• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
:37: hay maşşalhhhh kız. tebrik ediyorum walla anacım saglıgım el verse 1 tane daha dogurumm :1:

hepsini aradan çıkartıp keyfime bakıcam :))
ana sendeki de iyi cesaret ,ama yaşın genç yapabilirsin ,büyükler bakıyordur senin ufaklığa ,ocak doğumlumu ,benim ikizler de ocak doğumlu

agresifim kompleksiliyim diyosun yani :52::52:
cezan kek diyorum hatırladın sen :27::27:
ve arkasından 300 mekik 300 şinav hayde bakem başla sayıyorum :52::52:

sjgdajsdhksdömcdk ( dikkat küfür içerir):37: çin misin kız sen. keki yapıyımda sen ye ben bakmaya razıyım:60:

ana ,erken evlenmişsin :52: ben rekordayım ama 2 senede 3 çocuk :nazar::nazar::nazar:
nasıl oluyor o:44: hemen art arda mı hamile kaldın hani 2 seneye 3 çocuk nasıl sığar bilemedim de:44:

:37: hay maşşalhhhh kız. tebrik ediyorum walla anacım saglıgım el verse 1 tane daha dogurumm :1:
ay ne güzel - benim sağlığım ikinciye bile elvermeyebilir Rabbim inşallah bir tane de olsa doğurmayı nasip eder

hepsini aradan çıkartıp keyfime bakıcam :))
ana sendeki de iyi cesaret ,ama yaşın genç yapabilirsin ,büyükler bakıyordur senin ufaklığa ,ocak doğumlumu ,benim ikizler de ocak doğumlu

cnm ailemde var kızlarda bırakmıyorki bana. 27 aralık ama 1 ocqak yazdırdım cnm ben

nasıl oluyor o:44: hemen art arda mı hamile kaldın hani 2 seneye 3 çocuk nasıl sığar bilemedim de:44:

ay ne güzel - benim sağlığım ikinciye bile elvermeyebilir Rabbim inşallah bir tane de olsa doğurmayı nasip eder

canım ikizlerim var ,şimdi de 3.ye hamileyim ,ikizlerim 17 aylık ben de 6,5 aylık hamileyim ,o şekilde oluyor işte :))
RABBİM isteyen herkese nasip etsin
ben de tıbben olumsuz vakaydım ,ikizlerim tüple oldu ,3.yede normal yoldan hamile kaldım :nazar:

cnm ailemde var kızlarda bırakmıyorki bana. 27 aralık ama 1 ocqak yazdırdım cnm ben

ne güzel ,bende ne anne ne kv var ,tek başıma baktım ikizlerime ,tek başıma anne oldum başımda 2 çocuk :) ALLAH yardım ediyor çok şükür ne yapalım ..şanslısın ki ailen var ..bizimkiler de 9 ocak

Son düzenleme:
canım ikizlerim var ,şimdi de 3.ye hamileyim ,ikizlerim 17 aylık ben de 6,5 aylık hamileyim ,o şekilde oluyor işte :))
RABBİM isteyen herkese nasip etsin
ben de tıbben olumsuz vakaydım ,ikizlerim tüple oldu ,3.yede normal yoldan hamile kaldım :nazar:
oy maşallah Allahım nazarlardan korusun seni de evlatlarını da:nazar::emir_bebek::49:
benimkisi tıbben olumsuz değil sadece sağlık sorunları nedeniyle riskli yoksa doğum yapma açısından değil

çokda fifi:60: alıştım bi açıyorum pc yi girişiniz yasak hönk yine napdım diorum aman napıyım çenen durmuyor anam:1:
ben de geçen kk giremedim tam da kapanan bir konunun ardından - ben de çok güzel sözlü tartışmaya girmiştim de:1: eyvah ban yedim heralde dedim ama yok yememişim şükür:1:

ne güzel ,bende ne anne ne kv var ,tek başıma baktım ikizlerime ,tek başıma anne oldum başımda 2 çocuk :) ALLAH yardım ediyor çok şükür ne yapalım ..şanslısın ki ailen var ..bizimkiler de 9 ocak

maşallah ne güzel kendiniz ikiz çocukları büyütüp bide hamilesinizde :nazar:
benimde bi arkadaşımın ikiz çocukları vardı kendi idare etti :nazar:
allah kimseye muhtaç etmesin minnetsiz bişeyleri yapmak ne güzel :29:

yavru tilkiler ben kaçar acil çıkış benimki mesaiye kalacakdı vazgeçmiş açıııııım die bagırıyor. en tehlikeli şey aç erkek:60:

Back
X