• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
geçmiş olsun canım..
ben ümitli,yeni tilki adayı :))
seni yeni görüyorum memnun oldum tanıştığıma :)

şekerim hg sende :) aslında ben buranın demir bekçisiydimde bu ara misafir falan bakamıyorum. bende memenun oldum. yaşın kaç mesleğin çocuk vs işte anlat kendini:26:

Bırakıyorum zaten işi üstada:42:

hoşgeldin Sibel:3:

ay ne güzel maşallah:nazar: ben de çok istiyorum umreyi ama annem de gelsin istiyorum annemle babama hacca gidin diyorum hep erteliyorlar bakalım hayırlısı - ben de yalnız gitmek istemiyorum yoksa yazılıp giderdim Rabbim cümle isteyenlere nasip etsin
arkadaşına da hayırlı doğumlar...:49:

canım migren o kadar çok mu etkiliyor bir çaresi yok mu? annemin de başı ağrıyınca midesine vurur bulanır falan ama migreni yok
bu arada ben de ev işi yapacağım da aheste aheste düşünüyorum :ssz:

cnm slm. rabbim isteyen herkese nasip eder inşlh. kalpden isteyen gider bir gün mutlaka.benm teyzoşun 12.ci:)) dahada gidemez yaşlandı. turları var her sene gidiyordu. seneye istiyoruz eşimle raabim çagırırsa gideriz:) cnm migren beni çok perişan ediyor açlıkdan stresden yediklerimden bile oluyor.atak sırasında çikolata peynir yemiyorum. vs vs. neyse mide bulantısı ve kusma en son noktası. artık hasanede ki acil dr larıyla akraba olduk:60:

slm hatunlar.nerlerdesniz.hafta sonu yokdum. sabahda dr daydım.kız rahatsız aslında çoktan rahatsız. karın agrısı dönem dönem baş gösteriyr. tahlil ultrason bişi çıkmıyordu. bugun yine aynı şikayetten gittik. dr akdeniz ateşi olabileceginden bahsetti. bihaberimbu hastalıkdAN. nette araştırdım hemn genetik bir hastalık. kzızmın bugulra benziyor. yarın tahlilleri yapılacak. inşlhh değildir:( öoralim 0 anlayacagınız.günü en güzel olayı az önce tartıya cıkdım 69.700 ü gösteriyor. geçen hafta sonu 71.700 düm. diyete devam. siz nasılsınız bakalım ses verin.

slm hatunlar.nerlerdesniz.hafta sonu yokdum. sabahda dr daydım.kız rahatsız aslında çoktan rahatsız. karın agrısı dönem dönem baş gösteriyr. tahlil ultrason bişi çıkmıyordu. bugun yine aynı şikayetten gittik. dr akdeniz ateşi olabileceginden bahsetti. bihaberimbu hastalıkdAN. nette araştırdım hemn genetik bir hastalık. kzızmın bugulra benziyor. yarın tahlilleri yapılacak. inşlhh değildir:( öoralim 0 anlayacagınız.günü en güzel olayı az önce tartıya cıkdım 69.700 ü gösteriyor. geçen hafta sonu 71.700 düm. diyete devam. siz nasılsınız bakalım ses verin.

CANIM geçmiş olsuunn bende küçükken karın ağrısından doktora gitmiştim 13 yaşlarında falan her gün gidiyoduk hergün hiç bişey bulamıyorlardı 3 ay boyunca git gel en son hekimimi değiştirdim endoskopi vermişlerdi ülser baslangıcı varmış meğerse... AMA inşallah temiz çıkar tahlilleri kızçenin çok geçmiş olsun bu arada hemen hemen aynı kilodaymışız bende zayıflamak istiyom nasıl verdin bi kiloyu hemen ?

Selam kızlar :3:
Bu aralar nedense kk takılamıyorum bir moralsizlik var üzerimde ama belli bir nedeni yok birkaç güne geçer sanırım
sizde durumlar nasıl?

çanta alcam çıldırıyorum çanta diye ama eşimi nasıl götürcem
oo aşkım dedim kadıköye gidelim yemek yiyelim birerde bira içelim dolanalım
tamam dedi hoşuna gitti yemek yedik dönüş yolunu çantacıma doğru ayarladım dükkandan içeri girdim bizimki anca anladı :9:

ikeaya gittik dolanıyoruz ben etrafta birsürü şey beğeniyorum beğendiğimi çaktırmadan aldım sağ tarafa kasaya kadar göstermeden taşıdım tam kasada şak diye çıkarıp banda koydum:9:benimkinin gözler açıldı bunlar nerden çıktı:9:

şimdide hamileyim vallahi yatağı bile toplamıyorum eşim işten geliyo evi topluyo bulaşıkları yerleştiriyo meyvemi doğruyo suyumu ayağıma getiriyo. midem bulanıyo sonuçta vücudum yorgun düşüyo baba olarak onunda katkısının olması lazım bu duruma.
yok diyo ya bu ev işi çok sıkıntı ben hiç sevmedim:31:ne saaanndıınn canımmm dedim kolaymıydı:45:

ama eşim bitanedir , belkide çaktırmadan istediğim şeyleri yapmam hoşuna gidiyodur
ilk sevgili olduğumuz gün takıl bana hayatını yaşa dedim takıldı geliyo tosunummm:9::9:

tamam dedi hoşuna gitti yemek yedik dönüş yolunu çantacıma doğru ayarladım dükkandan içeri girdim bizimki anca anladı :9:

ikeaya gittik dolanıyoruz ben etrafta birsürü şey beğeniyorum beğendiğimi çaktırmadan aldım sağ tarafa kasaya kadar göstermeden taşıdım tam kasada şak diye çıkarıp banda koydum:9:benimkinin gözler açıldı bunlar nerden çıktı:9:

şimdide hamileyim vallahi yatağı bile toplamıyorum eşim işten geliyo evi topluyo bulaşıkları yerleştiriyo meyvemi doğruyo suyumu ayağıma getiriyo. midem bulanıyo sonuçta vücudum yorgun düşüyo baba olarak onunda katkısının olması lazım bu duruma.
yok diyo ya bu ev işi çok sıkıntı ben hiç sevmedim:31:ne saaanndıınn canımmm dedim kolaymıydı:45:

ama eşim bitanedir , belkide çaktırmadan istediğim şeyleri yapmam hoşuna gidiyodur
ilk sevgili olduğumuz gün takıl bana hayatını yaşa dedim takıldı geliyo tosunummm:9::9:

ne güzel canım senin adına sevindim :) erkekler öyle zaten biz kadınlar her işimizi anonsla yapınca başımız göğe eriyo ama onlar biraz daha alttan iş yapan hatun seviyolar..ben senin gibi yapsam bizimki onu sallamiyom sanar o yüzden farklı bi yöntem seçtim :))
şirinlik yaparak aldırıyorum hep..
geçen yanında uzanırken...aşkııımmm x moğozosında çok giizell çantalar var..evett aynen böle nazlı ve şımararak...
iki gün sonra msj atti dışardayken :canım senin şu mağazanın adı neydi?
ben: x aşkımmmm...şeyyyy çokkk heycanlandım..dur yapma kocacım masraf olmasın düşünmen yeter hayatım (hepsi blöf :)))
akşama elinde çantayla geldi beyefendi..
ee tabi çantayı görünce beğenmediğim halde miikemmeeelll hayatıııımmm deyip öptüm şappadan..
iki gün sonra da aşkım bu renk kıyafetlerime pek gitmedi model süper gidip farklı rengini alalımmı diye götürdüm mağazaya..
orda da şirin ve hevesli modda sevdiğim çantayı görünce ve heycanla üstüne atlayınca, iki katı fiyatına da olsa değiştirdik...
sonuç: bacılar bu erkeklere nazlı olacan..aşkım, kahramanım deyip yaptıracan istediğini vesselam :))

Selam kızlar :3:
Bu aralar nedense kk takılamıyorum bir moralsizlik var üzerimde ama belli bir nedeni yok birkaç güne geçer sanırım
sizde durumlar nasıl?

selam tatlım ben de yoğunluktan giremedim bayadır..şuan iyisindir umarım?

ne güzel canım senin adına sevindim :) erkekler öyle zaten biz kadınlar her işimizi anonsla yapınca başımız göğe eriyo ama onlar biraz daha alttan iş yapan hatun seviyolar..ben senin gibi yapsam bizimki onu sallamiyom sanar o yüzden farklı bi yöntem seçtim :))
şirinlik yaparak aldırıyorum hep..
geçen yanında uzanırken...aşkııımmm x moğozosında çok giizell çantalar var..evett aynen böle nazlı ve şımararak...
iki gün sonra msj atti dışardayken :canım senin şu mağazanın adı neydi?
ben: x aşkımmmm...şeyyyy çokkk heycanlandım..dur yapma kocacım masraf olmasın düşünmen yeter hayatım (hepsi blöf :)))
akşama elinde çantayla geldi beyefendi..
ee tabi çantayı görünce beğenmediğim halde miikemmeeelll hayatıııımmm deyip öptüm şappadan..
iki gün sonra da aşkım bu renk kıyafetlerime pek gitmedi model süper gidip farklı rengini alalımmı diye götürdüm mağazaya..
orda da şirin ve hevesli modda sevdiğim çantayı görünce ve heycanla üstüne atlayınca, iki katı fiyatına da olsa değiştirdik...
sonuç: bacılar bu erkeklere nazlı olacan..aşkım, kahramanım deyip yaptıracan istediğini vesselam :))

ahaha seninkide iyiymiş önemli olman bi yolunu bulmak işte herkesin yöntemi var:10:

ohh ne güzeeel canım eşinin kıymetini bil ne güzel çoğu erkek yapmaz yani :46::46::46:

Lily canim bunu sana yaxiyorum kocamla hala kavgaliyix gene kavga ediyorux hatta 5:dak once gene kavga ettik offff cok sogudum bu kavgalardan oda benden dogudu sanirim bole skknken beni sevmiyor diyorum bende onu sevmiyomus gibi hissediyoum korkuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam krizcim ya gene mi kavga ettiniz çok üzüldüm :( ya hep bunlar yoğunluktan stresten sakın öle sevmiyo falan diye düşünme şu dönemi atlatın geçicek herşey kuzum ya sen sakın kötü sözler söleme aranız düzelsede sonra o kelimeler aklından çıkmaz:19::20:

iyilik güzellik canım senden naber??

iyi benden de canım bayağdır giremiyorum yada girdiğimde kimse olmuyo bi bakınayım dedim ama aramıza bi çok arkadasımız katılmış sanırım ne güzellll:16::16::16:

Günaydın kızlar :3:
Yeni gelenler hoşgeldiniz
Krizantem - canım yoklamayı beğendim:34: yani buradayım:1:
Dorugunannesi - anne olmak böyle olsa gerek ama geçen hafta malum izindeydim tv'de Doğan Cüceloğlu anlattı çocukları birşeyleri başarmaları için kendi hallerine bırakmalıyız hemen imdada yetişip kurtarıyoruz ama bu çocuğun kişilik gelişimi için doğru değil dedi - aslında eşin sorumsuzca davranmış ama çocuklara karşı aşırı savunmacı olmak da iyi değilmiş - yanlış anlama ben anne olmamakla birlikte çocuklar konusunda çok hassasımdır kıyamam onlara ama ben annemi kardeşimi büyütürken çok gözlemlemişimdir ve hep derdim biraz rahat bırak çocuğu çok üstüne düşme - bana kızardı kıskanıyorsun diye ama şimdi sorumluluk alırken zorlanan içe kapanık bir çocuk oldu
Hkmt-krkya - seni diyet topiklerinde görmüştüm sen de hoşgeldin - gerçi ben bu aralar ara verdim ama birkaç güne toparlanırım herhalde
Dolma - sen nasılsın canım hafta sonu senin de mi sınavlar vardı yoksa?:44: çok geçmişte neler yazıştınız bakamadım ama sınavlarım var yazmışsın - valla ben de uyku arası soru çözdüm kalırsa seneye kalsın artık yapacak birşey yok olan oldu
Bade'm - canım hoşgelmişsin güzel dileklerin için teşekkür ederim:38:
Deniz,Tulipa, Büşra, Ayşe kızlar sizler nasılsınız görüşmeyeli?

lilymmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm selam nerelerdesin nasılsın bakalım kuzzuuum sayfaları okumaya çalıştım ama naafile almış başını gitmiş maşalllaaah :1::1::1:

iyi benden de canım bayağdır giremiyorum yada girdiğimde kimse olmuyo bi bakınayım dedim ama aramıza bi çok arkadasımız katılmış sanırım ne güzellll:16::16::16:

evet burası benim gibi yavru tilkilerle doldu :))

Back
X