• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

belki biliyorsunudur ben bi bucuk yıldır bebek istiyorum gecen ay 5 gün geçikdi çoğu arkadasım bidahaki ay olur benimde öle olmuştu falan diyo çok umutlandım bu ay antibiyotik kulnmam lazım rahatsızlandım kullanmak istemedim o yuzden kan testi yaptırdım beta 0,100 çıktı değilmişim hamile adete 7 gün var daha ama işte öle çok üzüldüüüm :43::43::43:

belki biliyorsunudur ben bi bucuk yıldır bebek istiyorum gecen ay 5 gün geçikdi çoğu arkadasım bidahaki ay olur benimde öle olmuştu falan diyo çok umutlandım bu ay antibiyotik kulnmam lazım rahatsızlandım kullanmak istemedim o yuzden kan testi yaptırdım beta 0,100 çıktı değilmişim hamile adete 7 gün var daha ama işte öle çok üzüldüüüm :43::43::43:

hayırlısı kuzm üzlme :(
rabbim ol derse olur zamanı var demkki sabretmek ve beklemekten başka çare yok malesef :(

hayırlısı kuzm üzlme :(
rabbim ol derse olur zamanı var demkki sabretmek ve beklemekten başka çare yok malesef :(

öyle tabi canım ama insan çok üzülüyo herkezin bebek yokmu karnın boş mu aa kilo almışın bişi var m istemiyon mu olmuyo mu sorularından bıktım :43::43::43:

öyle tabi canım ama insan çok üzülüyo herkezin bebek yokmu karnın boş mu aa kilo almışın bişi var m istemiyon mu olmuyo mu sorularından bıktım :43::43::43:

valla bnde öyle cnm kilo al bebek var diyolar zayıflıyon yeter artık 1 tane yapın snra yapmayın diyolar ağzı olan konuşuyor cnm duymamazlktan gelicn napalım :43::43::43:

valla bnde öyle cnm kilo al bebek var diyolar zayıflıyon yeter artık 1 tane yapın snra yapmayın diyolar ağzı olan konuşuyor cnm duymamazlktan gelicn napalım :43::43::43:

eşimde çok istiyo üzülüyo her test negatif olunca yalan sölüyon diyo :43:

eşimde çok istiyo üzülüyo her test negatif olunca yalan sölüyon diyo :43:

hepimz çok istiyorz gülm :(
eşinde destekçin olması lazm senn neden yalan sölüyesnki sonuçta kendi isteğinle negatif çıkmıyo :(
allahım sabır versin üzlme gülm tüm isteyenlerede nasip etsin

başta krizi
lilly
doruğunannesi
ve tüm tpoik arkadaşlarım
berat kandiliniz mübarek olsun
dileklerimiz dualrımız kabul olsun
hayırlı kandiller

başta krizi
lilly
doruğunannesi
hayırlı kandiller

Seninde kandilin mubarek olsun canimmmmmm:-):-)
Cepten yazdim kusura bakma artik calismaktan sohbet dahi edemiypruz

...

Seninde kandilin mubarek olsun canimmmmmm:-):-)
Cepten yazdim kusura bakma artik calismaktan sohbet dahi edemiypruz

...

canııımmmmmm :48::48::48::48::48::48:
özlemişim seni evet yoğunsun ondan sesimi çıkartamıyorum ama sen onu bırakta iyimisin herşey yolundamı o önemli olan :29:

hepimz çok istiyorz gülm :(
eşinde destekçin olması lazm senn neden yalan sölüyesnki sonuçta kendi isteğinle negatif çıkmıyo :(
allahım sabır versin üzlme gülm tüm isteyenlerede nasip etsin

amin canım yok oda destek oluyo zaten ama hani oa süpriz yapcam sanıyo sonra ona yok deyip :19:

canııımmmmmm :48::48::48::48::48::48:
özlemişim seni evet yoğunsun ondan sesimi çıkartamıyorum ama sen onu bırakta iyimisin herşey yolundamı o önemli olan :29:

valla okadar yoruluyorumku canim inan yolundami deilmi diye onu bile dusunecek vaktim olmuyo su anda 70 tane alintili cevabim vqr hic birisine yazamiyorum senin bana ozelden yazdiklarini goruyorum ama cevaplayamiyorum uzuluyorum yaa inan seni cok ozledim kizma bana sakin

başta krizi
lilly
doruğunannesi
hayırlı kandiller

beni unuttun dolma küstümmmm

Back
X