Zahmet oldu, Ellerine sağlık, Afiyet olsun gibi ifadeleri günlük hayatta çok kullanırım ve bu bana göre önce kendine sonra karşındakine verilen değerdir. Çünkü insanlar beğenilmek, takdir edilmek isterler, bu yüzden ağzımızdan çıkan hoş sözler bile insanları pozitif manada etkileme konusunda bence önemli...

benimde çok kullandığım laflardan biridir dediğin gibi değer vermekten geliyor bunlar..
hatta öyleki geçen bi çanta aldım çanta herkes tarfından beğenildi derisi çok güzelmi filan dedni bende bunu üzerien aldığım yere gidip teşşekkür ettim çok güzel bir ürün çok beğeni gördü bunu bildirmek istedim dedim adamın ço hoşuna gitti ve tüm müşterielrim sizin gibi ince olabilseydi keşke dedi :8::8:

benimde çok kullandığım laflardan biridir dediğin gibi değer vermekten geliyor bunlar..
hatta öyleki geçen bi çanta aldım çanta herkes tarfından beğenildi derisi çok güzelmi filan dedni bende bunu üzerien aldığım yere gidip teşşekkür ettim çok güzel bir ürün çok beğeni gördü bunu bildirmek istedim dedim adamın ço hoşuna gitti ve tüm müşterielrim sizin gibi ince olabilseydi keşke dedi :8::8:
Herkes aynı değil ama değer görüldüğünü hissetmiş işte o çanta aldığın dükkan sahibi de...

şu ayrı banyo işinide isterdim hani :)

Herkes aynı değil ama değer görüldüğünü hissetmiş işte o çanta aldığın dükkan sahibi de...

evet kesinlikle herkese aynı omamalı zaten bunu farkedebiliyoruz..
ben genelde inceyimdir ama hayat öyle bi yapmışki etraf menfaatçilerle dolu onun için hakkedene yapıyorum maalesef

Back
X