- Emoji Skoru
- 274
- Puanlar
- 113
niye agresif dolma midene mi dokunuyo![]()
2 agresif olmaz hayatım neyse tmm aglama tekrar söylüyorum cezalandır beni sahip:)) bak bu son hakkın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye agresif dolma midene mi dokunuyo![]()
ana ,erken evlenmişsinben rekordayım ama 2 senede 3 çocuk
![]()
oy maşallah genç annesincnm büyük kzım 14 hemşirelik 1. sınıfta, kçk kızım 10 4 sınıfta oğluşumda 16 aylık teyzesi:)
2 agresif olmaz hayatım neyse tmm aglama tekrar söylüyorum cezalandır beni sahip:)) bak bu son hakkın![]()
hay maşşalhhhh kız. tebrik ediyorum walla anacım saglıgım el verse 1 tane daha dogurumm
![]()
oy maşallah genç annesin
sana bakarsak benim 8-9 yaşında çocuğum olması lazımmış![]()
agresifim kompleksiliyim diyosun yani
cezan kek diyorum hatırladın sen
ve arkasından 300 mekik 300 şinav hayde bakem başla sayıyorum![]()
nasıl oluyor o:44: hemen art arda mı hamile kaldın hani 2 seneye 3 çocuk nasıl sığar bilemedim de:44:ana ,erken evlenmişsinben rekordayım ama 2 senede 3 çocuk
![]()
ay ne güzel - benim sağlığım ikinciye bile elvermeyebilir Rabbim inşallah bir tane de olsa doğurmayı nasip ederhay maşşalhhhh kız. tebrik ediyorum walla anacım saglıgım el verse 1 tane daha dogurumm
![]()
sjgdajsdhksdömcdk ( dikkat küfür içerir)çin misin kız sen. keki yapıyımda sen ye ben bakmaya razıyım
![]()
hepsini aradan çıkartıp keyfime bakıcam :))
ana sendeki de iyi cesaret ,ama yaşın genç yapabilirsin ,büyükler bakıyordur senin ufaklığa ,ocak doğumlumu ,benim ikizler de ocak doğumlu
nasıl oluyor o:44: hemen art arda mı hamile kaldın hani 2 seneye 3 çocuk nasıl sığar bilemedim de:44:
ay ne güzel - benim sağlığım ikinciye bile elvermeyebilir Rabbim inşallah bir tane de olsa doğurmayı nasip eder
aynen valla ben de tebrik ediyorum (bu arada ben de valla demişim hahagenç anneleri ayrı bi tebrik ediyorum he valla aynen öyle valla
ne kadarda valla demişim![]()
yine banları yiyecen sen bende keki![]()
cnm ailemde var kızlarda bırakmıyorki bana. 27 aralık ama 1 ocqak yazdırdım cnm ben
aynen valla ben de tebrik ediyorum (bu arada ben de valla demişim haha)
aynen valla ben de tebrik ediyorum (bu arada ben de valla demişim haha)
walla bende tebrik koydum kendime ve çılgınawalla walla
![]()
oy maşallah Allahım nazarlardan korusun seni de evlatlarını dacanım ikizlerim var ,şimdi de 3.ye hamileyim ,ikizlerim 17 aylık ben de 6,5 aylık hamileyim ,o şekilde oluyor işte :))
RABBİM isteyen herkese nasip etsin
ben de tıbben olumsuz vakaydım ,ikizlerim tüple oldu ,3.yede normal yoldan hamile kaldım![]()
ben de geçen kk giremedim tam da kapanan bir konunun ardından - ben de çok güzel sözlü tartışmaya girmiştim deçokda fifialıştım bi açıyorum pc yi girişiniz yasak hönk yine napdım diorum aman napıyım çenen durmuyor anam
![]()
ne güzel ,bende ne anne ne kv var ,tek başıma baktım ikizlerime ,tek başıma anne oldum başımda 2 çocuk :) ALLAH yardım ediyor çok şükür ne yapalım ..şanslısın ki ailen var ..bizimkiler de 9 ocak